arkadaslar yardimlariniz icin tesekkur ederim...
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Valla hocam biraz geç oldu kusura bakma ama, orası değil! Benim söylediğim yer çevre yolundan çallıdan tek kavşağına doğru giderken, sanayi polis karakolunun önündeki kavşaktan sağa dönüyorsun, karşına gelen ilk trafik ışıklarından tekrar sağa dönüyorsun, itvayeyi geçer geçmez tekrar ilk aradan sağa dönüyorsun, 100 metre kadar sonra "SOLDA"! Camiye gelmeden soldaki blokta baştan 2. dükkan! (Camiye yakın olan taraftan 2. dükkan!) Zaten birine sorsan da gösterirler...!
Üfff beee....! Amma sağa dönüş varmış! İnşallah net anlatabilmişimdir!
Yahu anlamadım kardeş bahar yorgunluğumu çöktü ne oldu içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor yaa! Nerdeyse 2 haftadır bir iki sağa sola gitmek dışında keyfi gezmek için motora binmedim! Gerçi bi bakım olayı da olcak onun da etkisi var ama gene de binesim gelmiyor!
Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
slm ark lar nasılsınız ya size bişi sorcam ben hussara solucan egzost almayı düşünüyorumda fiyat aralıkları nedir bilen warmı acaba??
bana 85 ytl dediler (ant yada)
yardımcı olursanız sevinirim??
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
Antalya uyuyor galiba
Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
birisi benimi andıantalyalı gençlik hazır olasun tüm yollar heyt açılın ulen
sonix
10.000 km devirmişsin daha nice binlere inşallah bi kaç bin de meraber yaparız
inşallah ben daha binemedim ama 14000 de benim kide
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
SLM ARKADASLAR BU GURUPTA BANA DA YER VAR MI BENDE MANAVGAT DAN KATILIYORUM HERHESE SLM LAR
Merhaba
Ben Ispartada yasiyorum. ve 1 hafta once Hyosung GV250 aldim. Motosikletimden cok memnunum . Ancak daha once scooter kullanıyordum. bu nedenle bilgim yok.
makinadan zincir sesi geliyor yaglamama ragmen. hatta ondeki zincir dislisinden de ses geldigini tahmin ediyorum.
Bir kez zincirle disli arasina bir obje girdi ve zincir atti. acaba o arada disli bilyasına b yada zincire bir zarar vermis olabilirmi diye endiseleniyorum.
Ispartada Servisi yok . Sizce Antalyaya servise göturmelimiyim.
Ve sizler bilirsiniz Antalyada Bu motordan gercekten anlayan iyi bir usta ismi soyleyebilirmisiniz. Yada servis
Tesekkurler
Not
Antalyada yazın yapacagınız gezilere katılmak isteriz. Burada en az 4 motorcu varız
aramıza hoşgeldin kardeşim sana motor konusunda yardımcı olamıyacam da gezi
işinde şimdiden rezerve yapıyoruz
bende antalyadayım innovayla şehir turu karşık gezerim meydan mah. bi çıkarım konyaaltı ordan geze geze güllük ışıklar ordan eski mezbaha güzeloluk mah.laradaki cuma pazarı oradan geçiyorum ormanlığın içinden havalanı yoluna orda uçakların kalkıp inmesini izliyorum ordan havalanı istikameti ordan yeni araç galerinin ordan geze geliyorum rutum güsel
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
selam arkadaşlar bende ıspartadanım
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
rifi rezervasyonları sanamı yapicizz. bizzat kendim ben gelicem yanınaa [/QUOTE]
he yaw rezerve yapıyoruz da daha 3 hafta var gelmeme yani 3 haftadan
önce olmaz
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)