Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ybr
    slm arkadaşlar ne oldu gezi iptal edildi heralda
    [B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bildiğiniz honda servisi varmı arkadşlar.yada motor ustası?
    adres verebilirmisiniz?
    Hayat boş pompala çoş.

Motosikleti
    zongshen gy200 cross
    arkadaşlar direksiyon sınavı 20 mayısta yapılacak dediler kurstan katılacak arkadaşların dikkatine. neyse haziranda ehliyetliyiz inşallah

mit-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı movistar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bildiğiniz honda servisi varmı arkadşlar.yada motor ustası?
    adres verebilirmisiniz?

Eski sanayide caminin yanında Aif USTA var! Her motoru yapar! Eskiden honda yetkili servisi idi aynı zamanda! Akçor motor kendi servisini açınca Honda servis yetkisini Akçora verdi! Şu anda önceden de olduğu gibi Vespa&Piaggio Yetkili servisi olarak biz motorculara hizmet veriyor.

İşleri biraz yogun olduğu için önce bi uğrayıp sorununu anlatıp randevu alırsan her türlü sorunu nu çözeceklerine eminim...

Kolay gelsin...

Alıntı celebra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar direksiyon sınavı 20 mayısta yapılacak dediler kurstan katılacak arkadaşların dikkatine. neyse haziranda ehliyetliyiz inşallah
    Bu yaz iyice gezersin artık!

Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun!

Gerçi bizim varda noluyo! Gezdimiz mi var! Öle pinekliyoz!

Arifa kardeş vardı gezi gezi diye ortalığı yıkan, yaz geliyo bakalım gelir heralde Antalya`yada bu defa da ben gitcem galiba bu yaz gene gezemicez! Gerçi ben gidersem motorla giderim ; hiç olmazsa gitti geldi bi ekşın olur yaa...!
    Paslandık !
    Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK

mit-x dar yolda çıraklık eğitimin ordaki yeri tarif ettin sanırım.tamam oraya gidip görüşecem.teşekkür edrim.
    Hayat boş pompala çoş.

Motosikleti
    ybr
    mit-x kardeşim nerelerdesin yaw...muhabbetini özledik

yaw motor da altınızda ant ya gibi yerde nasıl pineklersiniz. yapın bişeyler beni

beklemeyin, ben geldiğimde de yaparızda

yaza bekle beni 40-45 günüm kaldı geliyorum
    [B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]

Motosikleti
    zongshen gy200 cross
    dün keptur da 20 civarında motosikletli arkadaş vardı toplanmışlar bir yere gidiyorlardı, sanırım bizden saklı gizli gezenler var

kemer yolu güzel.tam seyirlik

slm arkadaşlar bende antalyada olarak yakında storm150 aranıza alırsanız gezerizz yaşasınnnnnnnnn )))))

Alcohol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YK-200GY2
    arkadaslar merhaba 4 haziran gunu antalya da olacagim insallah hazır gelmisken mont sırtlık gibi bir kac malzeme alacagim bunlari alabilecegim uygun fiyatta ve kredi kartina taksit yapabilen magaza adresleri alabilirmiyim acaba sizlerden. ozel mesaj atabilirsiniz. simdiden tesekkurler...
    İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....

yelkenci32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250, Salcano Wolf 125, Hero hunk 150

Hyosung Gv250

Merhaba arkadaslar
    Umuyorum pek yakında bir Hyo'm olacak. Ancak ben pek motosikletin ince noktalarını biliyorum. İldısında bir motor alacagım ama. Satin alirken dikkat etmem gerekenler nelerdir? Bana yardimci olabilirmisiniz.
    Yani GV250 icin hassas noktalar ve belirleyici ipucları nedir bilen varmi

tesekkur ederim

Alıntı Alcohol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar merhaba 4 haziran gunu antalya da olacagim insallah hazır gelmisken mont sırtlık gibi bir kac malzeme alacagim bunlari alabilecegim uygun fiyatta ve kredi kartina taksit yapabilen magaza adresleri alabilirmiyim acaba sizlerden. ozel mesaj atabilirsiniz. simdiden tesekkurler...
    mevlana kavşağında akçor motor var.birde o yol üzerinde motosiklet ürünleri satan bir sürü mağaza var.oralara bakabilirsin.

Motosikleti
    hussar
    Alıntı arifa_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muho nbr adam nerelerdesin izmir e gitmişsin nasıl geçti sınavın
    kardeş sınavı geçmişim mulakata gittim geldim işte.
    bende mtoru modifie etmeye çalışıom egzos felan alcam motoru yükselttim biraz yavaş yavaş başlıoz bakalım....
    [COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]

Motosikleti
    Yamoto 150T
    Offf senin motor harbi modifiyelik

Tavsiyem yandaki hava giriş kapağını sök bak nası ses çıkıyor(Ama zararı varmı bilmiyorum!)

Ayrıca herkesede selamlar
    Ruhunu Değil Lastikleri Yak

Alcohol
    Dedeman oteli yolu üzeri OĞUZ MOTOR'a uğrayabilirsin. geldiğin gün seninle tanışıp birlikte gitmek isterdim ama o tarihte büyük bi ihtimalle uzun yola çıkacağım .kolay gelsin

mondial zat marş basmıyor

selam arkadaşlar
    mondial zat motorrun marşı hiç basmıyor çıt yok 1 yıllık daha neden olabilr antalyada önerebileceğiniz mondial yetkili servisi varmı acaba?

Motosikleti
    2007 honda shadow
    arkadaşlar merhaba ,be manavgatta yaşıyorum,ve 750 lik shadow um var,ve endurolar gibi dağ-tepe gezemiyorumj,antalya ve yöresinde benim gibi motorcular için önereceğiniz ,gezi güzergahları var mı? Tecrübeli arkadaşlar haydi cevap yazarsanız sevinirim,malum yaz geldi,gezi zamanı...........

Motosikleti
    zongshen gy200 cross
    mevlana caddesinde bir sürü motosikletçi var onlarda çeşit çeşit aksesuar var fakat benim araştırdığım kadarıyla yeterince güvenli değiller. gerçekten kaliteli ve güvenliği yeterli aksesuarlar için bence internetten araştırma yap, zaten netten de kredi kartıyla alışveriş yapabiliyorsun taksitli falan.

bu arada 2 hafta sonra ehliyetimi alıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum

celebra senin makinanın rengi turuncumu semt neresi senin.

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Napıyosunuz millet..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)

Bu Konudaki Etiketler