ben gelirdim hatta hafta sonuda ordaydım ama ew taşıdık pazar ondan bi yere gidemedim...
ben gelirdim hatta hafta sonuda ordaydım ama ew taşıdık pazar ondan bi yere gidemedim...
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
ben bu hafta sonu gelemem ark lar ant dışındayım.ama cuma gününe kadar buluşma olursa olabilir..
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
ehliyet için ilk adımı geçtik bugün yazılı sınav bitti, mayısın ikinci haftası da direksiyon varmış bakalım az kaldı yollara çıkmaya
evet bende geçtim bakalım sorular kekti bi direksiyon kaldı hadi bakalım...
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
ark lar bende daha ehliyet almadım ama askerden snra kesin alcam böle olmuo..korka korka biniyoz alete..
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
arkadaşlar jawa güzel motordur biraz zordur kullanması ama rahattır.heyecan yapmayın yeter.jawa klasik bi motor sayılır artık.
yaw ben şubat sınavına girdim ve geçtim ama hala bi derksiyon sınavı giremdim.
Satılık Lazer Vertigo Yaldız Kaplama "M" Kask ---- Bakmak isterseniz : http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43871
Ayrıca Revit"ti Kırmızı Siyah Korumalı Mont ------ Montun Linkini Bulamadım ama Kaliteli Güzel birşey
2si Son 350 YtL olur 2 Ay once 600 Ytl Ye almıştım. Ankara dışındakilere kargo parası benden Ben Karşılarım
sevgili tuba ve antalyalı dostlar
kamberhan erhanın burada ailesinden kimse kalmadığı için cenaze bilgilerini sağlıklı olarak alamadım. size 2 numara veriyorum. sabah erkenden ararsanız bilgi alabilirsiniz. yürekten teşekkürler
kuzeni tamer bey 0 535 285 19 21
askeriyeden iş arkadaşı osman bey 0 505 882 37 66
slm arkadaşlar ben burdurdan halil
evet arkadaşlar nasılsınız bakem ayın 6 sına planlarınızı rafa kaldırın
nedenmi ??
çünki 6 mayısta kemer kuzderede enduru cross yarışları var
pazar sabahı herkesi bekliyorum gelecek olan arkadaşlar için
sabah buluşma yeri
5M migros önü saat 8-30
hareket saat 9 da olacaktır saat 9 kadar gelecek olan katılımcıları bekleriz saat 9 dada harekete geçeriz
gelecek olan arkadaşlar sırasıyla adlarını yazsın
böylece gezi sezonunu açmış bulunmaktayız
1- yako ve eşi
evet katılımcıları bekliyoruzzzzz
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
bmk olarak bizde kemerdeyiz
Benim belli değil, bakarız...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
çok kötü yaa, haftasonu ısparta'da olucam :(
bu kadarmı katılımılar ba ya
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)