Hosgeldin kardes! Gezi olayi guzel olur ama henuz bizede nasip olmadi, hadi bakalim hayirlisi!
Hosgeldin kardes! Gezi olayi guzel olur ama henuz bizede nasip olmadi, hadi bakalim hayirlisi!
Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
evet arkadaşlar gezi düzenlicewksek yada buluşma.herkes musait olduğu gün ve saatleri yazsın ona göre bişiler ayarlayalım.ortak bi zamanda buluşalım yaww
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
bu hafta sonu Antalyadayım...
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
bu pazar toplanıp düden şelalesine gidelim.Hem gezmiş oluruz hemde tanışmış oluruz.
Dishy
bu perşembe olmadı ama haftaya kesin geliyorum.tabiki mesaiye kalmazsam.
adres tamam arkadaslar teşkrler teyze
hoşgeldin mhrm07 plaj olmaz gezecez diyoz sen plaj diyon cross lazım ona
mit-x gidecenmi
sonix ben gelemem bu ayın sonuna kadar ben yokum.ondan sora dgrmr var onuda buluruz.taplanır biraz uzun yol yaparız harika olur.havalarda bu ayın sonunda hem tam düzelmiş olur.
ya plajderken otorup eylenme maksadıyla demiştim de oda olur yaww
gelmeye çalışırım
ben pazarları kısmen çalışıorum ama musait olursam kesin gelirim...yer önemli buluşma noktası ???????????
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
herkes için uygunsa çallıdaki üst geçidi geçince hemen bir Bp, yada Shell olması lazım.Adını tam hatırlamıyorum.orada buluşalım.
movistar bir baka sefere artık
Kardes ole bi saydirmisin ki arada adimi zor gordum! mit-x gidecenmi! demisin ! Nereye? Onu anlamadim! Bulusmaya kafeye mi?
Bugun daha onceden verilmis bir sozum vardi o yuzden gidemedim! Ama gelcek persembe bi isim cikmazsa gidicem insallah! Zaten yagmur da vardi bugun biraz , bakalim pazara nolcak hava...!
Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
Bu pazar gelemem ben,size iyi eğlenmeler arkadaşlar Dikkatli olun
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
evet kimler geliyor.
Sizinde fikirlerinizi alalım
yaw sonix kimse yok heralde ben de okuyum diyorum bakıyom yazan da yok
hani gelenler vardı ne oldu onlara hafta içi tamam ok yaparız aha geldi hafta sonu
nerelerdesiniz
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
herkesinişi war galiba napalım başka bahara artık...kimse yok piyasada
ya ben gelmek isterim ama ehliyeti ancak haziran başı alacam şimdilik uzaktan izliyorum sizi :(
şelaleye tek başıma gittim güzeldi
ark lar biz bu gidişle zor buluşcaz zanlumca
ama pes etmek yokk buluşucazzz.........
kimse yazmayacında kenim gittim.nasıl olsa yaz ayları geldi.çOkça vakitimiz olacak
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)