Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ybr
    Alıntı paylasimciturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eee banada bişey söyleyin bari yav
    valla kardeş ant da olsam gel gezelim derim şimdi bişey diyemiyorum ama yaza grş umarım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bi hafta sonu gezsek olmazmı

mit-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı arifa_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyv kardeşim sen nezakette bulunup özrünü dilemeyide bildin umarım birileri bişeyler anlamıştır
    neyse siz motorlarla gezmenize bakın kimse yoksa da kendiniz varsınız ya bu da yeter...yazın bende takılırım size..

Oyle kardes! Bazi arkadaslar bu sayfalari kaynasma bulusma yeri olarak algilamiyo!
    Ben ne yaptim! Ciktim guzelce disari, bugun hava da guzeldi; bi guzel gezdim! Eski lara yolundan lara beach , oradan da otellerin onundeki yoldan topkapi palace yaptim! Sonra Aksu , Havaalani yolu uzerinden dondum geldim! Bide Konyaalti muzeden Isiklar yaptim! Daha ne..!

Hele sen bi gel de yazin bol bol gezeriz! Onemli olan zaten guzel vakit gecirmek! Muhabbet guzel olduktan sonra ha 2 kisi olmussun, ha 20 kisi! Farketmez..!
    Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    ybr
    Alıntı mit-x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oyle kardes! Bazi arkadaslar bu sayfalari kaynasma bulusma yeri olarak algilamiyo!
    Ben ne yaptim! Ciktim guzelce disari, bugun hava da guzeldi; bi guzel gezdim! Eski lara yolundan lara beach , oradan da otellerin onundeki yoldan topkapi palace yaptim! Sonra Aksu , Havaalani yolu uzerinden dondum geldim! Bide Konyaalti muzeden Isiklar yaptim! Daha ne..!

Hele sen bi gel de yazin bol bol gezeriz! Onemli olan zaten guzel vakit gecirmek! Muhabbet guzel olduktan sonra ha 2 kisi olmussun, ha 20 kisi! Farketmez..!
    boşver sen onları bak tek başına da gezersin yazı bekliyorum işte dört gözle gezeriz eyvallah

ben sadece pazar günleri gezebiliyorum.Aynı mit-x in yaptığı gibi

mit-x bu pazar gezebiliriz ne dersin.? şöyle bir iki tur atarız

Alıntı sonix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben sadece pazar günleri gezebiliyorum.Aynı mit-x in yaptığı gibi

mit-x bu pazar gezebiliriz ne dersin.? şöyle bir iki tur atarız
    tamam kardes bana uyar! son anda ekstrem bisey bi terslik cikmazsa gezelim! Olmazsa cakirlar filan yapariz! Gozlemeli , bazlamali bi kahvalti filan!

Kahvalti dediysem ikindi kahvallisi niyetine! Sabah erken biraz zor....!

Yada senin aklinda bisey varsa oda olabilir!
    Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK

sabah zor olur gerçekten.zaten bir pazarımız var sabah rahatça uykumuzu alalım değilmi?

pazara daha var .kararlaştırırız bir şeyler

mesala düden şelalesi

Alıntı paylasimciturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi hafta sonu gezsek olmazmı
    kardes olmazsa sanada gel dicem ama, sana baya ters oluyo! Seninle ortada bulusacagimiz bi gezi yapmamiz lazim! Side - Belek - titreyen gol filan...!

Havalar biraz daha duzelsin de olmazsa koprulu kanyona raftinge gideriz! Evet evet bu cok daha iyi olur...! Hem doga olarak guzel hemde heyecan olayi...! Yada arifa_07 nin gelmesini bekleriz kanyon icin...! Baya bi soguk oluyo cunku su! Yazin bile adamin basi catliyo suya sokunca...! DI DI , DI DI , DIIIII....! Bak hatirladim da icim usudu bee!

Yada daha guzel biyer diyim! Egirdir...! Kovada golu milli parki uzerinden mukemmel manzaralarla dolu bi dag , orman yolundan egirdire iner , bi guzel gezer doneriz...! Isparta yolu uzerinde balik lokantalari da var! Gecen yaz gidemedim ama her sene giderim desem yeridir...! Ama isparta yolundan araya bir yol sapiyor! Asil o yoldan gidicez...!

sabah zor olur gerçekten.zaten bir pazarımız var sabah rahatça uykumuzu alalım değilmi?

pazara daha var .kararlaştırırız bir şeyler

mesala düden şelalesi
    Bak oda guzel fikir! Ben en son ne zaman gitigimi bile hatirlamiyom oraya! Baya oldu heralde...! Gercekten ya... o kadar uzun zaman mi oldu acaba yoksa ben mi bunadim...!

Saklikent de yapabiliriz..! Hazir kar varken!

Motosikleti
    ybr
    valla kardeşim siz gezin paylaşımlarınızı atın bakmakta güzel memletimi görmüş

kadar oluyorum. benim de aklımda kanyon a gidip rafting yapmak var yaza

yapmadım bi türlü inşallah diyelim yaza....

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    bu pazar bir etkinlik varmı ?
    Pazarı geçtim perşembeleri neden gelmiyosun
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    hussar
    slm millet nasılsınız bende yeni üye oldum bu siteye.banada arifa_07 tafsiye etti.banada aranızda yer warsa.inşlaah sıkı dostluklar kurarız.bende bi hussarcıyım.

Motosikleti
    ybr
    Alıntı mhrm07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm millet nasılsınız bende yeni üye oldum bu siteye.banada arifa_07 tafsiye etti.banada aranızda yer warsa.inşlaah sıkı dostluklar kurarız.bende bi hussarcıyım.
    bu arkadaşımızı da aramıza alalım dışarda kalmasın benim kadar olmasa da o da

motorcu sayılır aramızda tecrübe kazanacaktır

hşg din umarım kalıcı olursun muho

ay sonundan sonra bende istediğiniz gezi buluşma planlarına katılıp zatı mukaddes muhabbetlerde bizzat iştirak edip.geyik yapar ve eğlenceli motosiklet sürüşü sizlerle yapabilirim
    toplu buluşmalar için adres neresi şu meşhur olan perşembe günü adresi saati mesela
    teyze cevapla bekem

arkadaşlar bnm için sorun diil antalyaya bir bucuk saatte girerim bnm makina ile.siz yapın planı ayarlarız oke.birde böle olmucak alanya için bi topic açak ben burayı alayım.alanyayı topluyalım.ben getiririm hepsini.tek başımıza olmaz.yani.

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Aslında her perşembe olağan toplantımızı Falez Oteli karşısında ki Uygulama Çay Bahçesinde yapıyor idik.. Bu hafta bir kaç arkadaşın isteği üzerine yer beğenildi, karar kılınırsa bundan sonra orada yapılır...

Adres; DURAN SANDWICHES

Yeşilbahçe Mh. Metin Kasapoğlu cd. Beytaş Sit. B-Blok A-1

Tarif etmek gerekirse; Burhanettın onat caddesi ıle ısıklar cıkısının kesıstıgı kosede sampı pıde nın hemen yan tarafında...

Saat;20:00
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    hussar
    arkadaşalar bende aranıza yeni katıldım.inşallah i arkadaşlıklar kurarız.bana burayı arifa_07 tafsiye etti.hadi hayırlısı

arkadaşlar şu buluşma işini halledelim.plaj olabilir mesela havalarda güzell
    [COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]

Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pazarı geçtim perşembeleri neden gelmiyosun
    en iyi ihtimalle iş çıkış saati 7:30-8:00 arası olduğundan katılamıyorum.

Motosikleti
    hussar
    arkadaşlar işten erken çıkabilirsem bende gelirim.işten o wakitlerde çıkyorum.
    [COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]

aramıza hoşgeldin muharrem

Motosikleti
    hussar
    saolasın kardeş.hoşbulduk şu buluşma işini yapalım hakikaten..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)

Bu Konudaki Etiketler