bi hafta sonu gezsek olmazmı
Oyle kardes! Bazi arkadaslar bu sayfalari kaynasma bulusma yeri olarak algilamiyo!
Ben ne yaptim! Ciktim guzelce disari, bugun hava da guzeldi; bi guzel gezdim! Eski lara yolundan lara beach , oradan da otellerin onundeki yoldan topkapi palace yaptim! Sonra Aksu , Havaalani yolu uzerinden dondum geldim! Bide Konyaalti muzeden Isiklar yaptim! Daha ne..!
Hele sen bi gel de yazin bol bol gezeriz! Onemli olan zaten guzel vakit gecirmek! Muhabbet guzel olduktan sonra ha 2 kisi olmussun, ha 20 kisi! Farketmez..!
Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
ben sadece pazar günleri gezebiliyorum.Aynı mit-x in yaptığı gibi
mit-x bu pazar gezebiliriz ne dersin.? şöyle bir iki tur atarız
Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
sabah zor olur gerçekten.zaten bir pazarımız var sabah rahatça uykumuzu alalım değilmi?
pazara daha var .kararlaştırırız bir şeyler
mesala düden şelalesi
kardes olmazsa sanada gel dicem ama, sana baya ters oluyo! Seninle ortada bulusacagimiz bi gezi yapmamiz lazim! Side - Belek - titreyen gol filan...!
Havalar biraz daha duzelsin de olmazsa koprulu kanyona raftinge gideriz! Evet evet bu cok daha iyi olur...! Hem doga olarak guzel hemde heyecan olayi...! Yada arifa_07 nin gelmesini bekleriz kanyon icin...! Baya bi soguk oluyo cunku su! Yazin bile adamin basi catliyo suya sokunca...! DI DI , DI DI , DIIIII....! Bak hatirladim da icim usudu bee!
Yada daha guzel biyer diyim! Egirdir...! Kovada golu milli parki uzerinden mukemmel manzaralarla dolu bi dag , orman yolundan egirdire iner , bi guzel gezer doneriz...! Isparta yolu uzerinde balik lokantalari da var! Gecen yaz gidemedim ama her sene giderim desem yeridir...! Ama isparta yolundan araya bir yol sapiyor! Asil o yoldan gidicez...!
Bak oda guzel fikir! Ben en son ne zaman gitigimi bile hatirlamiyom oraya! Baya oldu heralde...! Gercekten ya... o kadar uzun zaman mi oldu acaba yoksa ben mi bunadim...!
Saklikent de yapabiliriz..! Hazir kar varken!
valla kardeşim siz gezin paylaşımlarınızı atın bakmakta güzel memletimi görmüş
kadar oluyorum. benim de aklımda kanyon a gidip rafting yapmak var yaza
yapmadım bi türlü inşallah diyelim yaza....
slm millet nasılsınız bende yeni üye oldum bu siteye.banada arifa_07 tafsiye etti.banada aranızda yer warsa.inşlaah sıkı dostluklar kurarız.bende bi hussarcıyım.
ay sonundan sonra bende istediğiniz gezi buluşma planlarına katılıp zatı mukaddes muhabbetlerde bizzat iştirak edip.geyik yapar ve eğlenceli motosiklet sürüşü sizlerle yapabilirim
toplu buluşmalar için adres neresi şu meşhur olan perşembe günü adresi saati mesela
teyze cevapla bekem
arkadaşlar bnm için sorun diil antalyaya bir bucuk saatte girerim bnm makina ile.siz yapın planı ayarlarız oke.birde böle olmucak alanya için bi topic açak ben burayı alayım.alanyayı topluyalım.ben getiririm hepsini.tek başımıza olmaz.yani.
Aslında her perşembe olağan toplantımızı Falez Oteli karşısında ki Uygulama Çay Bahçesinde yapıyor idik.. Bu hafta bir kaç arkadaşın isteği üzerine yer beğenildi, karar kılınırsa bundan sonra orada yapılır...
Adres; DURAN SANDWICHES
Yeşilbahçe Mh. Metin Kasapoğlu cd. Beytaş Sit. B-Blok A-1
Tarif etmek gerekirse; Burhanettın onat caddesi ıle ısıklar cıkısının kesıstıgı kosede sampı pıde nın hemen yan tarafında...
Saat;20:00
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
arkadaşalar bende aranıza yeni katıldım.inşallah i arkadaşlıklar kurarız.bana burayı arifa_07 tafsiye etti.hadi hayırlısı
arkadaşlar şu buluşma işini halledelim.plaj olabilir mesela havalarda güzell
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
arkadaşlar işten erken çıkabilirsem bende gelirim.işten o wakitlerde çıkyorum.
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
aramıza hoşgeldin muharrem
saolasın kardeş.hoşbulduk şu buluşma işini yapalım hakikaten..
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)