Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

Alıntı mit-x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw biz daha dogrusu ben hadi diyelim cay bahcesine geldim! nerden tanicam sizi! yakaniza kirmizi kaskinizi takicaniz mi! taniyabilmem icin! yoksa zaten tenha, bitek biz oluyoz mu diyonuz! ne bilim. simdi tanimadanda bi masaya yanasip "ahan'da ben geldim! " demek de tuhaf geliyo insana. hem bi soylenti var; bi suru motorcu uygulama otel de ekildik diyomus..! ne ayak!
    [Antalya - MT]motorize07 grubunu zaten saat 20:00 de gelirsen perşembeleri orada görürsün. Yazdıklarından utangaç biri gibi durmuyorsun tanışman kolay olacaktır. Toplanılan yerde ekildik diyenlerin doğrumu yanlışmı dediklerini öğrenmen için gelmen gerekir. "ahan'da ben geldim! " dersen hoşgeldin diyip selamlayacaktır herkes seni. Gelde bakalım bi ne ayaksın.
    motorize07 [MT Antalya Burada]
    Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
    Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    hehe hakan abi yaa
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

mit-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ekildim... ekildim... ekildim...

hadi bakim gidim eve de tum siteye sikayet edim! ipliklerini pazara cikarim dedim!

Anaaa....! Meyersem ben erken gitmisim!
    Gelip kaldirimin yaninda duran bi jawa ciya bile yapisdim! "Abi ya sen kimsin! Ben mit-x , gec kaldiniz ya sabahtan beri bekliyom! Ne o cevap bile vermiyosun noldu! " , derken , "dee get laa! maanyahh....! kafani kiracan hindi haa!" gibi bi cevap gelince tabi biraz sasirdim ama! "ole abi ya su trafik insanin sinirlerini bozuyo senide kizdirmislar heralde gel sole bi oturalim biseyler icelim bi rahatla" demistim ki adam motordan indigi gibi beni kovalamaya basladi da elinden zor kactim! Bu arada o eleman gercekten siteden degildi dimi!

Motosikleti
    ybr

hadi bakim gidim eve de tum siteye sikayet edim! ipliklerini pazara cikarim dedim!

Gelip kaldirimin yaninda duran bi jawa ciya bile yapisdim! "Abi ya sen kimsin! Ben mit-x , gec kaldiniz ya sabahtan beri bekliyom! Ne o cevap bile vermiyosun noldu! " , derken , "dee get laa! maanyahh....! kafani kiracan hindi haa!" gibi bi cevap gelince tabi biraz sasirdim ama! "ole abi ya su trafik insanin sinirlerini bozuyo senide kizdirmislar heralde gel sole bi oturalim biseyler icelim bi rahatla" demistim ki adam motordan indigi gibi beni kovalamaya basladi da elinden zor kactim! Bu arada o eleman gercekten siteden degildi dimi!

valla kardeş tam adamına çatmışsın anlaman lazım dı senin mt öyle davranmaz hem neyse izmir de toplanıyorlar ybr ciler yarın darısı bizim başimıza inşallah ne deyim..

Gerçekten çok komik adamsın.
    motorize07 [MT Antalya Burada]
    Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
    Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E

Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Bence hayal aleminde yaşıyor...

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    arkadaşlar ben burdur'luyum. Burdur'da bi çin malı hevesi oldugu için bende o motorların kasalarından nefret ettigim için, Antalya'dan, 2. El, Peugeot Speedfight 2 yada Aprilia SR 50 arıyorum. Kendinizde veya arkadaşınızda olanınız varsa lütfen serhat_ekinci@hotmail.com adresinden bana e-mail atın. Teşekkürler.

[Kardeş Şehir Antalya - MT]
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence hayal aleminde yaşıyor...
    Bence site de pek espriden hoslanmayanlar var! Yani tamam her insan ayni seye gulmez ama , bu kadar da acimasiz degerlendirilmez ki...! Girgir yapildigini anlamadiysan ayri tabi! Daha devami vardi, anlaticaktim ama.... bu sekilde cok kirici oluyosunuz.... Cok incindim.... huuueeeee..... hueeeee.....

Ulan bu bilgisayarin "Turk'ce" klavyelisini niye almadim ki ben...! Hislerimi bile tam olarak anlatamiyom..... Aglamak istiyommm.... Huuueeeee...... (oradaki ' u ' lar aslinda "u" yani alfabenin 26. harfi! Ama bende yok! O yuzden yazamiyom )

heyferhatbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 (2006)

kardeşim sen çöle düşsen seni kutup ayısı kular çölde o derece olmuşsun sen

adam seni yanlış anlamış oLmasın
    [CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]

harikasın dostum yaa çok güldüm valla kalp damarlarım açıldı harbiden komiksin

Abi bu nedir ya amma bos site ha ! En azindan burasi! Hayalet sesler duymaya basladim artik sayfada! Ne gelen var ne gecen!

Hayir Antalya'da bu kadar mi az motorcu var diye supe edip cikip balkona yola bakiyorum, deli gibi vizir vizir motor geciyo! Yok yok ben evde fazla kapali kaldim galiba! Discovery ile National Geographic deki belgeseller de bitti! Hep ayni seyi gosteriyolar! Birisi 1. ve 2. dunya savasini isledi bitirdi! Sanirim 3. nun cikma zamani geldi -COMMING SOON- diye reklamini veriyolar, gelcek sezon yayinlayacaklarmis! Digerinde ise hayvan turleri yokoldu, kalmadi sayilir yeni tur arayisina girdiler! Antalyada da motorcu kalmamis...! Bi geziye cikalim dedik! Birak gezi icin adam bulmayi millet siteden bile kacti! Ne bahtsizim yaaa.....!
    Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK

~~immigrant~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zat150
    şttttttttt siteye laf yok. .. Her topicin ölü zamanı vardır
    ayrıca o camdan baktıgında geçen vızır vızır motosiklet kullnanların hepsi motocu değil dostum keşke olsa

Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    mit-x ; Olurda gezilerimizden birine gelirsen rica ediyorum sabah saatlerinde yanıma yaklaşma.. Çünkü benim tahammül sınırlarımı zorluyorsun..

Dün üye olmuşsun, kırk yılda bir girip Antalya MT topiğine uğrayıp saçma sapan şeyler yazıp gidiyorsun ardından ne boş site diyosun...

Senin gibi adamlar olmasa daha kaliteli bir forum olacak ama maalesef, yapabilecek bişeyimiz yok...

Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mit-x ; Olurda gezilerimizden birine gelirsen rica ediyorum sabah saatlerinde yanıma yaklaşma.. Çünkü benim tahammül sınırlarımı zorluyorsun..

Dün üye olmuşsun, kırk yılda bir girip Antalya MT topiğine uğrayıp saçma sapan şeyler yazıp gidiyorsun ardından ne boş site diyosun...

Senin gibi adamlar olmasa daha kaliteli bir forum olacak ama maalesef, yapabilecek bişeyimiz yok...
    1- Daha beni tanimiyosun bile...
    2- Kirk yilda bir girdigimi nereden biliyosun.... Hem oyle bile olsa sana mi hesap vericem!
    3- Yeni uye oldugunda sana boyle mi davrandilar da sen beni yeni uye olmussun diyerek kucumsemeye kalkiyosun!
    4- Espriden anlamadigin cok belli! Hatta tuhaf tepkilerinden anlama kabiliyetinin espri ile de sinirli olmadigini dusunmeye basladim...
    5- Herhangi bir terbiyesizlik yapmis olsam herhalde sadece sen tepki vermezdin! Ki kimseye karsi bir terbiyesizligim olmadi! Olamazda!
    6- Kalite olayina gelince sen su genel tavrinla ne kadar kaliteli oldugunu gosteriyosun zaten! Bence forumun kalitesinden sikayet edecek en son kisi sensin!
    + Anlamadigim konu, benimle ne derdin oldugu! Yani durup dururken insan tanimadigi bir insana neden bu kadar saldirir ki!
    Hem arkadas olabilecegim ve anlasa bildigim insanlara yakin olmayi severim! O yuzden icin rahat olsun! Kesinlikle senden uzak durmak benimde ilk tercihim olacak!
    Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    ybr
    arkadaşlar sakin olun biraz mit-x burda haklı. haklı diyorum çünkü diğer topiclere bakınca anlarsınız bunu geçen hafta sonu tüm topiclerde gezi toplantı vs.. üzerine paylaşımlar bulabilirsiniz bizim topic te ise ne o kavga mı oluyor yapmayın lütfen.

üztelik mit-x güzel bi espiri yapmış anlaman lazım bunu kızma hemen

Alıntı arifa_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sakin olun biraz mit-x burda haklı. haklı diyorum çünkü diğer topiclere bakınca anlarsınız bunu geçen hafta sonu tüm topiclerde gezi toplantı vs.. üzerine paylaşımlar bulabilirsiniz bizim topic te ise ne o kavga mı oluyor yapmayın lütfen.

üztelik mit-x güzel bi espiri yapmış anlaman lazım bunu kızma hemen
    Sagol kardesim! En azindan birisi beni anlamis...!
    Ama haklisin, burasi kavga yeri degil! Zaten benim burada bulunma amacimda biraz iyi vakit gecirmek, bi seyler paylasmak ; bide kafama gore birkac arkadas bulup tanisir, onlarla gezi olayina girersek Ne Mutlu Turkum Diyene! Ne mutlu bana...

Haksizliga hic bir zaman gelemem, o yuzden belki biraz tepkim sert olmus olabilir! Ben boyle gereksiz ve hos olmayan bir tartismanin icinde bulunmayi kendime yakistiramadim! Her kim ne derse kendi iyiligindendir... Ben kendi adima butun arkadaslardan ve her ne kadar bana yanlis davrandigina inansamda "dishy" den ozur dilerim...

Bu nedir basima gelen ya...! Bahtsiz bedeviye donduk....! Neyseki motorum varda kacabiliyom....! Jawa ci da bir nevi "kutup ayisi" kivamindaydi!

Motosikleti
    ybr
    eyv kardeşim sen nezakette bulunup özrünü dilemeyide bildin umarım birileri bişeyler anlamıştır
    neyse siz motorlarla gezmenize bakın kimse yoksa da kendiniz varsınız ya bu da yeter...yazın bende takılırım size..

Alıntı sahilkentli007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben hala ümitliyim.. ve bekliyorum alanyadaki arkadaşların bunu görmesini... yoksa teker teker yolda veya ışıklarda durdurup siteyi tanıtıp getirceez.. sanırım bölede olabilir.. birbirleriyle tanışanlar siteyi versin bence..
    arkadaşlar arif abi bu siteyi tanıyor ayrıca ben alanyadan katılayım bari hiç katılan yokmu beh.burda bi gurupda yok ya.sizinkine katılım.motorum honda titan. telefon numaram 0535 331 99 91 ne yapmamız gerek iyice anlatında sadece katıldım yazmakla olmasın hiç bişey bilmiyom ama motor konusunda titanda kralını tanımam. :D

bu pazar bir etkinlik varmı ?

eee banada bişey söyleyin bari yav

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler