düzenli olarak gittiğiniz, grup olarak buluştuğunuz bir cafe var mı?
düzenli olarak gittiğiniz, grup olarak buluştuğunuz bir cafe var mı?
Hangi günler ve kaç gibi buluşuyorsunuz?katılabiliyor muyuz?
Buyur gel abi ne zaman istersen Bu çarşamba dedik ama haftasonu olursa özelden yazarım sana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:01 ----------
Oraya güvenme sakın Şirketler oradan teklif vermek zorundalar ama acenteye gittiğin zaman şirketi seçince 'bu araç risk grubunda olduğu için sigorta yapamıyoruz' gibi bi' yazı çıkıyor ve onaylamıyor. Bizzat sigortacımın bilgisayarına oturup kendim denedim 10 şirketin 9unda aynı yazı..
SBM'de max 280 lira teklif verilen sigortayı 325 liraya yaptırdım.
dün gece yarısı kültürdeki motosiklete özel polis çevirmesinde olan varmıydı?
Antalya - MT
Merhaba bende aranıza katıldım aslında uzun süre oldu ama foruma yeni girebildim
arif razgatlıoğlu'nun cenazesine gidelim, antalyadan gidicekler toplanıp gidelim olur mu? etkinliği kimse üstlenmezse ben organize edebilirim (eğerki yarın öğlen gibi erkenden falan yapılmaz ise)
Selamlar yeni katıldım güneşte görüyotum sizleri
antalyada asfaltı güzel olan stunt çalışılabilicek bildiğiniz bir yer var mı?
insta: veli_montana_
Gecen haftalarda ilk defa basima soyle bir olay geldi .
Kirmizi ışıktayim. Bir bayan sesi " 41! " 41 benim plaka , bayan sesi olmasa bakmazdim dönüp baktim, sagimda durmus bana el salliyor araç icerisinden. 2014 den beridir motor kullanırım. Ilk defa bir bayan el salladi .
Bu da boyle bir animdi. Antalya da bayan motosiklet kullanicisi cok olduğu için sanırım )
merhaba, ben de yeni katıldım. buluşmaları haber verirseniz bir çayınızı içerim
Antalya'lılar toplansın yavaş yavaş bi wp grubu kurup yazın eğlenelim
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)