Eski sanayi kaplan motor
Antalya mt , antalyaya taşındım. Bana bir motosiklet ustasi lazim, tanidik var mi ? Ayin 9una kadar hallettim hallettim.
Nereye gideyim ben bu sehirde ? Larada oturuyorum. Yakin güvendiğiniz usta var mi?
geçmiş sanırım belki yaptırmışsınızdır, ama şöyle diyim 3 yıldır kullanıyorum farklı farklı ustalara gitmeye çalışırım pek gitmem bakımlarımı genellikle kendim yaparım ama, eski sanayide tayfun motor var, kızılırmak cdsinde can motor var, en azından bunlar var tayfun motor da birol usta olsun sadece
kendim yaptim artik ))
Motor ambarla antalyaya geldi. Neyse indirdiler, park halinde biraktim... bir baktim ertesi sabah zincir bildigin kopmus .. sallaniyodu asagi dogru.tekrar sehir disina cikacagimdan oyle de birakmak istemedim bir dukkana girip selaminaleykum diyip motoru birakmakta istemedim.
Daha once zincir konusunda baska bir motorumda guzel keklemislerdi beni)))
Sagol verdigin isimler icin , muhakkak giderim elbet oralara..
@metci süpermotor hakkında
Ekipman konusunda ilgili ve alaka sahibi insanlar ,biraz tatlı pazarlıklada en uygun fiyatı sunuyorlar güler yüzlü samimi bir ortam.Dişardan bakilinca ciddi ve resmi durup biraz soğukluk yaratıyor ancak içerde en ufak cc sürücüsünede litrelik motor sürücüsünede aynı samimiyeti veriyorlar.Tek seferde herşeyin bulunabileceği bir adres gerçekten ilgi alaka en önemlisi sattığı malın arkasında durma konusunda teredüttleri yok .
Bu söylediklerim ekipman alım satımı işin parekende ticaret kısmındaki başarilari ve her müşterisi memnun zaten.İkinci el motor satişlarinda güvenilir bir yer nedeni ise seçici davranmalari en ufak bir kusuru olan motor satın alınılmıyor boya hasar kaydı hatta satan kişinin motoru yormuş olabieceği bile düşünülse o motoru almıyorlar pekde beklentileri yok zaten o satışlardan.
Bahsettiğim gibi işin ticari kısmında mutlak bir memnunıyet var.
Şimdi gelelim işin teknik kısmına
Benim motosikleti bırakmamı bu hobiden soğumamı sağlayacak kadar ileri bir düzeyde teknikden mumnunıyetsiz kaldığım firmadır kendileri,aramızda uzlaşmazlık olmasına hatta henüz alacak verecek işlerinde bile uzlaşamışken iyiye iyi kötüye kötü dedim , Tamamıyle memnun olan müşterilerde vardır zaten bu benim şahsi görüşüm. Büyük paralar harcadığım motosiklet sevgisinden 9 ayda soğumama neden olunduğu içinde kendilerine teşekkürü borç bilirim.
Benim kırgınlığım hatta kendimi enayi yerine konmuş hissetmişliğim olsada ;ticaret ,ekipman konusunda başarili bir işletme.
Az doktor canından Az usta malından eder sözünü iliklerime kadar hissetiğim bir firmaya selamlar.
Barkın abiyi anmak için toplanılacakmı arkadaşlar
Selam Antalya Mt,
yakın zamanda buluşma tur eğlence gezi mangal vs bir organizasyon var mı ?
alanya ve manavgat da güvenilir sağlam motor tamircisi önerir misiniz?
3 senedir motor kullanıyorum hala doğru düzgün bir tamircim yok, uygun fiyatla büyük motor tamir eden bir tamirciniz varmı?
hiç gitmedim ama arkadaşlarım Tayfun Motoru tavsiye ettiler. asla gitmemen gereken yer ise; Kardeş Kentler caddesindeki her türlü motora bakan (baktığını zanneden) "X" isimli yer. isim vermeyelim şimdi, doğru olmaz ama o yer kendini belli ediyor zaten, oraya sakın gitmeyin! konu acı tecrübelerle sabittir.
tayfun motor iyidir ama çok yogun sıra oluyor sürekli çünkü çok bajaj var büyük motorumuzu götürüncede ne kadar sağlıklı olur bilmem ben daha önce gittim memnunum, x deme bir sürü motorcu var ver ismini buraya bırak zaten tarif ettiğin yer merkez değil, ben de "yunus emre bünyat" ı önermiyorum, evin motor u denicem
Sigortayi antalya da nereye yaptirayim siz nerde yaptırdınız ?
Antalya mt yardım et :D
https://teklif.sbm.org.tr/trm-teklif/public/trafikTeklifYenileme/sorgu.sbm
Siteden teklif alın hangi sigorta şirketinin teklifi uygunsa size en yakın acentasından sigortanızı yaptırabilirsiniz.
Merhaba.Herhangi bir etkinlik ya da toplanma planlıyor musunuz?
Yalnız sayende, bu siteden teklif almayı öğrendim , tekrar teşekkürler.
Bilgileri giriyorum birşeyleri yanlış giriyordum sanırım.Ya da mobilden denediğim için mi bilemedim,kalıyordu ekran öyle.
Axa en uygun fiyatı veriyor.
Merhaba,
olursa katılmaya çalışırım.
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)