Yazmış olayım bulunsun:
Antalya Serik üzerinden
Köprülü Kanyon'un doğusundan devamla
Isparta/Sütçüler/Kesme'ye doğru çıkıp
Eğirdir'e doğru inebilirsiniz...
Bahara artık muhtemelen de; şimdiden yazmış olayım, bulunsun...
Yarın pazar 12-13 arası konyalatında buluşup sürücez şehir içinde farklı rotalardan düden şelalesine gidicez gelmek isteyen her motorcu gelebilir iletişim için bana mesaj atın
2017 Antalya motosiklet fevsitali . Kaçırırsanız üzülürsünüz...
https://www.facebook.com/groups/1220...84768774702293
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Selamlar Herkese, Alanya'da yağmur var. Daha sezona 15 bilemediniz 20 siz diyin 25 ben diyim 30 gün var.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
finallere denk gelmezse festivalde ordayız ;)
18 mart g.paşa alanya yaptım. Hava güneşli, gök mavi, deniz dalgalı fakat rüzgar fazlaydı. Alanya'da KTM ustası kimdir bilen var mı?
Arkadaşlar motosikletimde bariz problemler var ancak anlatacak kadar bile motosikletten anlamıyorum. Servise de güvenmiyorum. Motosikletten anlayan arkadaşlar yardımcı olmak isteyen olursa yanına gelcem motoru kullanıp bana senin problemin şu diyecek Var mıdır acep ?
Selamlar arkadaşlar, Antalya Süpermoto mağazasını nasıl bilirsiniz? Sanırım Muratpaşa'da yerleri. Bilgi sahibi olan var mı?
Merhabalar,
Mondial Rx3i Evo kullanıcısıyım ve ilerde nc 700-750x düşünüyorum Manavgatta veya yakınlarında ikamet edip, bana motorunu bi test ettirmek isteyen varmı acaba. Beraber bi yemek yer çay içeriz.
Not: Metehan07-70 abi, sıcak iklimlere göç edip manavgata yerleştim şimdilik, buluşup tanışmak isterim. Saygılar.
Antalya'da ben motosikletten iyi anlarım diyip, motosikletimi kullanıp problemleri bana sıralayacak usta sürücü arıyorum lütfen yani 😁
Antalya da siyah bir şahinle çarpışan biri varsa o bizim inşaat ustası, kim haklı haksız bilemiyorum ama arabada baya göçük var, motorcu arkadaş olayın heycanıyla arabayı salmış olabilir diye buraya yazıyorum
alpinestars bayisinden bahsediyorsun sanırım, hiç ürün almadım ama bir kaç defa mağzaya girdim çıktım iyi bir yer, revit için harput, dainese içinde can motor var
ben usta değilim ama anladığım kadarıyla bakabilirim
Valla çoook çok memnun olurum hocam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
Forumu kullanmayı bilmiyorum hocam alialniak@gmail.com adresinden mail atabilirsen sevinirim. Numaramı yollayabileceğim bir iletişim adresi bulamadım.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)