selam arkadşlar cbr125 r repsol modeli ikinci el burda satan varmı temiz bitane arıyoruz ikinci el antalyada olmak şartıyla.bilen duyan varsa haber etsin.
selam,
yarın akşam üzeri hayırlısıyla motosikletimi teslim alıyorum, garajımı da yaptırdım, sıra geldi bol bol pratik yapıp tecrübe kazanmaya
bu arada arabanın motorunu açmak için bazı yöntemler vardır motor için de bu tür teknikler var mı acaba?
her kafadan bi ses çıkar ganımca ama sen motorunu nasıl sürmek istiosan öle aç
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
ilk 300-500 km de fazla yüklenme.daha sonraları bulduğun düz yolda ayarını fazla kaçırmadan bas.
Ben böyle yaptım.Çokta iyi oldu.İlk tavsiyem devamlı 50-100 km lik bir yol yapsan daha yi olur.
offfffffffffffffffffffffff hava bozdu yaaaaaaaaaaa
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
burarlada da havalar bozuldu duyduğuma göre 15 gün böleymiş
havalar tekrar ısınacakmış hafta sonunda, ne güzel motorla gezmek için güzel bir fırsat. bu arada bu hafta sürekli motosiklet durdurup kontrol yapan polis görüp durdum acaba niye birden bu kadar yoğunlaştı kontroller bilgisi olan var mı?
Beni kimse durdurmadı valla
bugün ilk defa uzun süreli motora binme fırsatım oldu, 3 saat kadar gezdim motorumla
hala ellerim ağrıyor galiba biraz sıkı tutunmuşum motora
ama şunu anladım motorlu bir hayat çok güzel OLACAAAAAAAAAK
Kesinlikle uzun yoLun tadı başka
beyler uzun yazamdır yazan çizen yok antalya da sınız havalar da iyi hakkını verin oranın yazın bi geleyim antalyaya hiç boş bırakmayacağım sokakları....
ben görgüsüzün motoru olmuş hesabı her gün geziyorum ve öğrenmeye çalışıyorum motoru. hatta bugün duvara nasıl toslanır onu çalıştım biraz neyse ki ufacık bir sıyrık ve küçük bir morlukla öğrendim olayı
gerçekten havalar güzel bir de ehliyeti alınca daha rahat gezicem, şimdilik biraz korkuyorum malum cezası yüksek ama mayıs sonu kısmetse alıyorum ehliyeti.
Oooooooo Hüsooooo hayır mı ne iş
Yarın görüşürüz, öptümmmmmmmmm
yunanistan seferini 4-1 Kazanan milli takımızı kularım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)