Mutlaka gelicem serkan S ama saat kacta basliyo toplanti
Sideye en yakın kamp alanları nelerdir Netten araştırdım fazla bir şey bulamadım Sidede diyor Manavgat Kızılotta çıkıyor bi kaç tane kamp alanı
hey sen , sende mi ?
Şimdi Antalya MT ye kamp yapabileceğim biryerleri sormak için girdim?
Konyadan mı süreceksin Antalyaya ? Yolculuk ne zaman,Denizli üzerinden mi ?
Antalya MT ler,
kamp alanları hakkındaki durum nedir, duş,elektrik,wc olmak zorunda..
30eylül -4ekim arası acilinden kamp organizasyonu düzenliyorum,tek kişilik..
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Küvette istenmi gideli 3 ay olacak gidiş Seydişehir Antalya Kemer Kaputaş üzeri oldu Demrede kamp yapmıştım elektrik var kamelya gibi bi yer ortak alan telefon şarjı için 3 lü prizlerden vardı çadıra ara kablosu çekiliyordu onunda ayrıca ücreti var Wc duş aynı ortamdaydı duşa girermisin bilmem çok bakımsız oluyor bayanlar bölümü nasıldı bilemem Girmek istersen girersin kimse uzaylı görmüş gibi bakmaz Kamp yapıyorsun alt tarafı günlük 20 tl veriyorsun fazla beklentin olmasın Dönüş Isparta Eğirdir Beyşehir üzeri oldu
@tİme_shİft42 netice de kamp tabi,dussuz rahat edemiyorum saclarim yagli dolasamam...kuvete gerek yok 4 gunluk bir kamp yaptim, ccc festte havuz dusu isimi gordu.
tesekkurler bilgiler icin
Velizrsln bilgilendirme icin tesekkur ederim. Bu hafta sonu icin bi gezi plani varsa eğer katilmayi cok isterim.
Selamun aleyküm Antalya MT bi bakıyım dedim napıyosunuz Zonguldak/Ereğli'ye gelirseniz pm atın sohbet muhabbet çay çorba Allah ne verdiyse ağırlamaya en iyi şekilde ağırlamaya çalışırım Ben Serik'e geleceğim orada çok sevdiğim birini ziyaret etmeye. O sırada sizle de görüşmek isterim
~Zonguldak MT
Beyler Selam Antalyada bir motor buldum güvenilir birini arıyorum motora bakacak bir iki işlem daha halledecek?Hayrına yaparsa sevinirim para istersede kırmam cüzi olarak.
yarın 29 ekim motosiklet korteji yapılcak saat 12 de akvaryum otoparkında gelmek isteyen herkez gelebilir
Neredeyse arkadaşla her ay 1 kere yaptığımız (bazen 2 olabiliyor) hafta sonu öğle yemeği etkinliğimize katılmak isteyen olursa ;
Motoruna ve tecrübesine güvenen arkadaşlar için aranan nitelikler ve koşullar aşağıda (iş ilanı gibi oldu.)
Tarih --> 22/11/2015 Pazar günü saat 09:00
Katılanlar --> Şu anda Ben ve Arkadaşım 2 motor
Kurallar --> Tecrübeli - Gruptan kopmamak - Kask - Mont - Eldiven - Ehliyet
Kalkış noktası --> Antalya / Side
Varış noktası --> Selçuklu / Konya
Amaç --> Fırın kebabı yemek (1 saat)
Mola --> Yok. Sadece yakıt ikmali
Tahmini varış süresi --> 1 saat 40 dk.
Tahmini geliş süresi --> 1 saat 30 dk.
Masraf --> Yakıt 150 TL - yemek masrafı 50 TL
Ortalama yakıt --> gidiş dönüş 35 LT benzin (Sürat 150km/h olarak alındı)
Ortalama sürat --> 160 km/h (Gün içinde döneceğiz karanlık ve soğuğa kalmamak için)
Ortalama ısı farkı --> 18° - 5° - 10° Kısaca üşüyeceğiz.
ROTA -->Güzergah
Ortalama gidiş geliş mesafe --> 466 km
Güzel etkinlikmiş ama motosikletimiz yokken mi denk gelir ya. Gideceklere hayırlı yolculuklar.
Gittik geldik hava, trafik herşey güzeldi. Hiç beklemediğimiz kadar sıcaktı Konya. Yolda epey motorlu gruplara rast geldik. Selamlaştık.
Son grup kendini Tören korteji zanneden harleycilerdi. Adam lar SOL şeridi kapatmış, 3 tekerliler arkada, 2 tekerlilerin egzozu iğrenç bir gürültü oluşturmuş, ayaklar tepede, arkalarına yaslanmışlar, nargile eksik sadece ellerinde, karma karışık bir düzen, kimseye yol vermeden nazi kasklarıyla seyir halindeler. Bu kadar kibirli insanları bir arada görmemiştim hiç.
Tafik soldan akamıyor, sağ kamyon otobüs dolu, bunlar basmıyor serseri edasıyla Mecburen aralarına girip makaslayarak ilk bulduğum delikten kaçtım. O nasıl bir gürültü patırtı öyle.. Balaklava ve kask var kafamda ben duramadım geçerken, adamlar tepesinde nazi kaskıyla oturuyor ilginç tipler..
Birazda trafiğe saygılı olsalar.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Merhaba arkadaşlar İstanbuldan daha yeni taşındım antalyaya ve burada motosiklet kullanan hiç arkadaşım yok. Katılabileceğim bir grup önerisi olan varmı?
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Selamlar bu hafta ve haftaya haftasonu Antalya'ya geleceğim. Bu hafta koşu var. Ama haftaya motorsiklet kiralayıp 2 gün iyice gezim diyorum şelaleler falan. Ta çocukken gitmiştim.kirlamadır rotadır varmı yol gösterecek birileri ?
Merhabalar.2. el ktm duke 250 veya 390 arıyorum satmak isteyen var ise irtibata geçelim.
Selamın Aleyküm Antalya MT.Nasipse bugün Antalyaya geliyorum 2.el bir motosiklet almak için.Tavsiye edebileceğiniz tamirci var mı ekspertize baktırmak için? Destek bekliyorum ulaşan yardımcı olmak isteyen olursa çok mutlu olurum araç Antalya mutatpasada ...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)