Alkolsüz güzeldi Ok anlaştık ozaman.
Antalyada yaşıyan,çalışan,okuyan arkadaşlar bir organizasyon ayarlayın tanışalım buluşalım.
Onca motor kullanana rağmen kişi sayısı forumda çookk az. Ve herkes birbirine uzak en azından ben merkeze 90 100 km uzaklıktayım. Haa dediğinde gidilecek km değil malesef. Ama merkezde bir kaç kşi var onlar neden toplanmıyor anlamam. Face de motorize 07 olarak her hafta 15 20 kişi toplanıyorlar.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
kemerdeki enduro ya giden varmı?
Uzak olmasa gidecektim.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Hey Motosiklet cenneti Antalya sag baştan say
Arkadaşlar instagram hesabı olan Antalya'da ki motor kullanıcısı olan kişiler için bir sayfa önerisinde bulunucam.. instagram.com/turkishmotorcycles sayfasını takip edebilirsiniz.. İstanbul'da ve İzmir'de güzel buluşmalar yapıyorlar.. Bu sayfanın Antalya'da ki etkinlikleri için ben uğraşıyorum.. Sayfaya girip benim instagram hesabıma ulaşabilirsiniz.. Ayrıca forum sayfalarında etkinlik ayarlamak oldukça zor.. Böyle sosyal medya daha uygun bu işler için.. Benim instagram hesabım instagram.com/nazimzekiuysal instagram DM yolu ile ulaşabilirsiniz.. Güzel bir etkinlik yapabiliriz..
Hayallerime Sürüyorum.
Merhaba. Akdeniz Universitesi merkez kampusunde okuyorum,kültürde oturuyorum. Yeni motosiklet sahibiyim. Var mi buralardan kimse
Sesi mi duyan var mi?
Arkadaşlasr antalya merkezde iş arıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar yazarsa sevinirim. Motokurye sv değil tam zamanlı iş arıyorum. Antalyaya yerleşmeği düşünüyorum. İlgi için şimdiden çok teşekkürler.
EML elektrik bölümü mezunu.
Orta derece ingilizce.
Düzgün diksyon.
Askerlik yapıldı.
B-A2 ehliyet ve forklift sertifikası mevcut.
antalya grubuna ölü topragı serilmiş :D
Yolda o kadar motosikletli var ama pulsar grubundan başka motorcu yok sitede sanirim. Bir tek pulsarcilar tutkulu motora belliki
Bir Pulsarcı da ben varım, Altınkum'da oturuyorum. Antalya motorcuları olarak tek bir çatı altında değiliz farklı gruplar var (Baja Pulsar 200NS Antalya Grubu, Atam, Motorize07 vb. gibi). Bende ilk toplantıma bu akşam gideceğim, Facebook'tan birçok grubu takip edebilir ve herkese açık davetlere katılabilirsin. Bu arada bizim de kapımız her zaman açık
Yok bizde 3 aşağı 5 yukarı, bizde 1 aşağı 2-3-4-5-6 yukarı !
Her zaman bekleriz. Cuma akşamları toplanıyoruz.
talat, hakan, bu haftaki toplantiya katilmanizi oneririm sanirim akmok, a bir ziyaret gerceklestirecegiz. birde cocuk esirgeme kurumu ziyaretimiz olacak grup olarak
Abi malum bu haftada gelemedim. Ama bundan sonra her cuma yaninizdayim,ders programimi bile ona gore ayarladim
yarın paintball etkinliği var. Gelirsen face sayfamızdan etkinliğe katil. Bu arada toplantı günü degisebilir
The Albatros pır pır High. TAaa Far Saw.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)