bende Antalya merkezdeyim..
bende Antalya merkezdeyim..
Mototalya-Ridetalya-Motorize07 ve diğer grupların etkinliklerine katılan varmı aranızda?
Beyler şu sıralar trafik genelde modifiyeli şahinleri ve diger araçları topluyor.Bugün denk geldi , bitane motosiklet görmedim.Genelde araba ve kamyonetler ama uygulama güzel , boyuna motosiklet topluyolardı.
Motorcularında bagajlara bakıyor devlete para gerek sürüş güvenliğini tehdit ediyormuş ama ruhsata işletince güvrnli oluyormuş.
antalyada bi sürü büyük motosiklet klübü oldugu için, insanlar buraya pek fazla takılmıyorlar. sadece bilgi edinmek amacıyla giriyorlar buralara. mesela bende ATA07 motosiklet grubundayım. çokta memnunum. kendini bilen insanlar. grubu görmek katılmak isteyen herkese acık. 15 günde bir gezilerimiz oluyor. hafta bir toplantı muhabbet. facebook adresi: https://www.facebook.com/groups/530893990361591/?ref=ts&fref=ts
motosiklet markası modeli önemli değil bizim için, önemli olan adamlık. güvenlik ekipmanların oldugu sürece marka cc önemli değil. grubumuzda 2 tane sıfır ybr 125 var mesela. zaten gezi tempo limitleri 80-100 arasıdır.
https://www.facebook.com/events/1533286070220840/
gitmeyi düşünen var mı buradan. Benim çadırım yok malesef ama 11. aya listemde.
Cumartesi bi Kemer yapalım mı arkadaşlar?Ben her Cumartesi,yanlızda olsam çıkıyorum.Gelmek isteyen olursa özelden mesajlaşalım.Tanışalım artık))
Manavgattan ANtalyaya ordan kemer e :D
GElsemde 80 85 kmh ile idare etcen mi faslasını basmıyorum yada sesine alışamadım daha çok bagırıyormuş gibi geliyor bana. 95 100 de
Derdim basmak değil,yol yapmak..Tanışmak!Sen gel hocam,yolun hakkı 80-85 zaten))
Merhaba arkadaşlar 2. Universite için Antalya'ya taşınmış bulunmaktayım etkinliklerinizde aranıza kaynamayı isterim Henüz pek öğrenemedim Antalya'yı Kepez,Konyaaltı,Doğu garajı o kadar
Ben manavgatta tek kaldım taa kepez taaa nerelerdeee arkadaşlar :D Bende istiyom bi sucuk yellemek de işdeeee,
Motor ve alkol intihar zaten.
Soda yokmu soda
Sucuk sevseydim gelirdim 125 Duke yattı 3 ay az açılırdı kerata.
Şaka Bir yana sucuk severim ama üniversite var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------
Bu arada 125 Duke um satılık dir.
10.200 km de
Far Maskesi Koruma Demiri var
Orjinal far da duruyor.
Yedek anahtar kullanım kitabi vs eksiskiz
10.145 km de iken
Pirelli Diablo Rosso 2 lastik seti
yağ ve yağ filtresi
fren balatalari değişti/takıldı.
K&N hava filtresi temizlendi.
Dün de zincir ve dişli seti siparis ettim
onlarda degisti mi tamam satisa hazır.
Fiyat 8.990 TL
Suzuki Burgman 200 Abs (2014) ya da
Yamaha Xmax 250 Abs (2014) ile takas olur.
Yani beyler?Lafta kalmasın diyorum.Cumartesi gelmek isteyen varsa haberleşelim.Alkolsüz mangal yapılır :D
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)