burdayım, tanışma iyi oldu keşke bütün arkadaşlar ile tanısabilseydik
burdayım, tanışma iyi oldu keşke bütün arkadaşlar ile tanısabilseydik
keşke ama olmadı neyse güzel bir tanışma oldu bence ;)
resim ataydınız da göreydik bizde tanışma gününü
Fotoğraflar gelecek akşama kadar
Arkadşlar Facebook taki ilk grubumuzu kurdum. Hepimize hayırlı olsun.Tüm arkadaşları beklerim.Etkinlikleri oradan da takip edebilirsiniz. https://www.facebook.com/groups/608337555924231/
Konu actim zaten bakabilirsiniz etkinlik fotograflarinda
Selam arkadaslar toplantiya katilamadim ama elbet bir geziye katilacagim Manavgat Kızılağaç da otelde calisiyorum izin gunum surekli degisiyor. Eger kesin tarihli bir gezi ayarlanirsa bir hafta onceden izin gunumu pazar a aldirabilirim. Gorusmek dilegiyle.
e havalar ısınıyor tabi mehmet bekliyoruz bir toplantı.
kardeşim bu ışıklardaki fotograf için çook teşekkür ederim
merhaba arkadaslar antalyada özkan motor service i bilen var mı güvenilir bir yer mi takasa girilir mi ?,
aslanlarım bee bensiz olmazdı ama nasip işte...en kısa sürede tanışalım....
mehmetim eline sağlık...
Sağol Hakan abi ama sensiz olmaz en kısa zamanda motorunu alırsın inş Alıcağında haber verirsen beraber gidebiliriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------
Arkadaşım takas için düşündüğün motor bu galiba http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1987642/detay/ Açıkçası Özkan Motoru tanımam etmem ama 2006 model motorun 35 binde olması zor ayrıca motorun aynaları sökülmüş işkillendim açıkçası. Temiz görünüyor ama bir ustaya göstermeden birşey söylenmez yine yapabileceğimiz birşey olursa yardımcı oluruz.
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
İlan No: 144823635
Fz6 fazer motoru araştırcam bakalım teşekkür ederim
bu hafta sonu gezi yapmayı planlıyorduk yağış görünüyor o yüzden iptal oldu önümüzdeki haftaya bakıcaz arkadaşlar
Merhaba. Sizlere bir sorum olucak. Abime bajaj boxer alip cafe racer yapmak istiyoruz. Parçaları internetten alicaz. Antalyada bunlari montajlicak yardimci olabilecek usta var mi acaba? Kimleri önerirsiniz?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)