Haritan baktim markantalya kizilarik caddesinden parkin yoluna girdikmi ilerdev solda dogrumudur. Manavgattan gelecem kaybolmiyim
Haritan baktim markantalya kizilarik caddesinden parkin yoluna girdikmi ilerdev solda dogrumudur. Manavgattan gelecem kaybolmiyim
Arkadaşlar yapacağımız gezilere katılmak isteyenler arkadaşlar telefon numaralarını bana özel mesaj atsın lütfen. Gezi yapacağımızda gelebilecek arkadaşlarla iletişime geçebilmemiz için önemli lütfen dikkate alalım. Saygılar...
Bugun saat 18:15 cıvarı markantalyanın onune geldık 3 motor ama bıraz gecıktık ve sızıde goremedık bır dahakı sefere artık
Gunatdin guzel antalyanin guzel insanlari bu hafta hava guzel vutu vutuuu
arkadaslar selamlar. 10 mayıs çıkışlı tekirdağ-izmir arası tek. devamında izmirden bir arkadaşımla birlikte ege kıyılarından manavgata kadar inen bir tur planladık. 8 gece 9 gun boyunca antalya ve civarında gezebildiğimiz koyları antik mekanları gezeceğiz.. çadır kampları ve mekanlar konusunda yardımcı olabilirim. telefonla yada internet üzerinden tarifler belirtirim. şurayı mutlaka görün hııı ordaysanız şu tarafta şu var ona devam edın orayıda görün şeklinde yardımcı olacak arkadaş yada arkadaşlar özel mesaj yoluyla ulasabilirseniz cok sevinirim.
Artik Manavgat'tayim Gezelim tozalim
Telefon numarasını gönderen arkadaşlara teşekürler yakın zamanda bu numaralar kullanılacak.Numarası olan 30 kişiyiz güzel bir gezi bizi bekliyor
Benide ekleyin hocam yeni motorcularla tanışmak isterim =)
Kardesim yapalimmi bu hafta bi toplanti?
Arkadaşlar merhaba.Beni de gruba ekler misiniz?Haftasonu aktivitelerinde motorsiklet seven kardeşlerimle tanışmak isterim.Bu arada bu haftasonu (her hafta oldugu gibi )kumluca yollarındayım.Katılmak isteyen arkadaşlara keyifle eşlik ederim.
Bu hafta sonu Kaş - ölüdeniz yapmayı dusunuyorum ıstersenız kumlucaya kadar beraber gıdebılırız .
Hocam neden olmasın.
Arkadaşlar gezi için bana numaralarını yollayan arkadaşlara teşekürler sayımız 37 bizi büyük etkinlikler bekliyor. Katılmak isteyen arkadaşların numaralarını mesaj atmaları yeterli....
Gardasim bak haftaya pazar guzel bir sey bekliyorum :D
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Bende takipteyim tanışmak isterim bu hafta sonu bir kaç arkadaşım ve ben manavgat şelalesine gitmeyi düşünüyoruz ilgilenirseniz hafta sonuna doğru kesinlik kazanır
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)