https://www.facebook.com/tcmetin.kaya.9 istersen ekleyebilirsin beni...
https://www.facebook.com/tcmetin.kaya.9 istersen ekleyebilirsin beni...
ölü değiliz arkadaşlar...geçensene gezdik tozduk...ama bu yaz çok kötü geçti...kabul...birtürlü organize olamadık....işden güçten foruma bile haftada bir girer oldum...
eskiden günlük girmezsem gözüme uyku girmezdi....uygun bir organizasyon olsa...gelirim...ama işten vakit ayırmak çok zor...
sağlıcala kalın...
--------------------
nebioğullarını boş ver derim ben...kim oranın servisine gittiyse bin pişman...eski sanayi girişinde bimin orada olimpiyat motor var...bir gösterirsin...
genelde büyük motor tamiri yaparlar...hakkında hayırlısı...banio aspendos şb.çalışıyorum...çay içmeyede herkezi beklerim bu arada....
sağlıcakla kal...
Eyvallah kardeşim,yolumuz düşerse bi selam veririz inşllah...Ben geçen hafta Motorize07'nin toplantısına katıldım,ortam çok iyidi..Perşembe akşamları buluşuyolarmış...
Honda Dylan 150
Yamaha YZF R6
Yamaha Xenter 150
Herkese merhaba. Alanya'da yeniyim ve motorumla geldim. Alanya etrafındaki SS kullanıcıları, gezi ve toplantı gibi organizasyonlarına beni de dahil etmek isterse mutlu olurum. 5373701270 teşekkürler
korkuyorsan sorun yok... çünkü korkmalısın... SUZUKI GSX-R1000
motor bı tutkudur dıye cumleye baslıyorum antalyada daha baska mevsımsel katkısıyla turkıyenın en cok motor sayısının oldugu bı sehırde ben runner vxr kullanıyorum ama kımle konusup kımle tanıstıysam fırlama motoruna cıkmıs adı halıyle ılk bakısta sahsıma dırek bole ıletılıyo sırf bu sevdıgım motoru bu yuzden ıcımde bı ukteyle bınıyorum...allah ızın verırse gelecek yaza yamaha 660 x le devam edecegım...yenı uye oldum bı sıteye ve cook begendım sohbetler toplanmalar hem yazılanlar konular karsılastırmalar falan baya kapsamlı ınsallah onlıne olarak zıyaretlerımızı sıklastırıp guzel dosluklar arkadaslıklar vs. edınırız herkese tekrar merhaba saygılar...
yenı uyeyımye bıseyler yazasım geldı
yeaaa yıllardır üyeydim motorum yoktu artık var moruk gezmiyormuyuz
Kazasiz belasiz binersin insallah ...bende onu diyom gezmiyoz mu;)
Tamam da kac kisiyle sence kac kisi katilir ki keske herkesler gorsede takilsak ...bi deneyelim bakalim...ismini bagisla kardesim yasini mahalleni falan
dostum bn 21 yaşındayım antalya dokumadayım kesin gelir diyebileceğim 1 arkadaşım var motorlu bi kaç motor daha bulabilirz yarın akşam çadıra gidebiliriz mesela demre kaş
ben hazırım istediginiz zman yapalim bişeyler ama cadır sıkıntı olmasın kalıcak yer flaan biraz zor olur gibi geliyor bana
dostum ben kepez spor tesislerin ordayim kanalin ustunde
bende andevanın ordayım usta kepez spor tesisin karşısında kalıyor
hocam sen harbidn 21 yaşındamsıın ? bana pek 21 gibi glemedide moruk falan ne oluyoz ?
Nebioğullarına yamalube yağ sordum, adam one diyor bana, yamaha servisi yamalubeyi bilmiyor. ayrıca hiç ilgi alaka yok. Tavsiye etmem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)