Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI
    TheAzReaL07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı brds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cem herzaman beklerim...eskisi gibi işşiz olaydım karşılardım bile ama artık mümkün değil...ama uğra tanışalım...soneride(sonpol) al gel...sağlıcakla kal...

sen napıyon mehmetim..sana yakın yerde işe girdim...yeni banio yapı market...src hakan dersen şıp diye bulursun...sağlıcakla kal...arsa da bakamadan işe girdim ama unutmadım bakacaz ona göre...
    obaaa on numara olmuş hakan abi yanındayım bu hafta sonu bi çayını içeriz artık cumartesi 12ye kadar ya da pazar günü tüm gün boşum birinden birinde gelirim ahberin olsun hakan abi sık swık yanındayım artık arsa işini de hallederim :D gelince konuşuruz bayadır da görüşmüyoz ha :D :DDDDD
    Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    CBR 125R
    ey ahali 2005 mavi 3200 de beat satılık ilgilenen olursa konuşalım
    Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...

waeder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Sportcity 250ie vardı satıldı :( (2009)
    Antalyalı kardeşlerim http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09380457/detay bu ilandaki motoru tanıyanınız var mı ? Fikirlerinizi söyleyebilirmisiniz bana ?
    2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
    Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.

burak merhaba....
    mesajını ilk yazdığımdada görmüştüm...ama vaktim olmadığı için gidip inceleyemezdim...başkası yardımcı olur belki diye bir şey yazmadım...
    ama ses seda yok...sanmaki hep böyleyizdir...ama şartlar el vermiyor satanıda ismen tanıyorum...yorum yapmayayım...erzincana selam...

ghostrider20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 YAMAHA MT-07
    slm arkadaşlar ben antalya 112 ye atandım 1 ay boyunca antalya merkezde eğitim varmış.Boş zamanlarınızda toplanalım etkinlik falan yapalım ama şimdilik bende motor yok şimdilik konyaaltında gündüz otelde kalıyorumm...telefon numaram 0541 637 95 91 ben Şenol TOKEL
    Hayatı Korkarak Yaşarsan, Hayatı Yaşayanları Seyredersin...

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3593141/detay/

selamun aleyküm arkadaşlar bilen tanıyan varmı dosta yarar mı??
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

izin günümde gider bakarım eğer içine sinerse...

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    izin günümde gider bakarım eğer içine sinerse...
    Sağol hacım ben zaten şubatın 5inde gelicem başka iş için tanıyan varmı diye sormak isdedim saygılar..
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

Motosikleti
    Hyosung Gv250/2007
    Arkadaşlar Hepinize Çanakkale den Selamlar.Buralara yolu düşen herkezi beklerim.(Biraz uzak ama)Arayın Tanışmak isterim.Saygılarımla.Herkeze kazasız sürüşler.
    Telefonum:0535 437 15 59

osman hoş geldin ve de sağol...bende beklerim...

BURAK5858 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    nasip olursa 600rr
    arkadaşlar size bi sorum olucak antalyada CAN MOTOR sizce nasıldır bn ordn ikinci el motor almayı düşünüyorumda sizce güvenilirmi

Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı BURAK5858 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar size bi sorum olucak antalyada CAN MOTOR sizce nasıldır bn ordn ikinci el motor almayı düşünüyorumda sizce güvenilirmi
    hiç alışveriş yapmadım yorum yapamıyacağım ama güvenilir bir yer gibi alıcağınız motoru ne olsa bir ustaya göstereceğiniz için sıkıntı olacağını sanmam fiyatı da iyiyse alınır neden alınmasın

Antalyalı motorcu arkadaslara selamlar olsun. Aranızda yeniyim, birseyler yapmak isterim sizlerle ( motorsuzum, orası ayrı bir durum )

selahattin hoş geldin...

aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Selam arkadaşlar size bir sorum olacak mayıs ayı gibi nişanlımla birlikte bir antalya gezisi yapma fikrimiz var yalnız tam karar veremedim ben acaba antalyada sizi serseri tiplerin rahatsız etmeyeceği güvenlikli bir kamp alanı varmı yoksa otelemi gideyim ne dersiniz ?
    Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...

Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı aonal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar size bir sorum olacak mayıs ayı gibi nişanlımla birlikte bir antalya gezisi yapma fikrimiz var yalnız tam karar veremedim ben acaba antalyada sizi serseri tiplerin rahatsız etmeyeceği güvenlikli bir kamp alanı varmı yoksa otelemi gideyim ne dersiniz ?
    en güzeli otel olur galiba şehir merkezinde güzel yerler var ama akşam iyi olmaz kamp alanı derseniz kemer tarafında vardır da merkezde yok galiba sormak istediğiniz birşey olursa mesaj atabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım

ANTALYA MT YAZA HAZIRLAN BOŞ BIRAKMIYORUZ ŞİMDİLİK ARA VERDİK SADECE SIKI DURUN GÜZEL İŞLER YAPICAM İNŞ
    HADİ HAYIRLISI !!!

selahattin hoş geldin...
    Hosbuldum Hakan kardesim umarım yaza kadar hazırlanıp motorumla yanınızda olabilirim.

---------- Post added at 14:21 ---------- Previous post was at 14:11 ----------

Alıntı aonal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mehmet arkadas yazmıs aslında eklemede bulunmak istedim. Kemer tarafındaki kamp alanları yerle bir oldu, onun dısında birkac yerde belki cadır acılabilir ki gecen sezon ben yaptım. Gece surekli polis ve jandarma gelip her gece 2 er kere kontrol ettiler. Serseri tipler oralarda cok oluyor kuytu karanlık diye ve yengecler ( direkk deniz kenarı oldugundan ) En iyisi otel, öyle cok pahalıya kacmayada gerek yok. Konyaaltı ve Lara kısımlarında apart oteller var cuzzi rakamlara kalabilirsiniz pansiyon gibi. Kahvaltınızı dısarıda yemeginizi dısarıda hos bir hafta gecirirsiniz. Cok pahalı bir memleket değil sonucta antalya.

burkanyavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MERHABALAR HERKEZE BENDE ANTALYADAYIM GEZİ ETKİNLİK VS BİRŞEYLER YOKMU

yaza yapacaz burkan merak etme...

burkanyavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tamam hakan bey buradanmı takip edicem etkinlikleri

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler