hadi hayırlı olsun...yağmurlar başladı...
hadi hayırlı olsun...yağmurlar başladı...
bir işe girip cukkayı düzeltsem alanyaya yanına gelirim...oralarda biraz takılırız ama parada yok anasını satıyım...hayırlısı diyelim...
Bi sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim. antalya merkez kışın motosiklet kullanımı için uygun mu?
4 mevsim binerim evelallah...birde vaktim olsa...
motorlarınızı hangi ustaya götürürsünüz? usta tavsiyesi olan varmı
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
eski sanayide bim in orada olimpiyat motor var ...iyiler...bi yamuk görmedik şimdilik...
antalyayı dolu ve yağmur götürüyor (: yine başladı
[Hotel|Oscar|November|Delta|Alpha] [Charlie|Bravo|Romeo]
o cadde ama sigorta tarafında en başta zaten bim marketi görürsün yada sorarsın....
antalya m.t. kurban bayramınız kutlarım.
ankara m.t selçuk
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
sağol selçuk seninde kutlu olsun...
bu vesile ile herkezinkini kutlarım...
biraz geç kaldık ama biz de kutlayalım Arkadaşlar hepinizin kurban bayramı kutlu olsun ) tolgahan senin de kurban bayramın kutlu olsun )
ARKADAŞLAR 29 EKİMDE KORTEJ YAPALIM NE DERSİNİZ ?
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
korteje vakit bulabilsem gezecem zaten...paslandı garibim raptor...
------------------------------------------------------------------------
mehmet arsa bakmaya gelecez bi ara haberin olsun tel açarım zaten...
Arkadaşlar merhaba. Antalyada motosiklet gruplarından herhangibirisine katılmak istiyorum. nasıl irtibata geçebilirim.
[B][COLOR="#000080"]Doğrudur oldu benimde hatalarım, ama ben[COLOR="#000000"] aşkı[/COLOR] kimseye [COLOR="#696969"]satmadım[/COLOR]...[/COLOR][/B]
Saltanat07 arkadaşım motorize07 yi önerebilirim sana kendi grubumuzdur. Akşam 8 de toplantı var gelip katılıp tanışabilirsin herkezle
güncel ....
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)