Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI
    cekokk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt-09 / Yamaha Fazer 6
    Antalyayı HaftaSonu Canlandırdık Fotolar Buyrun

https://www.facebook.com/media/set/?...5¬if_t=like

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

fotolar gözükmüyor bende facebook yok...
    bi gezi planı yapın kardeşim...
    ------------------------------------------------
    çubuk belinin orada antik bi kent var akkoç köyünde merkeze 50km nasıl olur...

Murat ERSEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    arkadaşlar aslında kafamda bi gezi war ama yok baya bi virajlı ve uzun yol ama zevklı olur bence kaputaş plajı war kaş yolu üstünde 260km yolumuz war ama sadece plaj o kadar büyük espirisi yok ama fotolardan felan bana gusel geldı bende dedim bi söliyim baska fikirlerede açığız tabiki...
    VESPA PİAGGİO---ASYA 150 SCOOTER----MONDİAL 100KH---KAWASAKİ KLR 650

TheAzReaL07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    arkadaşlar bu pazar yüzmeye gidelimmi hep beraber ? Hem de tatlı su erken gideriz mangal vs yaparız suyun yanında hemen tüm organizasyon bana ait ne dersiniz böyle fırsat kaçmaz demi

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------

arkadaşlar bu pazar yüzmeye gidelimmi hep beraber ? Hem de tatlı su erken gideriz mangal vs yaparız suyun yanında hemen tüm organizasyon bana ait ne dersiniz böyle fırsat kaçmaz demi

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------

güncel liste
    1 brds
    2 cekok
    3 the azreal
    ......

maşallah listeyi koymuşsun bile geliriz tabii de yerini üç ağğaşı beş yukarı tarif et ben google da bulamadım nehir filan gözükmüyor...
    -------------------------------------
    murat kardeşim eline sağlık da orası çok uzak yaw...ölü deniz bile 210 km...ben yolda düşer bayılırım mazallah...max 100km iyi üstü bana gelmez...
    -------------------------------------------
    TheAzReaL07 bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR 125R
    hakan abi götüreceğim yeri google da bulkabileceğini sanmam ama sen de istersen cennet gölü seerikten içeriye 10 15 km civarı asfalt yol

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------

hakan abi ırmağa da gidebiliriz diğer yere de siz karar verin artık

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------

resim de bu

Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...

valla cennet göl vs bulamadım...hangi köyün sınırına giriyomuş yaw...çok merak ettim...
    ben kulağımdan rahatsızım...suya girmem ama gelirim...hadi hayırlısı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------

pardon ama o göl kaç metrekare....

Motosikleti
    CBR 125R
    hakan abi teklif var ısrar yok fotoğrafta biraz daha küçük çıkmış ama öyle çok büyük bi göl değil dediğim gibi isterseniz ırmağa da gidebiliriz tertemiz buz gibi suyun başında yakarız mangalı felan ohh tabi buraya gidelim derseniz yine gidebiliriz buranın avantajı heryerden suya atlavs vs ben için heryer uyar karar sizin fotoğraf ta koydum daha napıyım demi organizasyon da bana aiit diyom :D ee daha ne olsun canım ....
    Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...

yok canım eline sağlık...ben gelirim fark etmez...epeydir bi serik yapmıyordum giderim yani...no problem...

Motosikleti
    CBR 125R
    nereyi tercih ediyoruz hakan abi orda mı karar verelim yoksa şimdilik 3 kişiyiz :

oradan bizim köye gidipte sahilde mangalda yapabiliriz...zeytin taşı mağarası yoluna çok gittim...ama manzaralıdır...orasıda olur..sahil
    tarafıda orada bakarız da...
    bu pazar kpss sınavı yokmu benim baldız giriyorda ben meşgul olabilirim sonradan aklıma geldi...son dakka satmış gibi olmayayım...

Motosikleti
    CBR 125R
    gelmiyonmu şimdi hakan abi :(

07arda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr 125 City
    ..........

Motosikleti
    CBR 125R
    geziyi bu cumartesi yada cumaya alabiliriz ne dersiniz ? pazar olması şart değil yani

Motosikleti
    CBR 125R
    kimler geliyor ?

ben gelemiyorum...aşşağı kata su aktığı için banyoyu kırıp dökecez...evi o halde bırakıp gelemem...tadilat var...
    beni bu seferlik affedin kardeşlerim...
    -----------------------------------------
    mehmet'im cevapsızını gördüm ama dönüş yapamadım...havuzdaydım çocuklarla ilgilendim fırsat olmadı....
    size iyi gezmeler....
    sağlıcakla kalın....
    -----------------------------------------------------

Motosikleti
    CBR 125R
    geçmiş olsun hakan abi gezi önemli değil de arayıp gelemiycem desen olurdu neyse hadi kolay gelsin hakan abi elimizden gelen bişey olacaksa yapalım araman yeter

Alıntı TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun hakan abi gezi önemli değil de arayıp gelemiycem desen olurdu neyse hadi kolay gelsin hakan abi elimizden gelen bişey olacaksa yapalım araman yeter
    sağolasın....sorman bile yeterli...
    konuşma sürem dolduğu için sayfaya yazayım dedim...malum kotayı geçince fazla bindirme oluyor...
    sağlıcakla kalın...

Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı brds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağolasın....sorman bile yeterli...
    konuşma sürem dolduğu için sayfaya yazayım dedim...malum kotayı geçince fazla bindirme oluyor...
    sağlıcakla kalın...
    araman gerekirse çaldır yeter hakan abi benim hat da faturalı

coskun913 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns (siyah)
    satılık tvs apache 2012 model 3700 km de ilgilenenler 0545 476 17 15 (antalya)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler