ben ısparta da oturuyorum, ama Antalya da Kepez, gündoğdu mahallesinde evimiz var, arada sırada gidip geliyoruz.
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Yok canım motorla gelirim ben büyük ihtimalle
arkadaşlar 3. gezimiz için yüzülebilecek yer tavsiyeniz ?
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Of ya herkeze ayip ettim herkezdn ozur diliyorum gelicem dedim gelemedim misafirim oldugu icin ama icime upte oldu çekok a çok ayıp ettim bunun farkındayım tekrar sorry.
slm arkadaşlar karacaören gezi resimlerini attım sizde olanlarıda siz atın devamına
http://www.motosiklet.net/forum/etki...en-gezisi.html
arkadaşlar pazar günü 8 şehidimiz için konvoy yapalım konu açacaktım ama saati belli değil ne diyosunuz ?
ben gelemem...
Merhaba arkadaşlar siteye yeni katıldım. Konvoy olayına katılmak isterim bir aksilik olmazsa...
Hoşbulduk gezilere katılmayı çok isterim zaten gezi dediğin kalabalık olunca keyfi çıkar hocam İnşallah ilk gezide görüşürüz
ARKADAŞLAR KONVOY YAPSAK KAÇ KİŞİ OLUCAZ ? ona göre yaparız
gelecekler isimlerini yazsın altına devam etsin pazar günü yapılacak katılıma göre bakacaz
1 theazreal
2 nickelback07
3 ,,,
Hoşbulduk
arkadaşlar şimdiki gezimiz alanya uçansu nasıl ?
kim gidecek la oraya....alanyadan bile 50-60km diye biliyom ben....+130 da öle ekle eder 200...200de döndün...etti400
ankaraya biraderin yanına giderim daha iyi...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)