Liste Ahmet ve Mehmet doldu
mehmet hakan abi konuyu açmış haberin olsun
Liste Ahmet ve Mehmet doldu
mehmet hakan abi konuyu açmış haberin olsun
Ahmet Altin
arkadaşlar cümlemize hayırlı olsun....link aşağıdadır...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...gidiyoruz.html
listeyi kopyalıyorum...oradan devam edelim...
Arkadaş yok böyle bi şans ya kawasakinin arka fren diski catladı diski dgstrcz adam diyo 5-6.gun.icinde gelır ins diyor yetistir ustam.ddm halledrz dedi ins yetistirir ustam...
Arkadaslar forumda yeni baslık açım mi ? katılım fazla olsun. Ayrıca Ahmedim baban balıga geliyorsa bende olta takımımı getirim beraber tutrarız Bugun gidip 60 lt Sırt çantası alcam kendime geziler için Bütün evi yükler getirrim artık
Fatihim bana zeval okuma 17 sinde olan geziye geleceksin yoksa sana ne yaparım biliyorsun Ayrıca gece gel sabah kardeşini bırakır ordan beraber geziye gideriz aksamında da beraber dönersiniz alanya ya delirtme beni
---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:55 ----------
Bu arada Fatihim kask kamerası işinide hallettim Artık oda var
günaydın gençlik bi karne alıp geleyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:45 ----------
ilkokul çocuna döndük
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
karne parası veremem...oğlana yeğenlere dağıtacam kusura bakma...
S.a beyler ben istanbuldan Mert. Anltaya Muratpaşada kask alacağım demirkurt motor parasını önce verecem sonra kaskı gönderecekler aranızdan biri bana yardımcı olabilir mi? Kaskı gönderme me durumunda? İlk kez internetten alışveriş yapıyorum.
gezi günümüz bir an önce gelse dört gözle bekliyorum
Ahmet Altin
Arkadaslar geziye bir arkadasım arabasıyla gelcek mangal vs eşyalarımızı ona atarız su Sıkıntımız olmaz arkadaş sucu Şimdi katılımı tekrardan gözden geçirelim bence zaman yaklaşıyor isterseniz forumda yeni topik açayım ?
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
merhaba arkadaşlar,pazar günü işe gitmessem ben de gelebilirim,tabi kabul ederseniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)