yağmur oLmazsa git derim ben
yağmur oLmazsa git derim ben
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
Ne GüzeL bigün değiL mi? antaLya NasıL?
bu hafta sonu gezi varmı ?
Sevgİlİ Antalya Mt 4 Martta Bİ Aksİlİk Olmassa Kumlucada Kros YariŞlari Yapilacak GEZİYE Katilmak İsteyenler İsİmm Bİldİrsİn Ona GÖre Harekert Yerİ Ve Saatİ BelİrleyeceĞİm Katilimcilari Beklİyoruz
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
saat kaçda ? ? ?
Peki bende gelebilr miyim ????
4 martta istanbula gitmezsem ve herhangi bir olumsuzluk çıkmazsa gelirim .
heyferhatbey Antalya-Bucak arası 30-45 dk.niye gelemeyesin ki ?
Sonix Kumlucaya gideceğiz ama
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Tamam ben saat&yer konusunda bilgi vereceğim
selam,
uzun yıllardır düşündüğümü hayata geçirmeye karar verdim ve bir motosiklet alacağım. aslında daha önce hiç motora binmedim ve kullanmayı bilmiyorum, bu yüzden biraz tereddütüm vardı fakat antalya daki motosiklet bayilerini gezip heyecanlanınca hiç tereddütüm kalmadı bir an önce alayım dedim kendi kendime.
başlangıç için çok zor olur diyorlar ama ben cross tipi bir motorda karar kıldım. araştırmalarıma göre başlangıç için zhongsen in 200cc lik motoru yeterli ve ekonomik görünüyor. benim esas amacım motoru şehir dışında kullanmak. beraber alacağımız bir arkadaş daha var, onun nissan pikabıyla şehir dışına gidip arazide sürmeyi planlıyoruz.
sizlerin bu konudaki tavsiyelerini bilmek isterim ve bir kaç ay sonra (sürmeyi öğrendikten sonra) aranıza katılmaktan mutluluk duyarım.
Öncelikle hoşgeldin
Motorun olup olmaması hiç önemli değil, seni aramızda görmek isteriz...Pazar günü Kumluca'ya Kros yarışlarını seyretmeye gideceğiz..Ben yer ve saat konusunda bilgiyi vereceğimm..Gel istersen,herhangi bir tereddüt duyma, çekinme
Saygılarımla Antalya motorize07 Tuğba
bugün çok kötü hava ya
yağmur vardı bugün burda ama hafta sonuna kadar hava sıcakları artıyor. umarım güneşde olur....
5 günlük hava tahmini : http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin...n-turkiye.aspx
Benim pazar işi belli değil ya Bişeyler çıktı son anda..
antaLyada motordan anlayan iyi bi usta var mı??? hafta sonu gelcem bi bakım yaptırayım bari...
bugün motor siparişimi verdim zongshen cross alıyorum 200cc
aldığım yerde kullanmayı da öğretecekler, yani yakında aranızdayım arkadaşlar.
sormak istediğim özellikle cross kullanırken giyilmesi gereken aksesuarlar ve kıyafetler nelerdir ve tabi cross kullanırken nelere dikkat etmek gerekir.
son olarak da apartmanın arka bahçesine küçük bir garaj yaptırmak istiyorum sanayide sordum 1000YTL fiyat verdiler. bunun için uygun çözümü olan arkadaşlar varsa veya bu işleri uygun fiyata yapan birilerini tanıyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)