gelecekler listenin altına yazsın isimlerini öyle devam edelim
1 hakan
2 mehmet
3 ahmet altın
gelecekler listenin altına yazsın isimlerini öyle devam edelim
1 hakan
2 mehmet
3 ahmet altın
Ahmet Altin
Merhabalar ben geldim arkadaşlar. Sınavları Hallettik Artık Kuşlar gibi özgürüz. 17 Haziran bence iyi. Yine sabah 7 de buluşur akşamda 5 gibi 6 gibi evlere dönülür veya isteyen daha uzunda kalabilir malum benim iş var.
Mehmet kardeşim senin bildiğin yere gittik gördük malum Allahtan bildiğin yerdi de kaybolmadık Bu sefer harbiden bilen biri olsun artık mehmedin ipiyle gruptan kimse kuyuya inmez
Şaka bir yana Bana ne yapılacak ne edilecek söyleyin Topik açım hemen. Bu sefer katılım yüksek olur bende birkaç arkadaşımı getirrim daha iyi olur?
cekok gören de kaybolduk sanacak zaten hakan abi götürüyor :(
İyi akşamlar arkadaşlar bugün nasıl geçti sizin için?
Ahmet Altin
iyi valla ya bugün biraz yorucu geçti o kadar başka bişey yok
Ahmet Altin
senin yaş meslek filan ne kardeşim biraz tanıyalım şimdiden
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
ben 17.5 Mesleğim Bilgisayar Teknik Servis antalya'nın her yerinde kurumsal müşteriler var sürekli arızalarını ve sorunları hallediyoruz dokuma çağlayan lisesinin orda oturuyorum
Ahmet Altin
merkaba arkadaşlar bensiz gezi olurmu hiç hatta ve hatta şimdi gezi rotamızı okurken peder yanıma geldı naapıyosun dedı bende ayın 17 sınde gezı warmıs dedım nerde dedı ısparta yolu ustunde surda ne yazıo dıo gözler biraz numaralı ya :D balık tutulabılıyormus dedım tamam bende gelıyorum dedı harbımı dedım harbı harbı dedı :D
mehmet kardeşim 2 kişi bizide yazın kardeşim :D
güzel gezi olacak sanırsam :D inşanlah yine böyle sulak bi yer olurda geçerim yine uçar sudakı gibi :D
bu arada kawasaki bakımda çiktii canavar gibi olucak :D
VESPA PİAGGİO---ASYA 150 SCOOTER----MONDİAL 100KH---KAWASAKİ KLR 650
epeydir sayfaya uğramadığın için teleden haber verecektim zaten ama daha vakit var diye aramamıştım...sensiz olmaz....
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------
cekok benim gezi başlığı açılmamış ben bir şeyleri yanlış yaptım herhalde...birde sen dene bari...mod.mail attım onada cevap vermediler...
gökhan ben 12 senedir felan orda oturuyom ya belki görmüş bile olabilirim seni
Ahmet Altin
olabilir yani mutlaka karşılaşmısızdır ama işte tanışalım görüşelim ya :-)
ybr'mi var sende ne var motor
Ahmet Altin
yok okumuyorum ben 1 sene gittim ondan sonra bıraktım
Ahmet Altin
geziye gelcenmi
Ahmet Altin
güncel liste
1 hakan abi
2 ahmet abi
3 ahmet abinin babası
4 ahmet
5 mehmet
6 mehmet can
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)