herkesi bekleriz geziye iletişim için gelecekler bana talefon numaralarını bıakabilir
herkesi bekleriz geziye iletişim için gelecekler bana talefon numaralarını bıakabilir
Aslen Aksaray lıyım 17.5 yaşındayım eylülde 18 olucak inşçalışıyorum bilgisayar teknik servisinde eski otogarın ordayım.Pazar günleri evde yatan birisiyim normalde ama artık biraz gezip görmek ve sizleride tanımak istiyorum
gezeriz inş kardeşim problem değil
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
:D:D Yazları rahatım ya sorunum yok evde bir tek babamla ben kalıyorum:D:D
hakan abi dediğin göl bu mu ? http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=8552
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
memo ? msn ni niye direk kapattın? bi baktım cıkmışsın ?
bence ıspartaya göle gidelim hem uzun yol olur hemde mangal piknik iyi gider:D
Ahmet Altin
olabilir ahmet kardeşim ama ilk biraz ksa mesafeler daha iyi olmazmı yazın gidelim ama gitmek istersen ben yarın organizasyonu yapıcam hepinizi zrarım
o dediğiniz yer ısparta-burdur arasındaymış...çok uzak kardeşlerim...naptınız...toplamda 140+140km eder...
ben karacaören baraj gölünden bahsediyordum...70+70km...ben gölcüğe gidemem...
--------------------------------
mangal kısmı dert diil hallederiz....
-----------------------------------
hakan abi senin dediğinde olur yeterki antalya dışında olsun yeni yerler keşfetmiş oluruz:D
Ahmet Altin
bencede...orası çok uzak...yani kesin çok güzeldirde...oraya kadar git gel birazdaha yakınları halledelim...bakarız...
abi kafana göre ayarla:D
Ahmet Altin
olabilir ahmet kardeşim ama ilk biraz ksa mesafeler daha iyi olmazmı yazın gidelim ama gitmek istersen ben yarın organizasyonu yapıcam hepinizi zrarım
gezi davet konusu mu açacaz...haritalı vs vs iyi olsun yoksa ben açarım tarihi naptık...17 haziran okeymi....
hakan abi gideceğimiz yer on numara da hala taihi kesinleştiremedik on yedisi nasıl ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)