Güzel gezi olmuş. Bende gelmeyi çok istedim ama rahatsızlanınca kısmet olmadı. Birdaha ki geziye inşallah.
Güzel gezi olmuş. Bende gelmeyi çok istedim ama rahatsızlanınca kısmet olmadı. Birdaha ki geziye inşallah.
güzel gezmişsiniz arkadaşlar keşke fırsatım olsA da katılabilsem size ama haftasonları çalışıyorum malesef :(
buda benim 2 hafta önceki gezim arkadaşlar
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2692836
Baba Benim ruslarla çekildiğim fotoları istiyorum banane banane Öpüşelim mi
10 Numara gezi oldu ama devamı gelecek inşallah
2006 dan beri gerçekleştırdıgımız cumartesı akşamı blusmaları bu haftada devam edıyor.
20:00 / ışıklar caddesı bizim city karşısı tranvay yolu uzerı.
yeni gezi planı yokmu millet ben ısparta yolu üzerinde ki göle gidelim derim 60+60 120 km yol düzgün...
ben 2saat önceden çıkarım
Hakan abi bende sana katılırım. :D Bu cumartesi gezi olursa çok mutlu olurum. Sonra 2 hafta finallerim var. Kafamı kaldıramayacağım derslerden.
bu cmt zor yengeyi ikna turlarına 10 gün önceden başlamak lazım zaten...bakarız...
hakan abi 3 hafta sonra yapalımmı ? herkese uyarsa ben dediğiniz yeri bilmiyorum zaten iyi olur
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
bende bilmiyorum zaten gidip bakacaz....bana her şey uyarda millet biraz dökülsün...şu tarih bu tarih vs vs genel bir çerçeve hazırlarız...
bu sefer gezi etkinlik altında talep açacam belki ısparta tarafındanda gelen olur...bakacaz....sağlıcakla kal...
hadi bakalım iyi bir gezi yaparız inş gelcvekler kimler ?
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Bensiz Gezi Olmaz Geleyrum Ben
niye ıspartada buluşurmuşuz...benle beraber 50-60 tın tın gitsen olmuyomu....yoksa yolda düşüp bayılırmısın...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ben kalamam geri dönmem lazım...evinde kalacak arkadaşım var ama malum aile babası durumları...dediğin tarihleri ayarlamaya çalışayım...nasip...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
şu uçarsuya foto atsanıza kardeşim...
o zaman bi topik açalım mehmet abi bu iş sana bakar
kimse girmiyor galiba noldu genlik ısparta gezimiz
gezimiz aktif de uğrayan yok 10 haziran değişir diye bir şey demedim ama bana her şey uyar cekok bi el atsın yeter...
doğru dedin hakan abi cekokun bi topik açması şart oldu gelenler kimler şimdi bide hakan abi fotoğraf atarsan iyi olur gideceğimiz yerle ilgili kaç km filan
Ben geldim Manavgat motorsiklet festivali var ben oraya gitmeyide planlıyorum çadır falan ekşın olur bence ıspartayı bu haftalık erteleyip festivalin son gününe gidelim? hem çok güzel aktiviteler var
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)