tedaşta görüşürüz...
gezi bitti :(
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
keşke bitmeseydi bidaha mı yapsak acaba :D
VESPA PİAGGİO---ASYA 150 SCOOTER----MONDİAL 100KH---KAWASAKİ KLR 650
hani gezi fotografları
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Arkadaşlar cumartesı akşamları ışıklar caddesı uzerınde bızım cıty karsısındakı banklarda bulusuyoruz. yenı uyelerı de aramızda gormek tanısmak ısterız.
bu cumartesı saat 20:00 da beklerız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
hafta sonu nişanlım ıle feslıkan yaylasına cıkalım dedık.
Arkadaşlar selamlar 2 teker manyağı olarak Orta seviye bir bisikletciyim zamanım oldukça uzun yol yapıyorum. En son uçansuya gittik arkadşlar ile bisikletlerimiz ile. Fakat artık Motor a terfii!!! etmek istiyorum B ehliyetim bulunmakta . Çok araştırdım ve TVS apache'de karar kıldım 2011 model 2.el veya sıfır alıcam Ehliyet eylül ayında elime gecicek o zaman motor ile uzun yol yapıcak arkadaşlara katılmak isterim . İlk gitmek istediğim güzergah Çakırlar - Hacısekiler mevkiğinden Çitdibi - Söğütcuması altınyaka yolundan KEMER 'de ayışığı sahilinde yukarda kalan mekanda güzel birer gözleme veya ulupınarda güzel kiremitde alabalık toplam yol 140KM civarı olur zaten . Antalya havalimanında çalışan biri olarak bolca kalabalığın içinde çalışmamdan dolayı sıksık insandan uzak doğal güzellik barındıran yerlere ve tarihi mekanları gezmeyi seviyorum (bisiklet ile) fakat artık motor alma vaktimin geldiğini düşünüyorum . Antalya altınkumdayım Konyaaltı sürücü kursuna yazılıcam a2 ehliyet için . Motor eğitimide veriyorlarmı acaba ? Beni ufakdan biraz aydınlatırsanız sevinirim . Motor alırsam amacım uzun yol yapmak Antalya -Fethiye - pamukkale - Antalya gibi. Hız sevmeyen biriyim .
görkem hoş geldin...
----------------------------------------
hey millet genel bi konu açmayı düşünüyonuzmu...bütün fotolar fatihte cekok ta ayarlayın bişeyler....
Teşekkür ederim hakan . Umarım en yakın zamanda sizler ile faal olarak turlara katılabilirim . Şimdiden bir çocuk gibi sabırsızlanıyorum .
Öncelikle merhaba arkadaşım bir tvs kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ederim. Ehliyet kurslarında pek sık motor eğitimi vermiyorlar kendin öğreneceksin. Zaten bisiklete hakimsen B ehliyetinde varsa kolaylıkla vitesli motora alışırsın Ayrıca Bende havaalanına girmek için az çırpınmadım değil orda çalışmanada ayrıca sevindim Hafta sonu uçansudaydık bizde motorlarla 10 numara gezi oldu. Bundan sonra ki gezilerde senide görmek isteriz. Ayrıca motorsiklet grubumuz da var. Ayrıca ve ayrıca havaalanından 4 5 tanede üyemiz var çabuk kaynaşırız yani. Neyse sağlıcakla kal
---------- Post added at 13:21 ---------- Previous post was at 13:19 ----------
Abim dün gece yağmurlu olunca makine işyerinde kaldı. Bugün gece atacağım fotoları
birkaç fotoğraf gelecek şimdi
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
genel bi konu açalım antalya mt sayfası olmasın herkez elindekini atar...bende tek tek yüklerim vs daha iyi olur bence
cekok sen hallet giriş yazısı vs sen daha deneyimlisin....
-------------------------------------------------------------------
fatih 15-20 az mı siz çekiyosunuz diye bende fazla çekmedim(zaten motoru zor kullandım...) olmaz ama olanı at işte.....
abi ne çekirdekti o ya ye ye bitmedi be baya çok mu koymuşlar içine çekirdeği yada o yorgunlukla benım elımı ağzıma götürecek halım kalmamıitı :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
VESPA PİAGGİO---ASYA 150 SCOOTER----MONDİAL 100KH---KAWASAKİ KLR 650
ayrı konu açalım...olmaz böyle...
antalya mt uçarsuda...
nasıl
konu açtım hakan abi hayırlı olsun
niye deli etti hakan abi
buarada linki de atayım da uğraşmayın arkadaşlar bulmak için konuyu ) hadi resimlerinizi bekliyorum
http://www.motosiklet.net/forum/moto...su-gezisi.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)