Arkadaşım en iyi kortej antalyada gene ama kendi guruplarımızda yapıyoruz. https://www.facebook.com/events/216445751805916/
Katılmak istersen görüşürüz orda diğer guruplarda da var yani yarın yollarda motor eksik olmıyacak merak etme
Arkadaşım en iyi kortej antalyada gene ama kendi guruplarımızda yapıyoruz. https://www.facebook.com/events/216445751805916/
Katılmak istersen görüşürüz orda diğer guruplarda da var yani yarın yollarda motor eksik olmıyacak merak etme
gebizliler tavuğu antalyaya gelip almadığına göre mutlaka vardır diye düşünüyorum...
akşam a101 e soracam gebizde varmı diye varsa artık oradan alacaz...hertürlü nevaleyi oradan temin ederiz artık...
çok erken çıktığımız için alıp gitmek dert olacak...
akşamdan almayalım son dakikada gelemeyen olabilir...
o zman eti filan ordan alırız ama kilim hasır gibi bişey de lazım getirebilcek olan varmı ?
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
valla dağa taşa oturacaz artık....
oturmak için...parklardaki gibi piknik masası filan yokmuki oralarda...
bende var tabi biraz büyük onu alırsam kömür vs alamam çantaya atarım onu
hasırı katamam çantaya da kilim var onu alım kömürü poşete katar getiririm tek yakın orda birine vericem artık bnde topcase yok :(
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
hacım bende gelıyorum ama mısır carsısının orasını bılmıyorum havalımanı köprüsünden benı alırsınız tel no 0537 636 80 19 hade bakalım ...
VESPA PİAGGİO---ASYA 150 SCOOTER----MONDİAL 100KH---KAWASAKİ KLR 650
millet topikte yanlışlık var toplanma yerimiz tek kavşağı tedaş karşısı
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------
20 MAYIS PAZAR GÜNÜ SERİK UÇAN SU GEZİZİ
HEM YENİ ARKADAŞLIKLAR EDİNMEK HEMDE YENİ YERLER GÖRMEK AMACIYLA PAZAR GÜNÜ SERİK TARAFINA TEKERLERİ DÖNDÜRECEĞİZ. KATILIMDA KASK ZORUNLUDUR. YİYECEKLERİ BERABER ALICAZ.GETİRMENİZ GEREKENLER İÇİN CUMARTESİ FORUMDA AKTİF OLUNUZ.
BULUŞMA NOKTASI ; TEK KAVŞAĞI TEDAŞ KARŞISI
BULUŞMA SAATİ ; 07:00 / 07:30 TEKERLER DÖNER ONA GÖRE KENDİNİZ AYARLAYIN...
GİDECEĞİMİZ YER HAKKINDA ;
Uçansu'ya Antalya-Alanya karayolu üzerinde Abdurrahmanlar-Gebiz sapağından sapılarak ulaşılıyor.
Gebiz'den öte 17 km. daha gitmek gerekiyor ki bu bölümde yol kötü, toprak.. Özellikle bahar aylarında su bazı noktalarda araçlara geçit vermeyebilir..
Uçansu şelaleri iki tane..
Aracınızla ulaştığınız ilk şelaleden yukarda bir tane daha var..
Üst şelale ilkinden daha da güzel..
Ancak yürüyerek ulaşmak mümkün..
1.5 saat kadar yürümek gerekli..
Ayrıca suya ulaşınca suyun içinden, kayaları aşarak şelaleye erişmek gerekiyor,
yaşlılar ve küçük çocuklar zorlanabilir..
Toroslarda aynı su iki kez her biri yaklaşık 45-50 metrelik yükseklikten yeşilliklerin içinden aşağıya dökülüyor..
Dökülüyor sözcüğü yanlış olabilir..
Gezi ekibimizdeki herkesin ortak fikri suyun aşağıya yavaş düştüğü şeklindeydi..
Bunu suyun "salına salına" inişi olarak değerlendirdik, keyfini çıkarıyor gibiydi..
İlk (alt) şelalede bir küçük tesis var..
Diğerine zaten anladığım kadarıyla bilenler tırmanıyor..
Her ikisinde de şelalerin oluşturduğu doğal havuzlarda yüzmek mümkün (ya da gerekli)
Tabii üstteki daha güzel..
KISACASI GİDECEĞİMİZ YERDE STABİLİZE YOL MEVCUTTUR. MOTORUNUZA BİRAZ KIYACAKSINIZ ARTIK
GERİ DÖNÜŞ SAATİ 18:00
ŞİMDİDEN İYİ BİR GEZİ OLMASINI DİLİYORUM. İLERLEYEN ZAMANLARDA DAHA GÜZEL GEZİLERİMİZ OLUR ZATEN. TEKERİNİZ DÜZ BASSIN
GEZİYE KATILACAKLARIN BANA ÖZEL MESAJDAN TELEFON NUMARALARINI BIRAKMALARI RİCA OLUNUR.
Güncel katılımcılar
1 fatih
2 hakan
3 çekok
4 ben
5 ahmet
Yarın hava yağmurlu gözüküyor arkadaşlar , ona göre hazırlıklı giderseniz canınız sıkılmaz ...
“Köpeğe atılan bir kemik yardımseverlik değildir. Yardımseverlik, en az köpek kadar aç olduğunda etini onunla paylaşmaktır.” Jack London
Geziden şimdi haberim oldu , daha önce olsa ayarlayabilirdim belki . Sağlık olsun . Size iyi gezmeler şimdiden...
“Köpeğe atılan bir kemik yardımseverlik değildir. Yardımseverlik, en az köpek kadar aç olduğunda etini onunla paylaşmaktır.” Jack London
[QUOTE=rasta07;2688740]Geziden şimdi haberim oldu , daha önce olsa ayarlayabilirdim belki . Sağlık olsun . Size iyi gezmeler şimdiden...[/QUOTE
neyse artık :( bu arada telefonunu verirsen iyi olur kardeşim bi daha böyle bişey olduğunda haber veririm özelden bana atabilirsin
hadi bklm yrn herkes 7 15 de hazır olsun tedaş karşısında
hiç kimse yokmu
aslında aklıma işi gelıyor ama sizlerede uyarmı pazar gunu aksam üstü x fighters motorcycle war avm nin önünde şov yapıcaklar
ben onları da ızlemeye gıdıcem dönüşte hep beraber oraya gidersek aslında ii olur :D ama mersınden gelenımız war alanyadan war aksam dönüşü zor olur şahsen ben aksamyolculuklarını hiç sevmem :D
Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği serbest stil motokros yarışı (FMX) Red Bull X-Fighters heyecanı bu sene Türkiye'yi sarıyor.
Red Bull X-Fighters Jam'ler Ankara, İzmir ve Antalya'daki sporseverlere unutulmaz anlar yaşatmakla kalmayacak, aynı zamanda tüm ülkeyi, 16 Haziran'da İstanbul'da Yedikule Zindanları'nda düzenlenecek olan Red Bull X-Fighters İstanbul 2012 yarışına hazırlayacak. Akrobatik hareketleriyle yerçekimine meydan okuyan Red Bull X-Fighters sürücüleri 20 Mayıs’ta Antalyalılarla buluşacak. Red Bull X-Fighters Jam’ler ücretsiz olarak izlenecek.
Yer çekimine meydan okuyan yetenekli serbest stil motosiklet (FMX) sürücüleri Red Bull X-Fighters Jams gösterileriyle akrobasinin, kontrolün ve gözü karalığın sınırlarını zorlayacak. Red Bull X-Fighters’ın uluslar arası yarışlarından farklı olarak, Red Bull X-Fighters Jam’ler daha çok gösteri niteliğinde oluyor. Daha önce Red Bull X-Fighters’ın düzenlenmemiş olduğu şehirlerde, sporseverler serbest stil motokrosun (FMX) büyülü dünyasıyla tanışıyor.
Hayatları boyunca unutamayacakları bir sportif performans izlemek isteyen tüm Antalyalıları, 20 Mayıs Pazar, Migros AVM’de 20:00’de gerçekleştirilecek olan Red Bull X-Fighters Jams’e bekliyoruz.
VESPA PİAGGİO---ASYA 150 SCOOTER----MONDİAL 100KH---KAWASAKİ KLR 650
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)