Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI
    TheAzReaL07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    1, buluşma yerimiz tek kavşağı tedaş karşısı 2, buluşma yerimiz gebiz kavşağından içeri girdikten sonraki ilk müsait alan
    1. buluşma yerimizden en geç 7,30 da hareket ediceğiz en geç 7,15 de orda olursanız iyi olur geç kalmamak için 2. buluşma yerimizden de 8 gibi

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------

bu arada arkadaşlar dolu depo gelebilirseniz daha iyi olur gebize kadar durmayız
    Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

benim sanyoyu getirecem...
    theazreal07 beraber tavukçuda buluşacaz...telefonla organize olup kim ne yer kısa bir sipariş alıp hazırlattıracaz...
    geri kalanlar tedaş da bizi bekleyecek...
    ben bulunsun diye 1 torba kömür daha alırım yada varsa tavukçudan alırım...
    bizim şarampolde plastik toptancısı var tabak çatal vs alırım....
    termos var ama çok dandik...doğru düzgün termosu olan varsa 3ü1 arada kahve içeriz...
    hamak almayı planlıyorum ama taşıması dert bana yardımcı olabilecek varsa buradan ulaşsın(şart diil öylesine)
    artçı olarak oğlumu(8) getirsem olurmu...yol çok sarsarmı bana bir bilgi verin...(daha önce gidenler)

Motosikleti
    CBR 125R
    yol biraz zorlu olabilir ben gideli baya oluyor ama hatırladığıum kadarıyla belli bir yerden sonrası komple stablize diye hatırlıyorum hakan abi
    Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...

Motosikleti
    CBR 125R
    termos bnde var ama pek iyi değil çaydanlık alsak çay yapsak olmazmı

Mavi_Anahtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3i EVO
    Duruma göre bende gelebilirim geziye yarın haber ederim

neyse oğlan da pek hevesli değildi zaten...
    07.30 da tedaşta olmak için kaçta tavukçuda olmak lazım...acep...

Motosikleti
    CBR 125R
    hakan abi 6 45 de tavukçuda buluşsak olur galiba

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:44 ----------

herkese günaydın

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    günaydın mehmet hakan hocamla sen baya çalışıyorsunuz bakıyorum baya güzel olacak inş.

tek korkum hava durumu inş. iyi olur

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    Yolların bozuk olması kötü olmuş ya

Alıntı blow07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yolların bozuk olması kötü olmuş ya
    bilmeyerek ne yollara girdin/girmişsindir......bir kerede bilerek gir...

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Alıntı brds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bilmeyerek ne yollara girdin/girmişsindir......bir kerede bilerek gir...
    Hakan abi o gün çalışıyor olacağım sanırım. Eğer çalışmazsam gelirim mutlaka benim durumumda bu akşama belli olacak.

Motosikleti
    CBR 125R
    yol bozuk dediysem tarla yolu değil heralde stabilize sadece o da belli bir bölüm tam detayını yine bilmiyorum ama berbat olcağını sanmam hakan abinin dediği gibi mecbur kalıpta bilmeden ne yollara giriyoz yol demeye şahit ister en azından bu sefer tedbirli gideceğiz inş gelirsin kardeşim bu arada

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Alıntı TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yol bozuk dediysem tarla yolu değil heralde stabilize sadece o da belli bir bölüm tam detayını yine bilmiyorum ama berbat olcağını sanmam hakan abinin dediği gibi mecbur kalıpta bilmeden ne yollara giriyoz yol demeye şahit ister en azından bu sefer tedbirli gideceğiz inş gelirsin kardeşim bu arada
    İnşallah gelebilirim.Motorumun yaylarının sert olması dolayısıyla biraz rahatsız olacağız gelirsem ama yapacak birşey yok :D

---------- Post added at 11:02 ---------- Previous post was at 10:56 ----------

İnşallah gelebilirim.Motorumun yaylarının sert olması dolayısıyla biraz rahatsız olacağız gelirsem ama yapacak birşey yok :D

Motosikleti
    CBR 125R
    [QUOTE=blow07;2687479]İnşallah gelebilirim.Motorumun yaylarının sert olması dolayısıyla biraz rahatsız olacağız gelirsem ama yapacak birşey yok :D[COLOR="Silver"]

ne zamana belli oluyor kardeşim gelip gelmiyeceğin

Motosikleti
    Honda CBR250R
    [QUOTE=TheAzReaL07;2687491]
    Alıntı blow07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnşallah gelebilirim.Motorumun yaylarının sert olması dolayısıyla biraz rahatsız olacağız gelirsem ama yapacak birşey yok :D[COLOR="Silver"]

ne zamana belli oluyor kardeşim gelip gelmiyeceğin
    Yağmur yağmaz ise bu akşam :D

Motosikleti
    CBR 125R
    [QUOTE=blow07;2687511]

Yağmur yağmaz ise bu akşam :D
    hadi inş

cekokk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt-09 / Yamaha Fazer 6
    Arkadaşlar Ben geldim. Benim motor arıza verdi 30 gündür yatıyordu bugun antalya ya geldim. Göstergede arıza var :( ama geziyi engellermi ? kesinlikle hayır Bu arada fotograf makinesini ben getirrim yarı prof. var bende.

Ayrıca mehmet kardeşimle ben konuştum. Tavuğu alacak ben parasını verecem. Aslında sadece mangal yapılacaksa bir kişi tavuğu ayarlasın diğerleri parasını sonra arkadaşa verse daha iyi olur.

Alıntı cekokk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında sadece mangal yapılacaksa bir kişi tavuğu ayarlasın diğerleri parasını sonra arkadaşa verse daha iyi olur.
    zaten öyle olacak...sabahtan mehmetle tavukçuda buluşucaz...ne lazımsa alacaz...hesaplaşma uçarsuda.....
    ----------------------------------------------------------------------------
    gebize daha önce giden yokmu...içinde tavukçu yada a101 vs yokmu...oradanda alabiliriz...
    hem fazla yük olmaz...hemde oyalanmayız...

Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı brds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zaten öyle olacak...sabahtan mehmetle tavukçuda buluşucaz...ne lazımsa alacaz...hesaplaşma uçarsuda.....
    ----------------------------------------------------------------------------
    gebize daha önce giden yokmu...içinde tavukçu yada a101 vs yokmu...oradanda alabiliriz...
    hem fazla yük olmaz...hemde oyalanmayız...
    hakan abi tavukçunun kaçta açıldığını öğrendim malesef pazar 8 de açılıyormuş cumartesi beraber alalımmı yada nasıl yapalım?

Motosikleti
    kanuni tiger
    Arkadaşlar yarın 19 mayıs Gençlik Ve Spor bayramı neden diğer illerdeki üyeler gibi kortej oluşturmuyoruz.Türkiyenin en çok motor satılan ilinde yaşıyorsak eğer böyle organizasyonlarda da öncü olmamız gerekiğini düşünüyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler