gündoğmuştakine başka zaman artık....önce şunu halledelimde...
gündoğmuştakine başka zaman artık....önce şunu halledelimde...
hakan abi şimdi nasıl yapıcaz geziyi neler alıcaz filan nerde buluşacaz 10 haziran pazar saat 07:00 GİBİ TOPÇULAR UYARMI BİLMEYEN VARMI
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
bana heryer uyar aslında ama benim motor yavaş olduğundan sizi sıkmak istemiyorum...ben sizi gebiz kavşağında beklesem daha iyi...
dönüşte kopma olursa çok mühim değilde giderken hep beraber gitmiş oluruz...
----------------------------------------------
ben tavuk pirzola diyorum...yanlız mangalı napcaz...bende çanta yok bagaj yok...
bagaj sorun değil nerden alıcaz etleri
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
hep beraber gideriz zaten ayrı gayrı olmaz öyle
birde mangal yerine tel alsak daha iyi olmazmı
araba ile gelcek arkadaş vardı artık yükleri ona vericez gelirse
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
0km alasaydım senin motordan alacaktım...ama şimdiki motorumu buldum nasip değilmiş dedim geçtim...ama içimde kaldı...nasıl
memnunmusun...hayırlı olsun buarada...en kısa sürede bir ön tanışma ayarlayalım arkadaşlar olmuyo böyle...
kent ormanı vs vs neresi olursa...sağlıcakla kalın...
Hakan abi yarın mehmetle ufak çaplı bir geziye çıkacağız. Gelirsen bizi çok mutlu edersin. Bu arada motorumdan gayet memnunum. Sürekli sorun çıkarcak bir motora benzemiyor.
ayrı gayrı yok zaten fatih abi hep beraber gidip hepberaber gelcez inş
Büyük ihtimalle yarın belli olur abi kesin tarihi. Diğer kişilerlede konuşalım. Hepimize uygun bir zaman ayarlarız herhalde.
arkadaşlar herkese uygun bir tarih ayarladık 10 haziran pazar günü antalya merkezden çıkacalarla topçularda yada bilmeyen varsa daha farklı bir yerde buluşabiliriz biz de tarihin biraz geç olduğunu düşünmüştük ama herkese uyabilmesi için böyle oldu antalya merkezden gelcekleri buluşma yeri olarak bir önerisi olan varsa söyleyebilir yoksa topçular veya meydan toplama durağı da olabilir birde mangal işini ayarlıyalım mangalcımız (hakan abi) var ama etleri alabileceğimiz iyi bir yer bilen varmı ben doğugarajının altındakini iyi diye bişiyorum ama daha iyi bir yer varsa ordan alalım herkese iyi pazarlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
bu gezi biraz geç olucak ama yaza girdikten sonra 2haftaya bir yada haftada bir yaparız inş
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------
bu gezi biraz geç olucak ama yaza girdikten sonra 2haftaya bir yada haftada bir yaparız inş
tavuk pirzolada sorun yoksa a101 den alıp geçecez...en güzeli şeker piliç...ilerleyen zamanda ortakmı alalım herkez kendi zevkine göre yanındamı getirecek...
pişirme kısmını toptan yaparız zaten...konuşulur...
rota şöyle manavgattan geleceğin için gebiz sapağından sağa dönecez orada 2.buluşma yapılacak sonrada hayırlısı ile uçarsu
gebiz kavşağından itibaren 30km civarı gerisi herkezin kendi güzergahı...uydu fotosu ekleyecem...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------
anlaşılmayan bir yer varsa dönüş yapalım....
[IMG][/IMG]
eti hep beraber alıp ortak ödesek daha iyi olmazmı çeşit çeşit alırız herkes istediğini alır birde tarihi belirledik de ilk toplanma yerimiz neresi olacak tam
Topcuları açıkcası ben bilmiyorum. Ama kampüsün ordan tarif ederseniz gelmekte sıkıntı yaşamam.
en güzeli herkes antrayın son durağına meydana gesin bilmeyen varmı orayı
Ben bilmiyorum fakat bulurum . Biliyorsun mehmet bu sene antalyaya geldim . Bu arada bir sorum olacak; Tramvay yolunda motorların gitmesi serbestmi? Yani trafik polisi yakalarsa bir işlem uygularmı?
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)