sımdıye kadar org. a katıldık. aslında grup da burada tanısmıstı. uyelık tarıhımden de anlasılacagı gıbı 2010. raftıng yat turu gezıler falan. bende motorsıklet olmayınca bır araya toplanamadık. malum nişanlılık donemı olunca bu işler biraz aksıyor ama baglarımızı hıc koparmadık. haftaya sızlerıde gormerk tanısmak ısterız. hafta ıcı canı sıkılan gezmek ısteyen varsada haber verebılır
100.yıl caddesındekı Gold teknolojı marketlerınde calısıyorum. yolunuz duserse beklerım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
oncekı senelerden örnek fotograf gostereyım
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------
merak etmeyın ıkı kısı degılsınız 1 senedır pasıf durumdaydık oncekı sayfalara bakarsanız guzel bulusmlar ve gezılerın fotograflarını gorebılırsınız
Alaşılan sayfayı sonunda hareketlendirebildim. İnş güzel bir gezi olur ))
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
hadi hayırlısı....
lewo arkadaşımızı tanıyorum
yaklaşık 3 sene veya 4 sene önce antalya temsilcisi ve organize eden arkadaştı. ama ben çalıştığım için gidemiyordum.
yeni iş buldum maalesef hafta içi izinli olacağım ama gelmeye çalışırım.
lewo facebook arkadaşım ve geçen sene yapılan 29 ekim kortejini organize eden kişidir. facebook antalya grubundan da ben teşfik etmek için uğraşmıştım biraz diğer kişileri ama çoğunluk yaya olarak gerçekleştirdi. MT Antalya olarak duyuru yapılmamıştı.
uzun zamandır Antalya grubu hareketsiz inş bundan sonrası iyi olur. ama pazar günleri yine ters gelecek gibi. hayırlısı olsun
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
bu uçan su... google amca 52km dedi bence gayet uygun başlangıç için iyi....tanışma gezisi gibi olur...sonrasına allah kerim....
bende başlangıç için iyi olacağını düşündüm hakan abi dediğin gibi sonrasında daha uzak yerler olur ben birkaç yıl önce gitmiştim hala unutamadım süper bir yer onun için ilk başta oraya girmeyi teklif ettim zaten
güncel liste :
thazreal
gk070
brds
kartalizma07
lewo
ozganugur
fat280
inş daha da artar organizasyon için gelecekler bana özelden telefonlarını yazarsa memnun olurum. inş daha gelen olur
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
arkadaşlar bizim için uygun bi havaya baktım ama yok gibi önümüzdeki 15 gün içinde hep kötü malesef :( gün için önerilerini bekliyorum herkese uygun bir gün olucak tabiki 3 yada 4 hafta sonrası uygun gibi ama herkesin fikrini almak isterim http://www.havadurumu15gunluk.net/ha...15-gunluk.html
gençlik kimse yokmu
[QUOTE=blow07;2679038]kusura bakmayın cevap veremedim adım Ali 200 ST kullanıcısıyım Görüşmek dileğiyle.[COLOR="Silver"]
kardeşim seni de gezide görmek isteriz
3-4 hafta neredeyse 1 ay çok uzun bir süre bence birazcık ıslanıverelim olmazmı...bir gezi için 1ay uğraşırsak sezon sonuna 2-3 yere bile gidemeyiz...
lafı bile olmaz...tarihin uyup uymayacağı 3-5 güne netleştiririm...
sağlıcakla kalın...
thazreal
gk070
brds
kartalizma07
lewo
ozganugur
fat280
listede eksik gedik olmasın güncelleyelim...
fatih naptınya ıspartadamı bu...antalya ısparta 150 filandı enson...isim karışıklığı varsa düzeltelim...bu uçansu gebizin orada değilmi ...
Gezi diyorsunuz, Uçansu diyorsunuz bana haber vermiyorsunuz... Otomobille katılabilir miyiz
Uçansu Şelalesi Gündoğmuş'a 28km. Antalya'ya(Topçular Kavşağı) 164km mesafede.
112ciyiz
emin abi gündoğmuşdakine demiyorlarmış onlar bende ilk başta orası sandım serikte de varmış uçansu şelalesi orayı diyorlarmış
hakan abi senin dediğin yere gidecekmişiz ben bizim gündoğmuşda da varda uçansu şelalesi orası sandım ilk başta sonra yorumları okuyunca orası olmadığını öğrendim hayırlısı benim için farketmez zaten oraya hiç gitmedim orayada gitmiş olurum
sefacım bende senın gıbı hafta ıcı ızınlıydım yaklasık 1 senedır. ama 100.yıl gold bılgısayar subemıze gecınce pazarları oldu ıznım. malum nişanlıda olunca. artık agırlık verıyorum. bu sene 19 mayıs kortejınıde ayarlıyoru. bulusma yerı yıne aynı. laura avm otoparkı akşam 20:30
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)