Arkadaşlar Antalyada motor kullanıcısı mı yok biraz canlandıralım topiği gezi filan da yapalım
Arkadaşlar Antalyada motor kullanıcısı mı yok biraz canlandıralım topiği gezi filan da yapalım
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Üniversite için antalyaya yerleştim. Ehliyetimi alalı yaklaşık 2 yıl oluyor. Fakat motor almak bir türlü kısmet olmamıştı. Şimdi parayı ayarladım cbf150 bakıyorum. Etrafınızda satılık varsa benimle özelden irtibata geçebilirmi? Bir an önce alıp sizinle gazlamak istiyorum
Bütcem 3000tl fakat bunun 200lirasını kask'a ve korumalıklara ayırmak istiyorum Yaş 19
Bnm 17 bigün tanışırız inş. cbfye de bakarım bulmaya çalışacağım hadi hayırlısı karşımıza iyi bişey çıkar heralde ..
Tanışırız kardeşim Umarım kısa zamanda düzgün bir cbf bulurum...
malesef öyle 3500 de filan başlıyor düzgünleri acaba ybr filan bakarmısın abi yada tvs onlara da bakarız istersen haftasonu bi manin yoksa tanışabiliriz de abi mt antalya şuan ben ve gökan 2 kişiyiz
biz neciyiz kardeşim...
Antalyalılar gezi yapıcaz gelmek isteyenler (3 - 4 haftaya kadar ) Ne kadar kalabalık o kadar iyi ))
Ybr de olabilir esasında. Ama tvs de vibrasyon varmış. O yüzden istemiyorum
[QUOTE=brds;2676864]38 .....ama ruhum genç olurmu....
ben size biraz ağır kalırım benim motor son hızı çok düşüktür...ama gideceğiniz yere vakit bulursam uğrarım....sizi yavaşlatmayayım...
iyide mangal yaparım....[/QUOT
motorun ne önemi var hakan abi önemli olan birlikte bişeyler yapmak ruhu genç adamlar lazım zaten önderlik yaparsın hakan abi şöyle 3 4 haftaya kadar kendini hazırla hakan abi sende katılırsan şuan 4 kişi olucaz galiba kadro şöyle
TheAzReaL
gk070
ozganugur
brds
Hadi Hayırlısı bakalım inş daha gelen olur ))
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
Arkadaşlar katılımlarınızı bekliyorum. rota önerim de uçansu ne dersiniz günü birlik süper bir yer bence
buda uçansuyla ilgili bir yazı : http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=26042
inş katılabilirim, maddi olarak iyi olursam günüde uyarsa katılabilirim. antalya grubu maalesef ölü, 3 sene önce hareketliydi ozamanlarda fırsatım olmazdı pazar günleri iş olurdu. geçen sene 29 ekim kortejine katıldım onuda motordelisi üyeleri organize ediyolardı.
19 mayısta etkinlik olabiir mesela
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
arkadaşlar 2 hafta sonra yaparsanız gelirim ondan sonra anca 2-3 hazirandan sonraki haftalarda gelirim sebebi sınavım var haziran başında antalyada olacağım bu uçan suyun orasını karış karış bilirim bizim köyün altında bende gelmek isterim dediğim tarihlerde olursa alanya ya gelirsiniz buradan gideriz size uyarsa
uzun bır ara verdıgımız cumartesı akşamları bulusmaları onumuzdekı haftadan ıtıbaren tekrar baslayacaktır. daha once katılmayanlar ıcın hatırlatalım;
Her cumartesi akşamı ışıklar caddesı bızım city karşısı tranvay yolu uzerı. saat:20:00
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)