haftasonu yaptıgımız yanartaş gezisinin fotolarını paylaşıyorum.Bundan sonra ki etkinliklere katılmak isteyenler benle irtibata geçsin
https://www.facebook.com/media/set/?...7740711&type=1
haftasonu yaptıgımız yanartaş gezisinin fotolarını paylaşıyorum.Bundan sonra ki etkinliklere katılmak isteyenler benle irtibata geçsin
https://www.facebook.com/media/set/?...7740711&type=1
Merhaba
Isparta'dan yazıyorum honda cbf 150 alıp motor işine adı atmaya çalışıyorum Antalya'da honda bayisi nerede var işlemler ne kadar sürer ısparta'ya nasıl getiririm motoru (aldığım motorda öğreneceğim kullanmayı) gibi sorunlarım var yardımcı olursanız sevinirim
Evet arkadaşım doğru söylüyor yetkili servis aalanyada var zaten 2 kere servise götürürsün ondan sonra kendın yaparsın bakımını kafana takma yani
http://marsiyasvipworld.com/portal/ yatağan motosiklet festivalini düzenleyen abilerimiz yeni bir grup kurdular...herkesi bekleriz...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
beyler 1 ay oldu nerelerdesiniz ??
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Evet arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim motosiklet.net'e yeni üye oldum.. Havalar biraz ısınsında güzel bir gezi yaparız diye ümit ediyorm veya en kısa zamanda tanışma amaçlı bir şehir turu nedersiniz ? Antalya motosiklet cenneti bunu düşünerek hareket edelim daha önce organize eden kişilerden yeni bir organizasyon bekliyorm
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------
Haftasonu olursa daha geniş bir kitleye hitap ederiz diye düşünüyorum malum öğrencisi var çalışanı var
Kalbin Kaldırmıyorsa Fazla Acıyı, Tutmayacaksın GÖZTEPE'yi Hacı !! G.A.G.S!!!
Sadece Ahmaklar Kask Takmaz
ben de ıspartadaytım arkadaşlar her hürlü etkinliğniize katılmak isterim acıkscası müsait oldguum her zmann
motorize07 yüzünden biraz ölü ama yinede çok boş bırakmayalım
slm arkadaşlar ben sizlerden bir yardım isteyecektim Antalyalı birinde bizim motorsiklet var ancak satışı bizim adımıza bu yüzden vergileri falan bize geliyor ve içimiz rahat değil motorumuzu bulup almak yada satışını vermek istiyoruz Motor : JAWA LASER 250 1994 MODEL PLAKASI 66 DY 700 lütfen bu motoru gören yada sahibini bilen olursa bize bildirsin. Motoru parasal sıkıntı nedeniyle burda b birisine satmıştık adam parası olmadığı için satış için biraz zaman istemişti bir de baktık ki satmış motoru Antalyaya ÖZGÜR ÖZCAN isimli birisine numarasını falan bulamdık irtibata geçemedik lütfen özgür özcan ı tanıyan varsa bildirsin telefon numaram 5055512586 şimdiden teşekkürler
---------- Post added at 20:01 ---------- Previous post was at 19:58 ----------
motor gri renkliydi bilgisi olan özelden mesaj atabilir lütfen yardımcı olunuz
---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:01 ----------
slm arkadaşlar ben sizlerden bir yardım isteyecektim Antalyalı birinde bizim motorsiklet var ancak satışı bizim adımıza bu yüzden vergileri falan bize geliyor ve içimiz rahat değil motorumuzu bulup almak yada satışını vermek istiyoruz Motor : JAWA LASER 250 1994 MODEL PLAKASI 66 DY 700 lütfen bu motoru gören yada sahibini bilen olursa bize bildirsin. Motoru parasal sıkıntı nedeniyle burda b birisine satmıştık adam parası olmadığı için satış için biraz zaman istemişti bir de baktık ki satmış motoru Antalyaya ÖZGÜR ÖZCAN isimli birisine numarasını falan bulamdık irtibata geçemedik lütfen özgür özcan ı tanıyan varsa bildirsin telefon numaram 5055512586 şimdiden teşekkürler motor gri renkliydi bilgisi olan özelden mesaj atabilir lütfen yardımcı olunuz
Slm arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım bi antalyalı olarak gezi veyada etkınlık olduğunda sızınle birlikte gaz çevirmek isterim şimdiden hepinize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederım...
VESPA PİAGGİO---ASYA 150 SCOOTER----MONDİAL 100KH---KAWASAKİ KLR 650
merhaba arkadaşlar.
ben ankarada oturuyorum. antalyadan motorsiklet buldum. almak istiyorum.
motordan anlayan arkdaşlardan motora bakmak için yardımcı olacak olursa çok sevinirim.
motor antalya muratpaşada
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
boş vakti olupta yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------
kimse yokmu arkadaşlar
Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR
bende şu anda manavgatta çalısıyorum pek de yakınız yanı :D
otelde çalısıyorum depo şefi olarak manavgatta otelın lojmanındayım :D ana ev antalyada ::d
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)