Bianchi Falcon 125 Scooterimla beni aranıza kabul edermisiniz belek serik boğazkent kadriye taraflarında ikamet ediyorum bu kadar belde sayma sebebimse :D hergün geziyorum motorun 160000 küsür :D hergün o kadar beldeyi gezmek biraz Km yaptı
Bianchi Falcon 125 Scooterimla beni aranıza kabul edermisiniz belek serik boğazkent kadriye taraflarında ikamet ediyorum bu kadar belde sayma sebebimse :D hergün geziyorum motorun 160000 küsür :D hergün o kadar beldeyi gezmek biraz Km yaptı
Arkadaşlar eskiden olduğu gibi tekrar toplandık.Her hafta sonu Cumartesi günleri Işıklar caddesi IŞIKLAR KASABI önünde buluşuyoruz SAAT: 21:00 da,buluşup gidilecek yer belirlenip muhabbete başlanıyo diğer organizasyonlarda 1-2 hafta önceden haber veriyıoruz toplu halde karar verilen organizasyonlar düzenleniyo tüm motosiklet tutkunlarını bekleriz...Tek Ricamız Motosikletimizin Trafik Kurallarına göre Orjinal ve Sürücünün Güvenlik Önlemlerine uyması...Teşekkürler MT ANTALYA
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
selam antalyalı arkadaşlar,
tatil için bir hafta antalydayım buradan motosikletle ankaraya döneceğim ama motorumun lastiklerinin acilen değişmesi gerekiyor. antalya merkezde motoruma lastik taktırabileceğim (honda cbf600) mesel istanbuldaki buz motor muadili bir yer tavsiye edebilir misiniz?
teşekkürler
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Bu hafta sonu motorize07 ekibi olarak rafting etkinliği düzenlenmiştir.Katılmak isteyen arkadaşlar lütfen aşağıda ki linki incelesinler
https://www.facebook.com/?ref=home#!...44122902265989
antalya merkezde kamp kuracak yer var mı? ücretli mi? adresi neresi ? bilgisi olanlardan rica ediyorum
"trt lara kamp" diye bi yer varmış orasını bilen var mı gppgle map de var
Slm Antalyalı motor dostlarım. Kısmet olursa pazartesi gunu Mersinde Antalyaya dogru yola cıkıyorum. Yol durumu hakkında bilgi verebilecek ve Antalyada bana eslik edebilecek arkaslar varmı. Eger olursa bana. 0546 411 4480 nolu telefondan ulasabilirler. Motosiklet uzerinde olacagım için mesaj atmanız daha uygun olur. Mola verdigimde sizlere donerim. Simdiden yardımlarınız için tesekkürler. Suan için yalnız yolculuk yapıcam. Planım Antalyada bulunan asker arkadasım. Ve yine orada calısan bir okul arkadasımı ziyeret etmek. Ve tabiki mümkün oldukca deniz kum gunes üçlüsünün tadını cıkartmak..
Slm arkadaşlar varmı izmirden antalyaya gitcek olan arkadaşlar çünkü ben 1 veya 2 hafta sonra motorumla gitcem gitcek olan arkdaşlarımız varsa 05383742984 bu numaradan ulaşsınlar hayırlı ramazanlar
http://www.facebook.com/event.php?eid=217635401619837 RAICING PARTY ANTALYA
CLUB SALİNAS ANTALYA SOSYETE BAR
yeni makine yeni tat.
9-11 eylül tarihlerinde Fethiye Çalış mevkiinde lösemili çocuklar yararına dövme festivali var arkadaşlar gerekli bilgileri festival başlığında bulabilirsiniz hepinizi beklerizzzzz.
carpe diem
nerde bu antalyalılar
akşam toplanalım o zaman
kimse yokmu antalyada
ben varım ama alanyadayım varsa bu tarafta gezecek arkadaş gezelim
29ekimde Cumhuriyet Bayramında laura da toplanıyorlar akşam 20-21.00 saatlerinde
onun dışında çoluk çocukla toplanmak istiyorsan ki sanmıyorum
şaka makinasıyla iletişim kurabilirsin
böyle şehir içinde toplanmak aslında sakıncalı,
motorsiklet kıvrak olduğundan birisi aniden önüne geçdiği an yada durduğunda bowling gibi birbirinizi yıkarsınız
daha önce 29ekim katılmışdım gayet güzeldi çok ufak tefek taşkınlıklar olmuşdu
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)