Merhaba arkadaşlar. Bende antalyadayım yeni motosikletimi de çok yakında alıyorum. Etkinlik düzenleyelim yaz geldi malum.
Merhaba arkadaşlar. Bende antalyadayım yeni motosikletimi de çok yakında alıyorum. Etkinlik düzenleyelim yaz geldi malum.
Arkadaşlar yaz geldi antalyada bir motor etkinliği olmalı toplanarak yaz açılışı yapmak lazım
hemen düzenleyelim özellikle benm korkuteline gelesim var bir çok merak ediyorum
bakın şimdiden başlıyalım hatta mesela haziran 26 falan bu şekilde bir hafta sonu tatilini değerlendirebiliriz? bir ay öncesi olursa hem katılım yüksek olur hemde daha eylenceli olur. denize falan gideriz
arkadaşlar biri etkinlik düzenlicekte bekliyecez derken ömür bitecek isterseniz ben ufak çaplı bir piknik organize ediyim iyi olur ne dersiniz? yaparmıyız ?
olmadı tek giderim yav yanlız geldik yanlız giderik
sorun burda zaten arkadaş cevrem yok antalya da yabancısıyım 2 3 tane arkadasım var toplasan
Gezi fikirleri???
Arkadaşlar öncelikle merhabalar,antalyada hala bir etkinlik düzenlenmemesi bıktırdı beni. Bir atılım gerçekleştiriyim hemde herkez fikrini söylesin diye böyle bir konu açtım.
Antalya da her sokakta bir motorsiklet ama hiç ne gezi düzenleyen birisi var nede bunun için atılım yapan var bu dikkatimi çekti
Bir hafta sonu güzel bir piknik düzenleyelim hem tanışmış,hemde eğlenip yeyip içip eve dönebiliriz.
Benim aklımda ki yerler;
1-)Çaltıcak hem merkeze yakın hemde denize girilebilir.
2-)Kemer tarafı biryerler olabilir
3-)Burdur-Isparta veya Korkuteli Taraflarına Gezilebilir.
(fikirlerinizi söyleyin çünkü 1.5 senedir antalyadayım ve fazla biryer bilmiyorum)
Maksat tanışmak ve güzel bir hafta sonu geçirmek. Etkinlik tarihi daha sonra açılacaktır bu sayfayı karar aşaması için açtım.
Umarım katılım yüksek olur.
Bende birkaç fikir söyleyebilirim.
Eğer tarihi ve turistik tarzı gezi düşünülüyorsa Manavgat-alanya tarafları daha uygun. Yol üstü gezilecek birçok yer mevcut. En basitinden beşkonak köprülü kanyon (rafting) , aspendos , side , alanya kalesi v.b. Veya tam tersi istikamet kemer - yanartaş-phaselis . Kaş kalkan taraflarıda güzel.
Piknik tarzı düşünülüyorsa çaltıcak en uygunu.
Şahsen ben değişik yerler görmeyi gezmeyi seviyorum
Manavgat-alanya gezisi güzel olabilir bencede.
yeni makine yeni tat.
30 haziranda uluslararası motor festivali var manavgatta ona katılalım.
yeni makine yeni tat.
Ankara'dan, Antalya grubuna selamlar!
Yakın bir arkadaşım YAMAHA FZ6 almayı düşünüyor. Antalya'da bir tane bulduk ama Antalya'ya motosikleti almaya geldiğimizde gösterecek bir usta tanımıyoruz. Bu konuda bizi bilgilendirebilecek veya yardımcı olabilecek birisi var mı?
Teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)