[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
birgün akşama doğru havanın güzel olduğu zaman çıkalım şöle kalabalık bir grup illa yazımı beklicez
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:38 ----------
1 hafta önceden gün verilsin gelen gelsin bazen akşamları görüyorum millet 10 15 motor çıkmış takılıyolar genellikle cuma cumartesi geceleri görüyorum özenerek bakıyorum
usta herkez facebook 'a giriyo 2 dakikasını ayırıp şurayada girse ilişkiler kopmasa..herkez motorsikleti olan arkadaşlarına bu siteyi söylese farklı kişiler gelse süper olur ama mağlesef eyer bu yazıyı dikkate alan olursa sevinirim ve şaşırırım
selamlar olsun.yeniyim daha.yapılan prıgramlardan nasıl haberdar olabilirim.bilgilendirirseniz sevinirim.
hoş geldin .şimdilik programlar başlamadı ufak tefek ayarlamaya çalışıyoruz ama . göründüğü gibi eskisi gibi pek giren yok . senin gibi ilgili insanlar olursa en kısa zamanda bir pilan yapılır diye umuyorum . tabi yaz daha gelmedi bununda etkisi büyük .bende yeni sayılırım
sa mt antalya, askerden geldim inş organizasyon olursa katılacağım. önceleri iş engel oluyodu bi müddet çalışmicam. ama öncelikle motosiklet almam lazım. herkese hayırlı günler
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
sa size bi soru sormak istiyorum bana hurda peugeot trekker 100 lazım Antalya'da var mı bole hurda bı motor satan yer falan
Elımde Kaza yaptıgım peugeot trekker 100 motoru var kaporta şase bitik hurda ama satışı ustume alabılcegım bı hurda trekker lazım anlıycagınız nerden bulabılırım ?
İyi geceler..
Merhaba antalya-konyaaltı mekandan selamlar
a.s. kardeş antalya tarafında etkinlikler başlamadı daha :D
Antalya ölü gibisiniz ama yaa :( Mayısın sonu bekle ANTALYA'm
arkadaşlar bakın istanbul da etkinlikler düzenlenmeye başladı bizde antalyada düzenliyelim şöyle geziydi piknikti falan 10 numara olur ???
Olur fakat gördüğün üzere kimseler kalmadı....
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
ben varım arkadaşlar ancak alanyada olduğumdan oraya gelmem zor inş. sizin oaradn toplanıp buraya yada ortada bir yerde birleşirsek gelirim etkinliğe olursa tabi :D
ve nasipse bende haziran'dan itibaren aranızda olmaya başlayacağım
arkadaşlar burda pek toplanamıyoruz aama bu motorize07 üye oldum onlar etkinlik yapıyolar baya ilgilenen baksın
yok arkadaşlar bu form siteleri bitmiş hepsi aynı yaaa en güzeli cumartesi pazar geceleri yalım , kepez (varyantın üstü) ,konya altı gibi yerlerde motorsikletcilerle tanışcaksın onların tel nolarını alıp takılcaksın. benim arkadaş öle yaptı her hafta sonu dışardaydı devamlı bir yerlere gidiyolardı bu formda bi halt olmuyo olsada ayda yılda bir zorlamayla hikaye yani
her cumartesi kepezüstünde toplanıyo motor grupları Örn:Sallas2, Crazy performance , Şaka makinaları Vb.
arkadaslar harbiden bir pazar kemer e veya korkuteline falan bir gezi yapalım kemer e gittim de korkuteli ne hiç gitmedim güzel bir aktivite olur ne dersiniz???
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)