geçmiş sayfaları okudum baya sağlam şeyler yapılmış bu arada motor güzel olmuş hakan jantları sprey boyaylamı normal boyaylamı nerde kaça yaptırdın bende siyah istiyorum bilgilendirirsen sevinirim
geçmiş sayfaları okudum baya sağlam şeyler yapılmış bu arada motor güzel olmuş hakan jantları sprey boyaylamı normal boyaylamı nerde kaça yaptırdın bende siyah istiyorum bilgilendirirsen sevinirim
kardeş güzel düşünmüşsün de bende üstlerde yazdım dikkat ettiysen ilgilenen arkadaşlar kalmamış Antalya bölgesinde bir etkinlik bile yok yanışmak için :(
aynen kardeşim olay bitmiş kimse kalmamış
Merhaba arkadaşlar ben Yozgatta kalıyorum ama nasipse 46 yaşındaki motorumla Mayıs ayı içerisinde Antalyaya kadar uzanmak sizlerle tanışmak istiyorum.
Abicim hiç gelme sen gördüğün gibi kimse yok
Alanya- Manavgat istikametindeki motorcu arkadaşlar toplanıp Diğer şehirlerin inadına güzel bi pazar gününde güneş altında mangal yaksak nasıl olur ?
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Mt Antalya Efsanedir
Sanmasınlar Yıkıldık, Sanmasınlar Çöktük, Bir Başka Bahar İçin Sadece Yaprak Döktük ..!
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
harap ve bitap düşdük
2008 senesinden
Az Kaldı...Coming Soon
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
hakan07-lewo 2010 29ekimde beyaz kymco 500r den bir bayan kamera çekimi yapıyordu
biryerde paylaşdımı o videoyu bilginiz var mı
A2 ehliyetli paket servis elemanı (tercihen konyaaltı bölgesini bilen ) aranıyor. İşe ihtiyacı olan warsa şayet bana özel mesaj atın arkadaşlar
aleykum selamm
ya yazın saklı kente çıksak şöle toplanıp
bizim arkadaşlar anlatıyor 50 lik today ler filan çıkmış yani bide ocak ayında havalarda soğukken helal olsun dedim bi biz çıkamdık
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)