Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

kawa servisi antalyada 1 tane var oda yenı acıldı bıldıgım kadarıyla,yolum duserse bende bakarım bi ama motor kısmına pek bısey dıyemıcem cevremde hıc hyo kullanan yok anlamam pek sesınden :/ sase,kaporta en ufak ayrıntısına kadar bakarım ama
    ([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı rasta07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin emin , sorularına cevap verebildiğimiz sürece seve seve yardımcı oluruz ...

1000 Tl lik donanım alarak iyi yapmışsın ...

Bu arada 112 de görev nedir , hani defibrlatör veya sp02 de sorun varsa onlarıda sorabilirsin bana :D ...
    112de ATT'yim.
    Bu arada yakın zamanda etkinlik varsa katılmak isterim...

infectedmushroom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600RR
    Antalya MT den ANTALYADAN Online olan arkadaşlarımız varmı şuan?birkaç soru sormak istiyorum antalya hakkında
    Dusk Falls Upon The Temple Of The Serpent On The Mount Of Sunrise.

lewo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym vs 150
    Alıntı infectedmushroom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [sıze="5"]antalya mt den antalyadan online olan arkadaşlarımız varmı şuan?birkaç soru sormak istiyorum antalya hakkında[/sıze]

sorularınz ve etkınlıklerınz ıcın facebook da mt antalya yazıp grubumuza katılabılırsınız.

Merhabalar... Bende Antalya ya yeni yerleştim. Motor suz bir motor sevdalısıyım Temmuz dönemi ehliyetimi aldıktan sonra keseme göre bir motor almayı planlıyorum. Şimdilik Kuba diye düşünüyorum. Aranıza katılmak isterim...

Zealist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera , Yamaha
    Antalya'da 2008-2009 model km'si fazla yüksek olmayan borcu,vuruğu ve kazası olmayan temiz ybr arıyorum.İlgili arkadaşlar zerosiqnal@hotmail.com yada ö.m sistemiyle iletişime geçerse sevinirim ..saygılar

bu arada dombayci, hoşgeldin MT Antalya ailesine

ceyhun280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache rtr
    arkadasım facebook sayfanıza bakamıyorum yardım ....

Motosikleti
    yamaha dragstar xvs 650

slm lar

merhaba arkadaş lar ben de antalyadan motorsiklet tutkunu dragstar 650 sahibi yim etkinliklerden pek fazlada hab erdar olamıyorum bende kaynaşmak isterim gezilere katılmak isterim neyse inşallah en yakın zaman da bi etkinlikte görüşmek üzere herkeze kazasız sürüşler

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    bende Alanyadan Fatih etkinlikler olursa bende katılmak isterim özellikle Alanyadaki arkadaşlar gezi turu flan ayarlarsa bende katılmak isterim

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT

slm

slm arakadaşlar ya biraz farklı konu ama sizden fikir almak istedim.duyumlarımıza göre antalyada alanyada tatil için uygun apart yerler varmış bende bu sene eşimle antalya alanya tarafıda 1 hafta geçirmeyi planlıyorum.bildiğiniz yada tavsiye edebileceğiniz uygun yer varmı lüx cok önemli değil bizim için bütce önemli fikri olan arkadaşlar yorumlarınızı beklerım.

Motosikleti
    Sürekli Değiştiriyorum :)
    Arkadaşlar Antalya'da temiz CBR 125, Dylan veya Ybr 125 arıyorum. Varsa bana özelden mesaj atabilirmisiniz acaba??
    Mobylette->Peugeot 103->Agility 125->Ybr 125->Cbr 125 R->Ybr Esd 125->?

Motosikleti
    kymco agility 125, honda shadow vt750 c6

selamlar, antalya'dan ermenek'e yol tavsiyesi

selamlar herkese, temmuz ayında antalya'dan karaman ermenek'e motosikletle bi gezi düşünüyorum ve yol tavsiyesi istiyorum, rota bilgileriyle beni aydınlatacak olan va rmı?

Motosikleti
    Ybr 125
    Meraba arkadaslar bende bir antalyalı olarak aranıza katılmak istiyorum etkinlikleriniz cok güzelmiş bende bu tür şeyler istiyorum uzun yol gibi yakında yeni bi etkinlik var mı ? veya sürekli yaptınız bi etkinlik varsa haberdar edersniz sevinirim teşekürler

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı emon1978 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar herkese, temmuz ayında antalya'dan karaman ermenek'e motosikletle bi gezi düşünüyorum ve yol tavsiyesi istiyorum, rota bilgileriyle beni aydınlatacak olan va rmı?
    slm sadece ermenek karamana gideceksen arkadaşım bence alanyaya gel oradan ermenek karamanan geç dönüştede ermenek taşkent hadim bozkır konya yolundan antalyaya gelirsin benim düşüncem bu

mt grubunun yönetıcısı kım yada bana kım yardımcı olcak

slm bu mt grubuyla tanısmak ısıtyorum bana yardımcı olun murat_07_@windowslive.com

Motosikleti
    ybr125
    herkese merhabalar.ben önümüzdeki hafta antalyaya gelicem ve motosiklet kiralamak istiyorum bws tarzı scooterlar cok fazla ama ybr125 yada cbf150 gibi uygun fiyatlı kiralayabileceğim yerler varmıdır?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.(3 günlük kiralayacağım)

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    foruma pek kimse giremiyo artık iş dolayısıyla Bugraakogul arkadaşm antalyada bildim kadarıyla bws den başka motor kiralanmıyor bi kaç yer 600 cc motor kiralıyo onlarda tuzlu haberin olsn

Darklord yönetici iş dolayısıyla giremiyo pek motorunuda sattı ben sana msn ini vereyim yöneticinin alisar@hotmail.com bu adresten ulaşabilirsin.....

Hyena arkadaşm gruptaki çoğu kişi motorunu sattı bizde 3-5 arkadaş takılıyorz antalyada arada gezilerimiz oluyo burda paylaşırız ona göre haberleşiriz 2 hafta önce 3 motor izmire gittik arada oluyo yani grşrz.........
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

Motosikleti
    ybr125
    bws kiraliicaz artık napalım.teşekkür ettim yardım için.

Motosikleti
    2008 xmax 250
    slm arkadaşlar ben 27 temmuzda Allah nasip ederse Anamur, Karaman ,Niğde, Nevşehir Ürgüp, Aksaray, Konya oradan belki İsparta Antalya arası gezmeyi düşünüyorum 4-5 günlük bir gezi planlıyorum katılmak isteyen olursa bana msj atsınlar özelden konuşabiliriz yalnız gitmek istemiyorum en azından yolun bir kısmını gidebileceğim arkadaşlarda olabilir Allah a emanet olun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler