kawa servisi antalyada 1 tane var oda yenı acıldı bıldıgım kadarıyla,yolum duserse bende bakarım bi ama motor kısmına pek bısey dıyemıcem cevremde hıc hyo kullanan yok anlamam pek sesınden :/ sase,kaporta en ufak ayrıntısına kadar bakarım ama
kawa servisi antalyada 1 tane var oda yenı acıldı bıldıgım kadarıyla,yolum duserse bende bakarım bi ama motor kısmına pek bısey dıyemıcem cevremde hıc hyo kullanan yok anlamam pek sesınden :/ sase,kaporta en ufak ayrıntısına kadar bakarım ama
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
Antalya MT den ANTALYADAN Online olan arkadaşlarımız varmı şuan?birkaç soru sormak istiyorum antalya hakkında
Dusk Falls Upon The Temple Of The Serpent On The Mount Of Sunrise.
Merhabalar... Bende Antalya ya yeni yerleştim. Motor suz bir motor sevdalısıyım Temmuz dönemi ehliyetimi aldıktan sonra keseme göre bir motor almayı planlıyorum. Şimdilik Kuba diye düşünüyorum. Aranıza katılmak isterim...
Antalya'da 2008-2009 model km'si fazla yüksek olmayan borcu,vuruğu ve kazası olmayan temiz ybr arıyorum.İlgili arkadaşlar zerosiqnal@hotmail.com yada ö.m sistemiyle iletişime geçerse sevinirim ..saygılar
bu arada dombayci, hoşgeldin MT Antalya ailesine
arkadasım facebook sayfanıza bakamıyorum yardım ....
merhaba arkadaş lar ben de antalyadan motorsiklet tutkunu dragstar 650 sahibi yim etkinliklerden pek fazlada hab erdar olamıyorum bende kaynaşmak isterim gezilere katılmak isterim neyse inşallah en yakın zaman da bi etkinlikte görüşmek üzere herkeze kazasız sürüşler
bende Alanyadan Fatih etkinlikler olursa bende katılmak isterim özellikle Alanyadaki arkadaşlar gezi turu flan ayarlarsa bende katılmak isterim
slm arakadaşlar ya biraz farklı konu ama sizden fikir almak istedim.duyumlarımıza göre antalyada alanyada tatil için uygun apart yerler varmış bende bu sene eşimle antalya alanya tarafıda 1 hafta geçirmeyi planlıyorum.bildiğiniz yada tavsiye edebileceğiniz uygun yer varmı lüx cok önemli değil bizim için bütce önemli fikri olan arkadaşlar yorumlarınızı beklerım.
Arkadaşlar Antalya'da temiz CBR 125, Dylan veya Ybr 125 arıyorum. Varsa bana özelden mesaj atabilirmisiniz acaba??
Mobylette->Peugeot 103->Agility 125->Ybr 125->Cbr 125 R->Ybr Esd 125->?
selamlar herkese, temmuz ayında antalya'dan karaman ermenek'e motosikletle bi gezi düşünüyorum ve yol tavsiyesi istiyorum, rota bilgileriyle beni aydınlatacak olan va rmı?
Meraba arkadaslar bende bir antalyalı olarak aranıza katılmak istiyorum etkinlikleriniz cok güzelmiş bende bu tür şeyler istiyorum uzun yol gibi yakında yeni bi etkinlik var mı ? veya sürekli yaptınız bi etkinlik varsa haberdar edersniz sevinirim teşekürler
mt grubunun yönetıcısı kım yada bana kım yardımcı olcak
slm bu mt grubuyla tanısmak ısıtyorum bana yardımcı olun murat_07_@windowslive.com
herkese merhabalar.ben önümüzdeki hafta antalyaya gelicem ve motosiklet kiralamak istiyorum bws tarzı scooterlar cok fazla ama ybr125 yada cbf150 gibi uygun fiyatlı kiralayabileceğim yerler varmıdır?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.(3 günlük kiralayacağım)
foruma pek kimse giremiyo artık iş dolayısıyla Bugraakogul arkadaşm antalyada bildim kadarıyla bws den başka motor kiralanmıyor bi kaç yer 600 cc motor kiralıyo onlarda tuzlu haberin olsn
Darklord yönetici iş dolayısıyla giremiyo pek motorunuda sattı ben sana msn ini vereyim yöneticinin alisar@hotmail.com bu adresten ulaşabilirsin.....
Hyena arkadaşm gruptaki çoğu kişi motorunu sattı bizde 3-5 arkadaş takılıyorz antalyada arada gezilerimiz oluyo burda paylaşırız ona göre haberleşiriz 2 hafta önce 3 motor izmire gittik arada oluyo yani grşrz.........
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
bws kiraliicaz artık napalım.teşekkür ettim yardım için.
slm arkadaşlar ben 27 temmuzda Allah nasip ederse Anamur, Karaman ,Niğde, Nevşehir Ürgüp, Aksaray, Konya oradan belki İsparta Antalya arası gezmeyi düşünüyorum 4-5 günlük bir gezi planlıyorum katılmak isteyen olursa bana msj atsınlar özelden konuşabiliriz yalnız gitmek istemiyorum en azından yolun bir kısmını gidebileceğim arkadaşlarda olabilir Allah a emanet olun
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)