arkadaşlar havaların ısınmasıyla garajlardaki motorlarımızı çıkardık diomki hazır çıkarmısken bi gezi veya organizasyon düzenleyip tanıssak başka illerdeki mt gruplarını zirayet etsek nasıl olur..
bi arkadasımda sıyah cbr 125 vardı satmamıssa bı sorayım ıstersen ybr piyasada oldukca fazla bnm tercıhım ybr olurdu ama onuda tanıdıgın temız bırınden almalısın.antalyadakı durumu bılıoruz ybr lerın yarısından cogu tekci. :D
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
TAYFA ETKINLIK YAPALIM.... AKLINIZDAN GEÇEN ETKINLIKLERI SOYLEYIN ÇOGUNLUGA GÖRE UYGULAYALIM. HER NE KADAR SINEMAYA GITME ETKINLIGI DAHA 1 HAFTA ONCE OLMUŞ VE GEÇMİŞ İSE DE KIŞ GELDİ DIYE YATMAMAK LAZIM
Billmeyen Arkadaşlar olabılır. 2 Senedir MT ANTALYA grubu olarak bir çok etkınlık duzenledık (Mangal partileri, yaz gezileri, tekne turu, rafting, 2 senedır sürdürdüğümüz 29 2kım konvoyu laura dan başlayan. v.b)
yenı arkadaşları goruyorum. onlarda bızlerle gaza basmak ısterlerse her cumartesı bulusmalarımıza katılabılırler.
MT Antalya Başkanı
Levent Ali ŞAR
lewo her cumartesi buluşması nerde yapılıo böyle bi etkinlik varsa katılmak isterim
şuan kış ayı dıye tam gününü ayarlayamıyoruz. ama haftada 2-3 gun bulusuruz işlerın yogunluguna gore tabi. çogumuz calısan oldugu ıcın. ısıklarda bulusuruz tranvay yolu uzerı. bızım cıty cafe karşısı. face de grubumuz var. gezılerden bulusmalardan resımler de.
mt antalya dıye grubun adı face de. benıde eklersen etkınlıklerdne haber ederım. lewo alişar diye kullanıcı adım.
hafta sonu oradaydım belekte ama benim geldiğim tarihten bu yana kimse bakmamış saten foruma (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
alanya ya yolunuz düşerse beklerim!
antalyada sezon açılıyor
bugün kemer yolu çok güzeldi
herkese güzel sürüşler dilerim
www.summertransfer.com
www.transfertaxis.com
www.transfer2hotels.com
antalya lı dostlarımızı şenliğimize bekleriz...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...t-senligi.html
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
slm beyler regal raptorcu arkadaslar mı antalyada buraya yazarlarsa sevınırım..bılgı alısverısı yaparız...tsk..
Merhaba arkadaşlar, ben Isparta 112 den Emin. Manavgat'a taşındım ve nöbetlere git-gel yapıyorum. Yeni bir motor aldım başlangıç için, Windy S (siyah).
1000TL'lik donanım aldım(NOLAN N103 kask,ona göre bir mont-eldiven,8000K xenon)
Bir süre başınızı arıtcm sorularımla)
Hoşgeldin emin , sorularına cevap verebildiğimiz sürece seve seve yardımcı oluruz ...
1000 Tl lik donanım alarak iyi yapmışsın ...
Bu arada 112 de görev nedir , hani defibrlatör veya sp02 de sorun varsa onlarıda sorabilirsin bana :D ...
MT ANTALYA olarak yaz sezonunu açıyoruz . 2006 dan beri süren dostlugumuz bu senede devam edıyor. Bizler her pazar bulusuyor, duruma gore gezıler etkınlıkler yapıyoruz. Yeni arkadaşlarida Aramızda gormekten mutluluk duyarız.
İŞTE MT ANTALYA belki bilmeyenlere;
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Arkadaşlar;
Antalya Kawasaki Servisi; Doğu garajında bir tane Hyosung GT 650 R var...
Yolu düşen ve motordan anlayan bir arkadaş benim için motora bakabilir mi acaba ?
Almayı düşünüyorum ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Doğu garajında değilde kızılarık tarafındadır o servis , tam bilmiyorum gerçi , işten vaktim olursa bakmaya çalışıyım ama spor motorlardan hiç anlamam , yinede elimden bişey gelirse yardımcı olmak isterim ...
Bilmiorum ki; bana doğu garajında kawasaki servisi dedi...
Yolun düşerse bir bakıversen cok makbule geçer
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)