çok güzel valla..
Al otobüs biletimi ben gidip bakayım..
Buna bende baktım harbiden..ilana..
çok güzel valla..
Al otobüs biletimi ben gidip bakayım..
Buna bende baktım harbiden..ilana..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
abi antalyadan bulursan ben ılgılenırım ustama gosterırım burda var ama hyoları hep oynuyolar surat makınası yapıolar sonada hergun bı kazaa.temızı olursa ben sana donerım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:14 ----------
mert abi aman sen soguklarda cıkma yollaraybreni eskit sana böölee bi motor cok yakısır vallaaa
abicim koskaca ıstanbulda hyo yok mu?bence sahılden 2 el almayın..bıde 3500 cok deılmi yaa bırazdaha bekleyıp sıfırını alın
hoop beyler gunaydın.hayrdır kımse bakmıyo buralara.kış uykusundamısınız kardesm?
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
Yok valla uyumadıkda ben şahsen yeni motor aldım..Onların işlemleriyle uğraşıyom bu aralar..
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
Motor'a alarm taktırmam lazım , önerebileceğiniz kaliteli bir yer varmı , 2 kuruş için riske etmiyelim makineyi ...
@unknown07
kardesim yenı motorun hayırlı olsun kazasız belasız bol kmler.
@rasta07
usta ben mototarzı tavsiye ederim.dukkan sarampolde.buyuk makına oldumu ben ona guvenıyorum.dukkanın tam yerını bılmıyorum fakat tel no. verebılırım ıstersen arar yerını ogrenır gıdersın.ama sen yınede bi yandan arastırmaya devam et.
adem usta-mototarz:05417891900
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
Antalya MT elinde satılık cbr ı olan var mı acaba
Mobylette->Peugeot 103->Agility 125->Ybr 125->Cbr 125 R->Ybr Esd 125->?
Selam arkadaşlar bende bi motor sever larak sizlerin arasında olmak istiyorum.
QM 250 almayı düşünüyorum.Bu motor hakkındaki yorumlarınızı almak istiyorum.Nasıl bi motordur.Ayrıca Bu ilk motorum olacak.Daha önce motor kullanmadım.Görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler...
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)