YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
fahro artık yalımcı degilim devrettim gençlere artık
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
evet burak artık ışıklarcı beleş wireless peşinde koşuyo
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
mrb arkadaşlar bnde antalyada yaşıyorum hep beraber gezdğm toplam 4 motoruz bizide aranıza aLırsanız seviniriz .Yakın tarihlerde bi kargıcak gezisi yapalım diyoruz hep bereber bütün antalya motorcuları gideLim isterseniz
SPeeeDyyy
parachute herzaman beklerız. 2006 dan berı mt antalya aktıf olup gezıler ve organızasyonlar yapar. her hafta bulusuruz ısıklarda.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:57 PM ----------
29 EKIM CUMHURIYET KONVOYU | ANTALYA
29 Ekim'de, bu ülkenin birlik ve beraberliğinin gücünü göstermek, şehitlerimizi anmak, terörü lanetlemek ve Cumhuriyet Bayramımızı kutlamak için konvoyda toplanıyoruz...
Yer: Laura Alışveriş Merkezi Otoparkı
Saat:20:30
http://www.facebook.com/lewoci?ref=p...9880755&ref=mf
Hareket: 21:00
NOT: Herkes, araçlarına Tük Bayrağı almayı unutmasın.
Konvoy boyunca araçların birbirini geçmesi yasaktır. 2. ihtarda konvoydan çıkartılıcaktır. Farklı amaçlar ve istekleri olanlar lütfen gelmesin !..
iletişim: lewo@hotmail.it
Facebook UIN: lewo alişar
Gelmeyi isterim ama ehliyetim henüz yok.
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
bende gelmek istiyorum ama akşam çalışcam
ayarlayabilirsem gelirim
sabah veya öğlen yapılır diye tahmin ediyodum
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
ben de bu Ay sonu İşime Son Noktamı KoyuyorumArtık bundan Sora bwsyle baş başa yımÜye Kaydı Yapdırmamız gereklımı eski üyelerdenım ama Güncellıcezmı aceb 29ekımdede çalışıyorum malasef arkadaşlar Oyuzden Katılamıyorum Yoksa Mutlaka Gelırdım Herkese KAzasız Belasız Sürüşler
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
Ne konwoydu be Bütün Antalya Katıldı Başında Bulunamadım ama Ortasında Yetişdim dit dit dit Yapa yapa Güzeldi Umarım Seneye Görüşürüz İnşallah Askerde olmazsam
29 ekım Cumhuriyet konvoyu buluşması sonu. Mt Antalya camiası fotograf çekımı
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
gelecek aya bi etkinlik düzenleyin :D :D ehliyet + motor alınmış olur bende katılırım :D
[B][COLOR="Black"]onurKacar[/COLOR][/B]
Arkadaşlar Antalya'da kaliteli Mondial servisi var mı? Güvendiğiniz ve motora gerekli özeni gösterek iş yapan bir yer lazım.
500 km ilk bakıma götürdüğüm UAG 125 model motoruma Serik'teki serviste rastgele bir şekilde bakıp yolladılar beni
Antalya'da bildiğiniz güzel bir yer varsa bundan sonra bakımları Antalya'da yaptırmak istiyorum.
Demek ki hemen hemen tüm mondial servisleri aynı.. insanın içine sinmiyor..
servislerin hepsi aynı elinden geleni kendin yap bence..
Teşekkürler arkadaşlar demekki servise falan güvenmemek lazım. Yarın servisin koyduğu cin malı yağı Casrtol ile değiştirecem.
kardeşim bildim kadarıyla tayfun usta die biri var bizim burak bilio o işi gerçi onon motor mondial gibi çin diil :D onunki motoran eski sanayide tyfn usta iyiymiş
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)