denizli mt ailesi olarak ramazan bayramınız mübarek ve kutlu olsn kazasız ve sorunsuz sürüşleri dileğimizle
herkesin bayramı kutlu olsun arkadaşlar
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
Herkese Tüm Motorcu Alemıne GüzeL BayramLaR
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
demir ailesi olarak tüm MT ailesinin bayramını kutlarız arkadaşlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
arkadaşlar ben aradım bulamadım. sizler de yedek parçacıya giderseniz buradan yazarsanız sevinirim.
ramzey 200 cross için arka amartisör braketi(takozu ile) nereden bulabilirim?
ya da sadece takozu da olur.
teşekkür ettim
motoru aldığım yere ugradım bugün, siparişi de yarın vereceğiz.
tanıdık bir ustaya bıraktım aksuda, braket komple değişecek rulmanlarıyla, kendim baktım parçaya. sanırım birkaç gün binemeyeceğim
katalizma07 yine de teşekkür ederim
eski sanayide umut ticarette aradığım rulmanı buldum. motosikletimi de bugün aldım. canavar gibi oldu
4 EKİM PAZAR MANGAL PARTİSİ
Yazın son günlerni yaşağıgımız gunlerde 4 ekim pazar günü Düzler çamı (kepez üstü . korkuteli yoluna dönünce) mevkiinde mangal yakacağız. sabah toplanıp alış veriş yapılıp yola cıkacagız. sonradan katılmak ısteyenler telefon ile ulaşabılırler.Bizler zaten grup içindeki arkadaşlar olarak gün içinde de görüştüğümüz için aşağı yukarı 10 motorsiklet gideceğiz.
Bulusma yeri: Selekler çarşısı önü saat: 10:00
Cep: 0531 637 34 34 - 0507 249 64 34
MT ANTALYA GRUP BAŞKANI
Levent Ali ŞAR
Çok güzel bir gündü Çok eğlendik mangalımızı yaktık futbolumuzu oynadık
Gelen gelemeyen herkese teşekkür ederiz umarım en yakın zamanda tekrar böyle bir organizasyon gerçekleştiririz...
MT ANTALYA
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Inşallah.. .))
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
Selam Antalya gurubu, aranıza yeni katıldım sayılır.
Çok kalite olmasada büçeme uygun Mondial UAG 125 kullanıyorum.
Saygılar.
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
selam arkadaşlar.. arkadaşın pazar günü akşam mavi ybrsi çalınmış gören duyan varsa bilgilendirir ise sevinirim... 07 EJ 321 plakalı... 05367376437 ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.. yaman-yunus@hotmail.com mail de atabilirsiniz... saygılar
Merhabalar. Bu gruplara katılmak veya aktivitelere dahil olmak için, haver vermek dışında ne yapmak gerekiyor ?
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)