Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

Selamlar Eskişehir MT'den Ozan ben 1 haftalığına Alanya'dayım herkese iyi geceler...
    :rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Zealist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera , Yamaha
    Antalya MT'ye yeni katılmış bulunmaktayım..selamlar

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    Alıntı Zealist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam kardeşim aramıza hoş geldin toplantılarımızada katılman dileğiyle
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

Motosikleti
    KaNuNi DeeR 152
    Aramıza hoşgeldin.
    ::unsure:: Acele işe Şeytan KARIŞIR ::unsure:: ::158::

Motosikleti
    Gilera , Yamaha
    hoşbuldum

Motosikleti
    mz 301 etz

slm

merhaba arkadaşlar yakın zamanda antalya bölgesine gezi planlarımız var inş kazasız belasız iyi bir tatil olucak karamandan motor tutkunları olarakak sizleri ziyaret de etmiş olucaz herkese kazasız belasız güzel ve eylenceli sürüşler diliyorum

4 TEKER BEDENİMİZİ 2 TEKER RUHUMUZU TAŞIR...

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    Alıntı romeo_brave adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar yakın zamanda antalya bölgesine gezi planlarımız var inş kazasız belasız iyi bir tatil olucak karamandan motor tutkunları olarakak sizleri ziyaret de etmiş olucaz herkese kazasız belasız güzel ve eylenceli sürüşler diliyorum

4 TEKER BEDENİMİZİ 2 TEKER RUHUMUZU TAŞIR...
    tabiki her zaman bekleriz yola çıkmadan grup başkanımıza bildirirseniz sizi karşılayabiliriz ve gezdirebiliriz
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    Olay yarım saat önce evimin önünde gerçekleşti...

Resimde Gördüğünüz Gibi motor pert...Araç sahibiyse gayet normal bi şekilde bişey yok ben doktorum deyip insanları çıldırtmakla uraşıyor..

Araç aşağıdan geliyor yol hakkı motorun olmasına rahmen malesef araç kullanıcısı sağına soluna bakmadan yola çıkıyor ve motora gelişigüzel çarpıyor..

çarpan araç kırmızı polo hemen önündeki kırmızı kaskı görüyosunuz motosiklet kullanıcısının kafasındaki daha önceden kırık olup bantlayıp kullanmaya dewam ettiği kask kaza esnasında kafasından fırlayarak hiçbi işe yaramamıştır..

sanırım bu 5. kaza ve malesef devletimiz bu konu hakkında hiçbişey yapmıyor...
    trafik ışıklandırması yapılmıyor malesef...sanırım bir kaç kaza sonra birileri hayatını kaybettiği zaman devreye girecekler diye ümit ediyoruz artık elimizden şikayet etmekten başka bişey gelmiyor...

Not : Motosiklet kullanıcısının ellerinde dirseklerinde sıyrıklar vardı..umarım boynunda bişey yoktur kazadan 15 dk sonra ambulans geldi ve hastaneye kaldırıldı..bu olaydan alınacak tek ders var arkadaşlar bence oda her ne olursa olsun motorun ne olrsa olsun önemli değil kaskın sağlam olsun hayatının tek güvencesi o kask...
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    hayatımız bu kadar ucuzmu be abi bi kask kadar değersizmi o kaskı polisten kokuna takmışssın belli ölümdendemi korkmuyosun
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    motorun grenajları nasıl parçalanmış ööle yaa.motoru süren acaba ne durumda

trafikteki magandalardan hepimizi korusun yarabbim..
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

amın kardesim inş bu arada sanada tekrar buyuk gecmıs olsun
    ([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    hayırdır burak kazamı gecırdın sende Geçmiş olsun Allah Korusun Motorcuları Hepimizi inşallah
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

Motosikleti
    Gilera , Yamaha
    anladığım kadarıyla adres akdeniz lisesinin yakınlarında sanırım ..oralarda çokca rastlanıyor bu tür kazalara ..Halkımız kask konusunda biraz daha bilinçlense hafif sıyrıklarla kurtulabilinecek kazalar daha ağır hale gelmez..Kaza geçiren arkadaşa geçmiş olsun ..

Motosikleti
    2008 Yamaha Fz6/s ,2004 Honda Beat
    Mt antalya varmış da ,ben görmemişim :D
    2008 Yamaha fz6/S 07bdr48
    2004 Honda Beat 07ayy36
    [I]emircanalp@hotmail.com[/I]

Geçmişolsun kaza yapan arkadaşa.

deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    Merhabalar....
    tum Antalya mt ye selam olsun...
    Kocaeliden Antalyaya yasam kurmaya gelcem ilerde anne babamda belki oraya yerlesecek...
    Bu baglamda ne tur isler yapabilirim orada?
    iyi ingilizce var...
    cizim programlari biliyorum...
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

Motosikleti
    Gilera , Yamaha
    Selam deli_mavi, Çizim programlarından kastın eğer mimari alanda ise belirli inşaat şirketlerinde iş bulma imkanın olabilir.Son yıllarda antalya'ya yapılan yoğun göç ile birlikte çok fazla bina yapılmaya başlanıldı ve bununla orantılı olarak inşaat sektöründeki şirketler de çoğaldı doğal olarak da eleman alımı da arttı bu sektörde iş bulabilirsin .. Eğer kastın wep tasarım konusundaki çizimler ise belirli weptasarım şirketlerinde çokca iş bulma imkanın var bu da diğer bir alternatif olabilir ..Turizm acentalarında santralist veya bazı hotellerde belboy vs. olarak da iş bulabilirsin diye düşünüyorum ama genelde en az 3 dil şartı aranıyor ,yine de şansını denemende fayda var derim .. ayrıca eğer çizimden kastın iç mimarlık gibi birşey ise o konuda malesef bir bilgim yok kısacası antalya'da aç kalmazsın kardeşim merak etme ..son olarak bu taşınma konusu hayırlı olur inş .hoşgeldin aramıza

deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    Selam deli_mavi, Çizim programlarından kastın eğer mimari alanda ise belirli inşaat şirketlerinde iş bulma imkanın olabilir.Son yıllarda antalya'ya yapılan yoğun göç ile birlikte çok fazla bina yapılmaya başlanıldı ve bununla orantılı olarak inşaat sektöründeki şirketler de çoğaldı doğal olarak da eleman alımı da arttı bu sektörde iş bulabilirsin .. Eğer kastın wep tasarım konusundaki çizimler ise belirli weptasarım şirketlerinde çokca iş bulma imkanın var bu da diğer bir alternatif olabilir ..Turizm acentalarında santralist veya bazı hotellerde belboy vs. olarak da iş bulabilirsin diye düşünüyorum ama genelde en az 3 dil şartı aranıyor ,yine de şansını denemende fayda var derim .. ayrıca eğer çizimden kastın iç mimarlık gibi birşey ise o konuda malesef bir bilgim yok kısacası antalya'da aç kalmazsın kardeşim merak etme ..son olarak bu taşınma konusu hayırlı olur inş .hoşgeldin aramıza
    Eyvallah kardesim cizim autocad ve catia konusunda profosyonel cizimler yani.elektrik ve elektronik olabilir...tasarim cizimler olabilir (uretim amaci ile)sanayi alani pek yok biliyorum oralarda ama sicak memleket seviyorum napiyim...cocuklugumdan beri orasi ilgimi cekti hep
    hem aslende akdeniz cocuguuym isparta esas memleket...
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

Motosikleti
    Gilera , Yamaha
    toprak çekiyor anlaşılan
    hayırlı olsun tekrardan..

uguratac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 600S ABS
    topic actım ama acılmadı antalyalılar misafir kabul ediyomusunuz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)

Bu Konudaki Etiketler