Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI
    FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    Ben gelemıyorum artık Ewladımı kaybetdım hala bulunamadı Allah kimsenın başına wermesin yaşatmasın çok kötu çok.her gun ewımin önunde görmeye alışan gözler artık sokak sokak arar oldu Allah Herkesi Hırsızlardan Korusun Çalan Elleri Kopsun İnşallah.Keyıflı sürüşler herkese
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    kanka valla snn kadar bizde üzgnz sni aramızda görmemek kötü heleki king'ki görmemek çok üzücü illaki motorum yk die gelmemzlik yapma kanka gel artçı olarak...
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    Antalya Forever
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

Motosikleti
    BwS100
    Alıntı uniAkrep_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka valla snn kadar bizde üzgnz sni aramızda görmemek kötü heleki king'ki görmemek çok üzücü illaki motorum yk die gelmemzlik yapma kanka gel artçı olarak...
    Saolun mayk Gıden gerı gelmıyor işde gelırım Allahın İznıyle
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Edremiten selamlar Bu akşam antalya ya ya otobüsle geliyorum bir hafta kalıcam motor kiralarsam fiyatlar ne alemde bu konuda bilgisi olan varmı.?
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

Motosikleti
    flex tech fun
    ben suan almanyadayIm 3 haftaya kadar alanyaya gitcem alanyada buluscak olanlar varmI

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    Alıntı Hay.alper.est adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Edremiten selamlar Bu akşam antalya ya ya otobüsle geliyorum bir hafta kalıcam motor kiralarsam fiyatlar ne alemde bu konuda bilgisi olan varmı.?
    Genelde hep bws tarzı motosiklet war 30dan başlıyor adamına göre fiyat çekiyorlar burda bws olur dersen günlüğünü 30dan fazla verme derim ben
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]

Motosikleti
    ramzey 200cc
    antalya gençlik nerelerde yahu

Motosikleti
    Derbi GP1 250
    Alıntı flex tech adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben suan almanyadayIm 3 haftaya kadar alanyaya gitcem alanyada buluscak olanlar varmI
    Alanyada yaşıyorum dostum..gelceğin zamanı söle yeter..bu arada bana ulaşmak istersende bu mail adresim:unknown_member07@hotmail.com
    [B]OZAN GÜLMEZ[/B]
    [B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
    [B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Arkadaşlar, biz salı sabahı saat 04:00 te 2 cbf 150, 3 kişi Kocaeli' den yola çıkıcaz Fethiye gelicez. Fethiye Merkez veya yakın civarında kalabileceğimiz, çadır kampları mevcut mu =? Çadır işletmeye ait olacak şekilde. Kamp ismi, telefon falan bilen arkadaş varmı aramızda ? Buradan çıkmadan önce kampı arayıp yer mi ayırtalım, sistem nasıl işliyor ? Fikir verebilecek olan varsa sevinirim.

Motosikleti
    ramzey 200cc
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, biz salı sabahı saat 04:00 te 2 cbf 150, 3 kişi Kocaeli' den yola çıkıcaz Fethiye gelicez. Fethiye Merkez veya yakın civarında kalabileceğimiz, çadır kampları mevcut mu =? Çadır işletmeye ait olacak şekilde. Kamp ismi, telefon falan bilen arkadaş varmı aramızda ? Buradan çıkmadan önce kampı arayıp yer mi ayırtalım, sistem nasıl işliyor ? Fikir verebilecek olan varsa sevinirim.
    kelebek vadisine gidin, her işinizi görürsünüz.

yolu da kime sorsanız gösterir zaten

hayırlı yolculuklar

mczaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok.
    Arkadaşlar bu pazar değil önümüzdeki diğer Pazar Motorsiklet kiralamak istiyorum 5 senelik a2 B ehliyetim var yardımcı olurmusunuz ? varmıdır sağlam kiralayıcı ?
    3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi

Motosikleti
    Mondial 100 UkH
    slm arkadaslar ben umut AntaLya Kepezalti'nda oturuyorum.yasım 18 .mondial 100 ukh 09 model bi motorum war we polislerin gozdesi ;). antalyada gencler tarafından sayılan bir motor 'İSYAN' . bulusmalar olursa bn ve bizim site gurubumuz A-F Gelmek isteriz .

Motosikleti
    apache baş baş Gt 250R and today 50 :)
    Antalyada tatıl amaclı bulunuyom konyaaltı plajı ınerken falezı gecınce polıs motorları topluyo cekıcıyı hazırda beklıyo haberınız olsun 5 tane motoru baglamıslardı.

Motosikleti
    BwS100
    Alıntı Szman! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Antalyada tatıl amaclı bulunuyom konyaaltı plajı ınerken falezı gecınce polıs motorları topluyo cekıcıyı hazırda beklıyo haberınız olsun 5 tane motoru baglamıslardı.
    Engüzelini yapıo eksıksız çıkanlar cezalansın işde sonucda herkesın ıyılığı için bu

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    Alıntı FAHRETTİN METİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Engüzelini yapıo eksıksız çıkanlar cezalansın işde sonucda herkesın ıyılığı için bu
    bencede mayk.katılıom sana

ilhan007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 '08
    yakınlarda buluşma yok mu ya

Motosikleti
    honda beat
    arkaşlarr bende motor warr kiralıkk.hergün kiraya weriyomm.honda 2008 model honda beat war.temizzz.fiyat daa çok uygunn.ilgilenen olursaa msn adresim sperdoo_07@hotmail.com

Motosikleti
    ramzey 200cc
    arkadaşlar biz neden bir haftasonu pazar günü buluşup gaz açmıyoruz biryerlere??

mczaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok.
    Alıntı sperdoo_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkaşlarr bende motor warr kiralıkk.hergün kiraya weriyomm.honda 2008 model honda beat war.temizzz.fiyat daa çok uygunn.ilgilenen olursaa msn adresim sperdoo_07@hotmail.com
    sadece Beat mi var?
    3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler