Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI
    fatih_ogar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosiklet bayisi old. için her model!!!
    slm antalya mt cilerkayseri mt den bi slm verem dedim de
    ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lewo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym vs 150
    kayserıye selamlar dostum

mass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 500 ri & super 8
    selam arkadaslar bugun sabah kaza yaptıgımdan dolayı ıyı bır servıse ıhtıyacım var sym ıcın bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa hasar bıraz buyukte sevınırım.

Motosikleti
    ybr-125 2011
    Arkadaşlar Herkeze Hayırlı Günler Diliyorum.. Umarım Keyifler İyidir. Ben mondial 151 RS kullanıcısıyım ve gerçek Anlamda Antalyada Önere bileceğiniz bir servis varsa işini dört dörtlük yapan tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    Alıntı mass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaslar bugun sabah kaza yaptıgımdan dolayı ıyı bır servıse ıhtıyacım var sym ıcın bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa hasar bıraz buyukte sevınırım.
    walla sym servisleri neresi bilmiyoruz ama garantin bittiyse istedigin yere yaptırabilirsin.Gözlemlediğim kadarıyla işinin ehli olanlar fazla yok.Ama önerebileceğim bi kaç yer war istersen bi git konus Kanuni Servisi Tayfun Motor , Mondial Servisi Atak Motor ..

Alıntı buloub adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Herkeze Hayırlı Günler Diliyorum.. Umarım Keyifler İyidir. Ben mondial 151 RS kullanıcısıyım ve gerçek Anlamda Antalyada Önere bileceğiniz bir servis varsa işini dört dörtlük yapan tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
    Mondial 150zc kullanan bi arkadaşımız war.Servisinden çok memnun.Eski sanayide yeri ama ismini hatırlayamıyorum.Eğer bu msjı görürse cvp yazar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:32 PM ----------

TARAFTAR TESİSLERDE !..

Antalyasporumuzun yarın oynayacağı Fenerbahçe maçı için 24 saatten az bir süre kaldı. Kırmızı-beyazlı ekibimizin bugün akşam yaptığı son idmanı yaklaşık 500 Antalyasporlu takip etti.

1 saat süren idmanda taraftarlarımız futbolcularımızı ve Teknik Direktör Mehmet Özdilek'i tek tek tribüne çağırdı. İdmana tezahüratları ile eşlik eden taraftarlarımız bol miktarda meşale yaktı.

Antalyasporum.com'un çağrısı ile yapılan antrenman ziyaretine 07 Gençlik, Red Soldiers, Seven As ve Shadow gruplarının yanı sıra Antalya Motorsiklet Derneklerinden motogaraj.org da katıldı.

Taraftar grupları ilk yarım saatin ardından takımın rahat şekilde idmana devam edilmesi için tesislerden ayrıldı.

Açık ve numaralı tribünden de münferit bir çok taraftarımızda tesislerde takımımızı yalnız bırakmazken Baharatçı Ahmet abi lakaplı Ahmet Katı futbolculara idman sonunda birer tesbih hediye etti.

Medyanın da yoğun ilgi gösterdiği haftanın son idmanında Başkan Hasan Akıncıoğlu, yöneticiler Murat Süğlün, Tahsin Aksoy, Bülent Altınbaş ve Hakan Sönmez ile Ülkü Ocakları İl Başkanı Lokman Kaya da yer aldı.

http://www.antalyasporum.com/popuphaber.asp?hid=6829
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    nerdesinz millet kimse yok kaybolmuş herkes
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Alıntı gezgin290 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nerdesinz millet kimse yok kaybolmuş herkes

abi yaz sezon millet çalışıyor :D ama adam gire bı bakar demı nerdesınız mıllet

bu arada motore olmak ıstıyorum sizlerin görüşlerini de almak ısterım ılk motorum cup-
    2. si de 151 hs
    ' ρĺىLĺk*

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mt antalyada hayat yok

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mt antalyada hayat yok
    herkes çalışıyor.boş boş gezmiorki
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı burak07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkes çalışıyor.boş boş gezmiorki
    güzel demişsinde 7/24 mü çalışıyolar
    banada lafın ucu dokundu biraz ama ben izinliydim bugün

Motosikleti
    Derbi GP1 250
    walla bende hayat her daim war ama bende sizden 120 km kadar uzaktayım be kardeşlerim..Alanyadayım..Ama bu taraflara gezimiz olursa mutlaka bekliyorum hepinizi..ALANYUM AlışverişMerkezinde YKM Mağazasındayım..Beklerim..2 hafta sonrada Antalyadayım..
    [B]OZAN GÜLMEZ[/B]
    [B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
    [B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2

Alıntı unknown07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla bende hayat her daim war ama bende sizden 120 km kadar uzaktayım be kardeşlerim..Alanyadayım..Ama bu taraflara gezimiz olursa mutlaka bekliyorum hepinizi..ALANYUM AlışverişMerkezinde YKM Mağazasındayım..Beklerim..2 hafta sonrada Antalyadayım..

kardeşim ben de manavgattayım bu yaz toplanalım güzel bir gezi yapalım az kaldı ehlıyete :p hep beraber oluruz da mıllet nerde yha anlamadım
    ' ρĺىLĺk*

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    herkes bütün gün çalışıyor yoruluyor eve gelince yaa tvye takılıyorlar yada dışarda geziolar )) haftasonunada buluşuolar ))

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    Alıntı burak07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkes bütün gün çalışıyor yoruluyor eve gelince yaa tvye takılıyorlar yada dışarda geziolar )) haftasonunada buluşuolar ))
    Büyüdük artık Asker Yolcusuyoz Mejburen Herzaman Boş gecmıyorkı GezelimMotora Hasret Kaldım Desem Yerıdır yane
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    biz emekli insalar dğilizki veya artık hayatını motora adamış insanlarda değil..herkes gezelim dior ama herkesinde kendine göre bir hayatı var...çalışıolar aileye karşı bi sorumluluk var öle ben gidiyon deyince çıkılmıo evden...insanların aktivitelere zman ayırması biraz zaman alıo işte...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    BwS100

ARKADAŞLAR YAMAHA RXKING135 31MAYIS GECESI EWIMIN ÖNUNDEN ÇALINMIŞDIR PLAKASI 07 YZ 291 ZEHİR YEŞİLİ FUL ORJINALDIR DUYANLAR GÖRENLER BANA ULAŞIRSA ÇOK SEWINIRIM HEPİNİZIN YARDILARINI BEKLIYORU SAOLUN ŞİDİDEN NUMARAM 0242 3344322---0546 297 06 70
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    inş bulacaz kardeşim gönlünü ferah tut sen...

ilhan007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 '08
    boyle bi motoru çalanın aklına şaşarım...görürsem direkt dalarım...kafanı yorma kardeş. bulunur inşallah

King_Onur_71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çalan o.ç bu motora binerse kesin bulunur.yani ben bi bakışta anlarım.direksiyon orjinal e göre siyah yan kapaklardan falan bayaa tanıyabilceğimiz yeri war.inş buluruz.ama motor antalyanın ilçelerinede götürülmüş olabilir.bu ihtimalde war.bi arkımın 135 i çalındığında abdurrahmanlar köyünde bulunmuştu.ilçelerdeki arkadaşlarımızda dikkatli olursa ii olur.

Motosikleti
    BwS100
    Allah razı olsun arkadaşlar hepınızden saolun umarız buluruz bırlıkde sizler sayesınde bulucaz zaten.bugun benım başıma gelen bır başkasının başına gelmesın Allah kımseye yaşatmasın böle bır uzuntuyu Umarız ulaşırız motorumuza tekrardan Saolun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler