Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI
    kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ıspider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar Ben Arif Isparta dan slmlr. uzun bir araştırmanın sonucu şu yakınlarda 0 km bi yamaha ybr 125 almayı düşünüyorum.Isparta da bayi yok sanırım satan yerde hiç görmedim öğrenciyim-çalışıyorum vakit bulamıyorum pek gezmeye dolaşmaya..Antalyada 0 km 2008-2009 model fiyatları ne kadar,internette http://www.motoliz.com/index.php?p=s...15&kn=Commuter fiyatla satılıyor.Yanlız netten alışveriş yapmayı pek düşünmüyorum hesaplı biyer çıkarsa.Memlekette yakın geliş gidiş sorun olmaz bi problem durumunda,o yüzden şu günlerde gelip galerileri bi dolaşmak istiyorum uygun fiyatlı nerelerden alabilirim.Antalya yı fazla bilmiyorum galeri adreslerini özelden yada burada yazarsanız sevinirim.teşekkürler.
    antalyada bildiğim nebioğulları var, antalyada tek bayisi o olması lazım.
    ybr satan vardır tabikide. yamaha servisindeki adam burda pahalı bucaktan aldım dedi. bucak a git bak istersen veya netten araştır.
    www.nebiogullari.com.tr buradan fiyat bakarsın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ıspider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    :(
    teşekkürler ilginiz için.burdur a iş dolayısıyla yakınlarda gidecez o ara orayada bakarım.iyi forumlar.

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    arkadaşlar bilindiği üzere 2-10 mayıs arası trafik haftası bizde bir kortej geçişi düşünüyoruz..eğer teklfileri olan varsa buyursun bütün fikirlere açığız .olduğunca çok motosiklet ekibi toplamaya çalışacağızki trafikte önemimimzi ve anlamımızı anlasınlar die

ateş gene düştüğü yeri yaktı 9 askerimizi şehit verdik şerefsizler yüzünden analarımız gene içlerine attılar yavrularına duyduğu özlemi son bi kez sarılamadan yine onları ebedi uykuya uyğurladılar...kahroşsun pkk ALLAH elbet belanızı verecektir...bu ülke kanlarla kuruldu sizin irinlerinizle yıkılmaz ALLAH'IN izniyle...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

çaylakcıbır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125 - Ninja 250R - -GSR 600 - CRF250 L
    evet arkadaşlar hafta sonu geliyor..
    Onur.. Huzur.. Gurur..

lewo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym vs 150
    Belkı bılmeyenler vardır. Antalya Mt nın Şuankı başkanı benım. gezgin290 d abaşkan yardımcısıdır. ıstek onerı ve sıkayetlerınıze bızlere yapabılırsınız.

Trafık haftası kortejıne Antalyadakı dıger grupları bır toplantıda toplayıp bırlık olmaya davet etmeyı dusunuyorum. ve her sene yaz başlangıcında butun grupların katıldıgı geleneksel senlıklere.

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel fikir bence katılım olur. bende gelmeyi isterim iş engel olmazsa.

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    böle bir etkinliği iszce hafta sonumu yapalım yoksa başka bir gün uygnmudur biz diğer gruplarlada görüşücez ama burdaki üyelerinde düşünceleri bizim için önemldir
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    TZR 50
    hocam gelmek isterim de 50 lik motor max 65 km hızla size uyum sağlayamam :(

merak etme dostum uzun bı sure mobıletle takıldım grupta sorun olmuyo oyle seyler toplantılara gelsen anlarsın zaten
    ([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı egzama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum biz hertürlü motoru kabul ediyoruz öle cc veya katagoriye sokmuyuoruz melih arkadaşımında dediği gibi kendisi mobiletle gelmiştir..hiç bi sorun yaşamadı kendiside burda zaten sorabilirsin kendiside diyor zaten bizdede scooter var bizde uçmuyoruz yani..ağırdan takılıoz

Motosikleti
    Sym vs 150
    Alıntı egzama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim ıcın onemlı olan dostluklar cc ler degıl. melıh arkadasımız mobyletle saklıkentte geldı mesala toplu halde gıttık. sorun olmuyor.

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    Trafik haftasında yürüyüş olacaktır.Tabi yürüyüş derken motorlarla beraber hareket edecegiz ve aynı zamanda önümüzde arkamızda sağımızda solumuzda trafik polisleri ve yunuslar olacaktır.Kortej konyaaltından başlayacaktır.Bitiş yeri henüz belli değil fakat çarşı mevkiinde bitirilmesi söyleniyor.Kesin sonuca varınca buradan duyurulacaktır
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

Motosikleti
    Derbi GP1 250
    walla ben aslında gezilere katılmak istiyorum ancak alanyada bi alışveriş merkezinde çalıştığım için bizim mağaza sadece hafta içi izin kullanım hakkı tanıyo..bende cuma günleri iziliyim..durum böle olunca bi gelip sizle takılamıyorum :(
    [B]OZAN GÜLMEZ[/B]
    [B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
    [B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2

mobiletle saklıkente cıktım gerisini sen düsün
    (gerci bıkac defa motor beni tasıyacakken ben motoru tasımıstım ayrı mesele ) ama cc sorunumuz yok arkadaslarında dedıgı gıbı zaten sehır ıcınde kacla gıdıces ki
    ([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    akadşlar trafik haftası için kortej için gelmek isteyenler kimler bırakın şimdi cc farkını falan isterseniz yayan gelin yaw ne olacak...nese trafik haftası için daha doğrusu kortej geçisi için kimler gelecek....veya önerileriniz nelerdir...

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    Mayklar benı unutun ben gelemem sanırım çalışıyo olurum buyuk bı ıhtımal zaten ızınlı olsamda okadar polısın arasına gırmeye cesaret edemezdım galıbaşimdiden güzel trafık hafdaları
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

ben gelirim neresı olsada gıderım fark yabmaz yane :D

Motosikleti
    Sym vs 150
    Alıntı gezgin290 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akadşlar trafik haftası için kortej için gelmek isteyenler kimler bırakın şimdi cc farkını falan isterseniz yayan gelin yaw ne olacak...nese trafik haftası için daha doğrusu kortej geçisi için kimler gelecek....veya önerileriniz nelerdir...
    1) lewo ( Başkan)

1)lewo (başkan)
    2)melih

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    Arkadaslar görüldüğü üzere programda değişiklik oldu ve sonuc : yarın saat 10da müze önünden başlayacak cumhuriyet meydanına kadar.gitme imkanı olan warsa haberleşelim yarın orada buluşuruz...

02-10 MAYIS 2009 YILI KARAYOLU TRAFİK HAFTASI ETKİNLİK PROĞRAMI

02 Mayıs 2009 Cumartesi

*Karayolu Trafik Haftası yaya ve araç korteji saat:10.00'da Müze önünden başlayıp Cumhuriyet meydanında, Atatürk Anıtına çelenk koyma, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, günün önemini belirten konuşma yapılması.

* Hafta boyunca toplu taşım araçlarına otobüs, minibüs, okul servis araçları ile taksilere kırmızı kurdele bağlanması, camlarına afişlerin asılması.

*Sürücü Kursları Derneği tarafından bilbord ve otobüs duraklarındaki raketlere afiş asılması.

03 Mayıs 2009 Pazar

*Antalyaspor- Bursaspor futbol müsabakasında futbolculara maça çıkarken ellerinde trafik sloganı içeren pankart verilmesi, devre arasında trafik kuralları ile ilgili sloganların okunarak seyircilere duyurulması.
    04 Mayıs 2009 Pazartesi
    * Konyaaltı İlköğretim okulunda Saat:10.30 da trafik polisleri ve Sağlık Müdürlüğü eğitici personel tarafından trafik ve İlkyardım eğitimleri verilmesi.
    *5M Migros ve Güven kavşağında hafta boyunca trafik stand açılması.
    *Görevli Trafik Polislerinin yanında sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve okullarda görevli okul geçidi görevlisi öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile 1 saatlik kavşaklarda trafik düzenlemesinin yapılması.
    * Kepez çocuk trafik eğitim parkı ve Lara çocuk trafik eğitim parkında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından "Çocuğuz Ama Trafikteyiz " projesi kapsamında saat:09.30 da Doktor Teyze kreşindeki 25 çocuk Okul Eğitim otobüsü ile alınıp trafik eğitim parkına götürülmesi.
    * İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından okullarda trafik eğitimi verilmesi.
    05 Mayıs 2009 Salı
    * Trafik Haftası resmi açılış programı :Emniyet Müdürlüğü Uncalı Sosyal Hizmetler Eğitim Tesisleri toplantı salonunda saat:10.00'da, Kurum ve kuruluş temsilcileri ve öğrencilerin katılımıyla;
    *Yılın Trafik görevlilerine plaket verilmesi, İlköğretim ve orta öğretim öğrencilerinden şiir, slogan ve afiş dalında dereceye giren yarışmacılara ödüllerinin verilmesi.
    * Kepez çocuk trafik eğitim parkı ve Lara çocuk trafik eğitim parkında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından "Çocuğuz Ama Trafikteyiz " projesi kapsamında saat:14.00 de Fidan kreşindeki 11 çocuk Okul Eğitim otobüsü ile alınıp trafik eğitim parkına götürülmesi.
    *Ehliyet Senin Neyine Dön Şinaşi Evine tiyatro oyunun gösterimi.
    (Emniyet Müdürlüğü Uncalı Sosyal Hizmetler Eğitim Tesisleri salonunda )
    06 Mayıs 2009 Çarşamba
    *Umumi Servisçiler odası üyelerine Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Konferans salonunda saat :09.00 eğitim semineri.
    *Ramazan Savaş İlköğretim okulunda Saat:10.30 da trafik polisleri ve Sağlık Müdürlüğü eğitici personel tarafından trafik ve İlkyardım eğitimleri verilmesi.
    * Kepez çocuk trafik eğitim parkı ve Lara çocuk trafik eğitim parkında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından "Çocuğuz Ama Trafikteyiz " projesi kapsamında saat:14.00 de Adile Teyze( Meydan kavağı) kreşindeki 30 çocuk Okul eğitim otobüsü ile alınıp trafik eğitim parkına götürülmesi.
    07 Mayıs 2009 Perşembe
    * Öğrenci taşımacılığı yapan okul servis araçlarında hafta boyunca rehber öğretmenlerin yaptığı görevleri trafik polislerinin yapması sağlanacak.

*Baraj İlköğretim okulunda Saat:10.30 da trafik polisleri ve Sağlık Müdürlüğü eğitici personel tarafından trafik ve İlkyardım eğitimleri verilmesi
    * Kepez çocuk trafik eğitim parkı ve Lara çocuk trafik eğitim parkında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından "Çocuğuz Ama Trafikteyiz " projesi kapsamında saat:10.00 Elma Şekeri kreşindeki 30 çocuk Okul Eğitim otobüsü ile alınıp trafik eğitim parkına götürülmesi.
    *VTV televizyon kanalında saat: 20.00'de Trafik Haftasının önemini belirten program yapılması.
    08 Mayıs 2009 Cuma
    *Trafik Kazaları Önleme Derneği, Sürücü Kursları derneği, Emniyet Müdürlüğü temsilcileri tarafından Trafik kazası geçirmiş kaza mağduru Teşkilatımız mensubu Ayhan TUNCER, Ali İhsan TORTOP, Ahmet TELLİ ve Burak ALTUN' un evlerinde ziyaret edilmesi.
    * Kepez çocuk trafik eğitim parkı ve Lara çocuk trafik eğitim parkında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından "Çocuğuz Ama Trafikteyiz " projesi kapsamında saat:10.00 Günay Yuva kreşindeki 20 çocuk Okul Eğitim otobüsü ile alınıp trafik eğitim parkına götürülmesi.
    09 Mayıs 2009 Cumartesi
    *Trafik ekipleri tarafından Emniyet Kemeri önemi belirten broşürleri sürücülere dağıtılması.
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler