http://www.sahibinden.com/5050_km_ky...XQQdisplayitem
arkadaşlar bu motoru tanıyan varmı ? bilen * NAsıldır ? Bize yardımcı olacak birileri lazım ya.. Bu motoru almaya gelicez duruma göre ..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Xciting Çok güzel motor kullanış olark filan çok rahatmış ben kullanmadım ama öyle söylüyolar hızı filan iyiymiş fakat yakıt serfiyatı çokmuş sanırım 25krş un üstünde yakıyo şehiriçi o yüzden pek tavsiye etmem ve parçası çok pahalıymış kymc oların servisine sordum bizde granddink 250 var aynaaları 350 ytl miş şaşırdım
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
yer sorun değil..ama zaten 2008 model 5000 km.de motor...bizim neyine bakmamızı istersin?
[B][COLOR="Red"]λиtλlyλ[/COLOR][/B][COLOR="White"][B]ŚP0Я[/B][/COLOR]
onumzde kı ay 19 mayıs da Antalyadakı butun grupların katılımını sağlayıp bır konvoy dusnuyorum. ve bu bulusmalar 3 ayda bır yada her sene yaz başlangıcında. bakalım. 2 grup sıcak bakıyor.19 mayısa 2 hafta kala netlık kazanır.
selamun aleyküm arkadaşlar
uleyn askere gittik diye sizi unutacağımımı sandınız :D:D
ben şu an istanbul eykoz anadolu fenerinde uçaksavarcıyım (bahriyeli) bu yaz inşaallah askerden sonra geliyorum antalyaya kaldığımız yerden yola devam ederiz inşaallah allaha emanet olun lastiğiniz yola düz bassın.... EMİN
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
asker hayırlı teskereler dılerım. bende hasdalda yapmıstım askerlıgı. gelıyor gecıyor gerıye haıraları kalıyor. umarım bırna once bıter 2 teker e kavusursun dostum
arkadaşlar bu hafta sonu herkes dinleniyor sanırım.. bi hareket yok...
YAZ GELDİ HİÇ KİMSE PROGRAM YAPMIYORMU?
Onur.. Huzur.. Gurur..
yani herkes kendi arasındamı takılıyo.. 23 nisan kortejine çagrıda bulundum ama tek kişiden bile cevap gelmedi.. keşke daha ilgili olsak..
kimse alınmasın, yanlışım varsa söyleyin..
Onur.. Huzur.. Gurur..
genelde herkez kafasına gore gecen hafta mangal war dıyebılıoduk sonra duyuyoruz kı manavgata gıdılmıs cok garıp seyler oluo hadı hayırlısı...
arkadaşlar cbr 125 e tiger mı yoksa yoshimura eksoz tavsiye edersiniz??
uzun bir tur yapmayalım,ufaktan gazlayalım dedik ortaya böyle fotograflar çıktı
Kawasaki KDX200 : Hakan Suzuki RM 125 : Salim ''53''
way way kımlerın resımlerı dusmus sıteye katagorı farklı gercı yanınıza gelcem dıe 2 vıdadan oldum
fotolAR çok güzel iyi eğlenmişsiniz..
teşekkürler..
Onur.. Huzur.. Gurur..
tewfikciğim garip şeyler olmuyor mangal gezisi 10 gün önceden başkan tarafından organize edilerek duyurulmuştu zaten bi gece önceki buluşmada da son katılımcılar belirlenip sabah buluşma alanına gidildi ancak oraya gittiğimizde toplam 4 motor ve 5 kişiydik buluşma saatinin 10 olmasına rağmen 11,30a kadar orada bekledik ancak gelecem diyip gelmeyen arkadaşlar olunca ve geziye zeten ilgisiz olan kişiler olduğu için sayı yetersiz kaldı ve bizde oradaki arkadaşlarla başka bir plan yaptık ve daha önceden yola çıkmış olan arkadaşların arkasından bizde onların gezlerine dahil olduk......
arkadaşlar Ben Arif Isparta dan slmlr. uzun bir araştırmanın sonucu şu yakınlarda 0 km bi yamaha ybr 125 almayı düşünüyorum.Isparta da bayi yok sanırım satan yerde hiç görmedim öğrenciyim-çalışıyorum vakit bulamıyorum pek gezmeye dolaşmaya..Antalyada 0 km 2008-2009 model fiyatları ne kadar,internette http://www.motoliz.com/index.php?p=s...15&kn=Commuter fiyatla satılıyor.Yanlız netten alışveriş yapmayı pek düşünmüyorum hesaplı biyer çıkarsa.Memlekette yakın geliş gidiş sorun olmaz bi problem durumunda,o yüzden şu günlerde gelip galerileri bi dolaşmak istiyorum uygun fiyatlı nerelerden alabilirim.Antalya yı fazla bilmiyorum galeri adreslerini özelden yada burada yazarsanız sevinirim.teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)