Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosiklet parçaları satan yerler hakkında bilgi verirmisiniz. parça zenginliği olan yer olabilir. egzos, amortisör, akü bakıcamda çeşitlilik olsun istiyorum.

Nerse & Çöl Motor
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    http://www.sahibinden.com/5050_km_ky...XQQdisplayitem

arkadaşlar bu motoru tanıyan varmı ? bilen * NAsıldır ? Bize yardımcı olacak birileri lazım ya.. Bu motoru almaya gelicez duruma göre ..
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    Xciting Çok güzel motor kullanış olark filan çok rahatmış ben kullanmadım ama öyle söylüyolar hızı filan iyiymiş fakat yakıt serfiyatı çokmuş sanırım 25krş un üstünde yakıyo şehiriçi o yüzden pek tavsiye etmem ve parçası çok pahalıymış kymc oların servisine sordum bizde granddink 250 var aynaaları 350 ytl miş şaşırdım
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı hakan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Xciting Çok güzel motor kullanış olark filan çok rahatmış ben kullanmadım ama öyle söylüyolar hızı filan iyiymiş fakat yakıt serfiyatı çokmuş sanırım 25krş un üstünde yakıyo şehiriçi o yüzden pek tavsiye etmem ve parçası çok pahalıymış kymc oların servisine sordum bizde granddink 250 var aynaaları 350 ytl miş şaşırdım
    ya bize buna bakabilecek birisi lazım arkadaşım.. Muratpaşayı bilen var mı ?
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..

Motosikleti
    2008 Yamaha YBR 125
    yer sorun değil..ama zaten 2008 model 5000 km.de motor...bizim neyine bakmamızı istersin?
    [B][COLOR="Red"]λиtλlyλ[/COLOR][/B][COLOR="White"][B]ŚP0Я[/B][/COLOR]

lewo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym vs 150
    onumzde kı ay 19 mayıs da Antalyadakı butun grupların katılımını sağlayıp bır konvoy dusnuyorum. ve bu bulusmalar 3 ayda bır yada her sene yaz başlangıcında. bakalım. 2 grup sıcak bakıyor.19 mayısa 2 hafta kala netlık kazanır.

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı FAHRETTİN METİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanayıde çeşiıt çok yeterkı paran olsun cebınde her motorcu dukkanında bır Modıfıye parça bulabılırsın
    her parça bulunmuyor, arka sele yerine tutacak arıyorum yok, apache ninki gibi.

Alıntı burak07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nerse & Çöl Motor
    ikisi başı çekiyo herhalde, ama daha iyi biyer yok zannedersem

Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı nadircan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yer sorun değil..ama zaten 2008 model 5000 km.de motor...bizim neyine bakmamızı istersin?
    bu kadar uygun fiyata neden sattıgııını bilmiyoruz... eğer bir kusuru yokssa almak istiyoruz bu motoru .

lord61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Transalp
    selamun aleyküm arkadaşlar
    uleyn askere gittik diye sizi unutacağımımı sandınız :D:D
    ben şu an istanbul eykoz anadolu fenerinde uçaksavarcıyım (bahriyeli) bu yaz inşaallah askerden sonra geliyorum antalyaya kaldığımız yerden yola devam ederiz inşaallah allaha emanet olun lastiğiniz yola düz bassın.... EMİN
    Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
    Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....

Motosikleti
    Sym vs 150
    asker hayırlı teskereler dılerım. bende hasdalda yapmıstım askerlıgı. gelıyor gecıyor gerıye haıraları kalıyor. umarım bırna once bıter 2 teker e kavusursun dostum

çaylakcıbır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125 - Ninja 250R - -GSR 600 - CRF250 L
    arkadaşlar bu hafta sonu herkes dinleniyor sanırım.. bi hareket yok...
    YAZ GELDİ HİÇ KİMSE PROGRAM YAPMIYORMU?
    Onur.. Huzur.. Gurur..

Motosikleti
    Sym vs 150
    Alıntı çaylakcıbır adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu hafta sonu herkes dinleniyor sanırım.. bi hareket yok...
    YAZ GELDİ HİÇ KİMSE PROGRAM YAPMIYORMU?

gecen hafta mangal yapacaktık olmadı manavgata sıdeye gıttık 5 motor. gezı olacaksa zaten cumartesı aksamları konusulur. erken bı org. varsa burdan yazarız.burda yazılaması olmıyacagı anlamına gelmıyor.

Motosikleti
    yani herkes kendi arasındamı takılıyo.. 23 nisan kortejine çagrıda bulundum ama tek kişiden bile cevap gelmedi.. keşke daha ilgili olsak..
    kimse alınmasın, yanlışım varsa söyleyin..
    Onur.. Huzur.. Gurur..

Motosikleti
    Gilara runner
    genelde herkez kafasına gore gecen hafta mangal war dıyebılıoduk sonra duyuyoruz kı manavgata gıdılmıs cok garıp seyler oluo hadı hayırlısı...

Motosikleti
    APRİLİA RS 125 ..
    arkadaşlar cbr 125 e tiger mı yoksa yoshimura eksoz tavsiye edersiniz??

Motosikleti
    Kawasaki KDX 200

Ufak bir pazar etkinliği :)

uzun bir tur yapmayalım,ufaktan gazlayalım dedik ortaya böyle fotograflar çıktı

Kawasaki KDX200 : Hakan Suzuki RM 125 : Salim ''53''

Motosikleti
    Gilara runner
    way way kımlerın resımlerı dusmus sıteye katagorı farklı gercı yanınıza gelcem dıe 2 vıdadan oldum

Motosikleti
    fotolAR çok güzel iyi eğlenmişsiniz..
    teşekkürler..
    Onur.. Huzur.. Gurur..

Motosikleti
    mondial 150zc
    Alıntı tewfik_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    genelde herkez kafasına gore gecen hafta mangal war dıyebılıoduk sonra duyuyoruz kı manavgata gıdılmıs cok garıp seyler oluo hadı hayırlısı...
    tewfikciğim garip şeyler olmuyor mangal gezisi 10 gün önceden başkan tarafından organize edilerek duyurulmuştu zaten bi gece önceki buluşmada da son katılımcılar belirlenip sabah buluşma alanına gidildi ancak oraya gittiğimizde toplam 4 motor ve 5 kişiydik buluşma saatinin 10 olmasına rağmen 11,30a kadar orada bekledik ancak gelecem diyip gelmeyen arkadaşlar olunca ve geziye zeten ilgisiz olan kişiler olduğu için sayı yetersiz kaldı ve bizde oradaki arkadaşlarla başka bir plan yaptık ve daha önceden yola çıkmış olan arkadaşların arkasından bizde onların gezlerine dahil olduk......

ıspider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    :(
    arkadaşlar Ben Arif Isparta dan slmlr. uzun bir araştırmanın sonucu şu yakınlarda 0 km bi yamaha ybr 125 almayı düşünüyorum.Isparta da bayi yok sanırım satan yerde hiç görmedim öğrenciyim-çalışıyorum vakit bulamıyorum pek gezmeye dolaşmaya..Antalyada 0 km 2008-2009 model fiyatları ne kadar,internette http://www.motoliz.com/index.php?p=s...15&kn=Commuter fiyatla satılıyor.Yanlız netten alışveriş yapmayı pek düşünmüyorum hesaplı biyer çıkarsa.Memlekette yakın geliş gidiş sorun olmaz bi problem durumunda,o yüzden şu günlerde gelip galerileri bi dolaşmak istiyorum uygun fiyatlı nerelerden alabilirim.Antalya yı fazla bilmiyorum galeri adreslerini özelden yada burada yazarsanız sevinirim.teşekkürler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)

Bu Konudaki Etiketler