beyler c.tesi yetişemedik ama yalımın orda denk geldim heralde mt tişörtlü bi kaç kişi wardı motorları apartmanın altına saklıyolarda.baktım bizim grup daha kalabalık size takılamadık k.bakmayın:D
beyler c.tesi yetişemedik ama yalımın orda denk geldim heralde mt tişörtlü bi kaç kişi wardı motorları apartmanın altına saklıyolarda.baktım bizim grup daha kalabalık size takılamadık k.bakmayın:D
sorun diil onur
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
SLm millet
mangalda görüşürüz yaza merhaba mangalıı.kız arkaşızı warsa getirn benim yok amam olunca bende getircm.:Dbelki pazara kadar bende ayrlarım
:D puahaha ne alaka halil ne alem gacısın yaw pazara inşallah hep birlikte mangalımızı yakacağız allahtan bi mani olmadığı sürece tabi...
[COLOR="Cyan"][B]
antalyada tavsiye ettiğiniz servis varmı honda cbr 8bin bakımı yaptıracağm
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
aynen çok meşhurmuş şu arif usta bi ara bende uğrayayım yanına :D
[COLOR="Cyan"][B]
para sorun değil ama servis garantisi var motorun o yüzden servise baktırmam lazım herkez akçor a git dedi zaten yarın nasipse gidiceğim
bırakın ya akçor müşteri gelince resmen salak yerine koyup s...yo.arif ustada abarttıkları kadar ii değil.zaten dükkanda durmuyoki arif usta elemanlar bakıyo.kırcamide ramazan usta wardır.sade tanıdıklarının vede harbi sewdiği adamlarının motorlarına bakar.piyasada ustayım die geçinen buna arif ustada dahil hepsi ramazan ustanın çırağıdır.işinin ehlidir.isteyene nosu nu werebilirim ama gözü tutmazsa motorunuza falan bakmaz buda onun prensibi ihtiyacı yok anlıyonuz mu ama %100 mükemmel bi tamirci.
Aramıza yenı katılan arkadaşları pazar gunu lara beach başlangıcındakı yolun agında kalan mangallık alanda gormek ısterız.
Grup üyeleri MT tişörtleriyle gelmesi zorunludur,olmayanlara orda verilecektir.
Buluşmanın atmosferine görede Basında yer aldırmayı dusunuyorum.
Önceki baısın buluşmalarında oldugu gıbı yıne Tişörtler üstünüzde olsun.
--====MT Antalya grup başkanı==---
[£ewo]
günaydın millet
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
millet nerdesizniz yha topik yavas yavas cosmasi lazim degil mi yha
' ρĺىLĺk*
ArKADAŞLAR Bİ kortej oluştursak nasıl olur... malum 23 nisan... lewo bi ilgilenirsen sevinirim... diğer forumlarla birleşirsek tam süper olur...
Onur.. Huzur.. Gurur..
motosiklet parçaları satan yerler hakkında bilgi verirmisiniz. parça zenginliği olan yer olabilir. egzos, amortisör, akü bakıcamda çeşitlilik olsun istiyorum.
Arkadaşlar saat 20.30 da motorize07 üyeleri abilerimizle rota belirleryip kortej yapıyoruz.. buluşma yeri kahveci.. ne kadar kalabalık olursa o kadar iyi.. BAYRAKLARI UNUTMAYALIM...
Onur.. Huzur.. Gurur..
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)