bugun kemerden gelirken 2. tünelin çıkışından sora iki ybr yarışıyordu arkada birde scotter.el salladım kimdi onlar,bizden birimiydi.nerde millet
bugun kemerden gelirken 2. tünelin çıkışından sora iki ybr yarışıyordu arkada birde scotter.el salladım kimdi onlar,bizden birimiydi.nerde millet
Sanırsam Bizden biri değildir.Antalya MT çok az çünkü
Üzülme üzülme,yarın pikniğe gidiyoruz sende gelsene
Başlarım öyle patrona ya,çık gel işte
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bende uzun zamandır forma girip zaman geçirip çıkıyordum.ama üye olmam bir ay kadar oldu.
ama antalya [M-T] gelen az(foruma) şuvar buyuk makına kullanan çok.
iyi kalın
amma rüzgar var bugun ha.motora falan binilmez hatta arabayada binilmez
Yarışlar Tekrarlansaydı Kazanmayan Kalmazdı
kardeşim servisle yaşadığın sorun bildikşey sonuçta nebioğlu sen eski sanayiie git exen motorvar erkan yardım cı olur
reklamın iyisi kötüsü yoktur ben gelin diye adam toplamıyorum sadece etkinlikle hakkında bilgi edinmenizi isterim diye düşündüm bizim böylebir amacımız yok zaten herkes istediği mutlu olduğu yerdedir .motor sevdanız hiç bitmemesi dileğimle . tororosso
Bu hafta takıl bize sende
maalesef bu hafta olmaz.Ailecek Saklıkente gidiyoruz.
geçen sene Antalya MT Kemere gezi yapmıştık.Orada scooter kullanan bir bayan vardı.O sizmisiniz?
Aaaaaaa sen var mıydın o gün Ayıpsın ya Antalya MT nin prensesiyim ben olmaz mıyım tabi benimdir
Tabi vardım. Antalya ya dönüşte tam hatırlamıyorum ama Belek'in girişinde mıcırda kayıp kaza yapan bendim
nisanda bende tekrar yoldayım inşallah
Yarışlar Tekrarlansaydı Kazanmayan Kalmazdı
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...z-olmesin.html ( Motorize sevdiklerimizi kaybetmemek için)
Havalar nasıl Antalya'da ?
Ne tür giyecekler getirelim gelirken ?
Cuma-Pazartesi arası (katılabileceğim de kesin değil ama) var mı [Antalya-MT] organizasyonu ?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Evet var Siz hele bi gelinde
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)