op millet kopmuş bakıyorumda drag tekteker vs. :D bakarıs siz bi gelinde buluşma yerinde 8 e kdr bekliyoruz arkadaşlar 7-8 arası gelen herkes gelsin varyant yalım kemer alanya vs hertürlü action mevcuttur yeterki yağmur yağmasın :D
op millet kopmuş bakıyorumda drag tekteker vs. :D bakarıs siz bi gelinde buluşma yerinde 8 e kdr bekliyoruz arkadaşlar 7-8 arası gelen herkes gelsin varyant yalım kemer alanya vs hertürlü action mevcuttur yeterki yağmur yağmasın :D
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
ABİLERİM İMDATT KORKUYORUMMMMMM
ehliyeti herşeyi hakettim cuma gunu gidip alcam
dün polisler durdurdu ellerinde bi kağıt vardı üzerinde
A2 belgesi sorulan araçlar yazıyordu oraya ismimi ve plakayı yazdılar bikaç kişinin kini daha yazmışlar altınada beni yazdılar babam dedi ceza gelir belki dedi ama başınıza geldimi hiç ve ceza yazcaklarsa orda bana fiş vermeleri gerekmezmi bide ceza yemişsem nerden örencem yardımcı olurmusunuzz
çok korkuyorumm
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
ben - ozo
Slm arkadaşlar
350 raptor düşünüyorum.
değerli birikimleriniz için önceden teşekkür ederim...
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
erdal öyle ceza yok sadece kontrol ettik diye bi kağıt o o kdr
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
[QUOTE=ChİpSEt07;1508834]ABİLERİM İMDATT KORKUYORUMMMMMM
ehliyeti herşeyi hakettim cuma gunu gidip alcam
dün polisler durdurdu ellerinde bi kağıt vardı üzerinde
A2 belgesi sorulan araçlar yazıyordu oraya ismimi ve plakayı yazdılar bikaç kişinin kini daha yazmışlar altınada beni yazdılar babam dedi ceza gelir belki dedi ama başınıza geldimi hiç ve ceza yazcaklarsa orda bana fiş vermeleri gerekmezmi bide ceza yemişsem nerden örencem yardımcı olurmusunuzz
çok korkuyorumm[/QUO
ceza ile bi alakası yok korkma.o sadece yakalanan birinin ilk mi yoksa 2. yakalanışımı ona bakıyorlar.2. ise ceza yazıyolar.anlıycanız insaflı denetim.
Konu dışı ama motorlara sigorta yapan şirketleri bilen var mı acep!?
ChİpSEt07
o elındekı kagıdı doldurmak zorundalar aksama kadar onun ıcın durduruolar bıde o gun ıcınde orda herhangı bı olay olursa senın ıfadene basvuruo dıye bılıorum korkma ama ceza olmaz ole
hoppp millet nerdesiniz yaw bugün cumartesi herkes gelsin
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
bu cumartesileri çok sewiorum ben yaa
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
saolasun aga gelmedımde kulaklarım çınlıyo zaten bol bol gelıcem Allahın ıznıyle
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
her king geçişinde seni anıyoruz faho
kedidir o kedı gecen Eywallah saolun
Arkadaşlar yazın burda olmadığımdan motorumu satıyorum ilgilenen arkadaşalar burdan inceliyebilirler..
http://www.sahibinden.com/baslangic_...XQQdisplayitem
Onur.. Huzur.. Gurur..
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)