ayene hakan hava sabah yağmurluydy şimdi açtı yaaw
ayene hakan hava sabah yağmurluydy şimdi açtı yaaw
s.a beyler cumartesi inş gelicem ama kesın dııl dun gece saat 3 gibi kaza yaptım kolumda bıraz sıkıntı var inş gecerde gelebilirimm
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
saolun beyler bakalım ınş biraz iyi olurda gelebilirim..
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
geçmiş olsun melih.umarım en kısa zamanda iyileşirsin
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
geçmiş olsun
[/B][U]DURMUŞ UYSAL 07[/U][/B]
saolun beyler allah kımseye gostermesın inş...
Geçmiş Olsun Kardeşim _!
' ρĺىLĺk*
saol kardesim gectı cok sukur bıda olmaz ınş
benzine zam geldi Allah bize Sabir wersin Saatlerinin alınmasıyla beznide beraberinde Zamla Alıyoruz Hade Hayırlı olsun watana mıllete
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
gecmıs olsun melıh..uzun zamandır sesım solugum cıkmıyo bırınızde arayıp sormuyonu<z ne bıcım motorcusunuz sız lem.. ıns katılcam yıne aranıza... mt ye selam pıyasaya devam
MT ANTALYA
saol erfer harbi nerdesin olm sen hıc yoksun grupta bı tane mobılet olması sart ben verdım bnm pırpırı grupta bı eksıklı oldu
hadi millet canlanalım biraz yaw yazda gelio gruba katılım bekliyoruz...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
evvet beyler bayanlar artık yaz geldi sayılır havalar sıcacık havada geç kararıyo daha ne olsun durmayalım bişeler yapalım bi organizasyon patlatalım )
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
antalyalı arkadaslarım mumkunse sızden yardım ısteyecegım
usaklıyım,manavgat-tıtreyengol de otelde cuma gunu ısbası yapacagım motorla gelmeyı planlıyorum ancak kucuk bı ehlıyet sorunum var
is gorusmesıne gelırken gordum en az 2-3 cevırmeden gectım otobusle gelmıstım o zaman
bu cevırmeler her zaman oluyormu yoksa bana mı denk geldı gunun her saatı oradalarmı yoksa bellı saatlerdemı oluyorlar
haftasonları da oluyormu bılen,oralardan devamlı gecen varsa bılgılendıırıse sevınırım
motoru evde bırakmak ıstemıyorum bırader halleder zaten devamlı bınmeyecegım tek problemım motoru otelın lojmanına ulastırmak
yada
cuma gunu ısı olmayan vede ehlıyetı olan bı arkadas tıtreyengol mevkıne kadar yardımcı olsa keske
cumartesı de olabılır
tsk
erdem
motorun vızesı sıgortası herseyı tam sadece ehlıyet sorunu var
ıse baslar baslamaz hemen kursa gıdecem
manavgatta a2 ehlıyetı veren kurs vardır herhalde
Kardeş ben manavgat yaşıyorum evet yardım ederiz bir sekılde de ama bence sen getirme ehliyetsiz biliyorsun titreyengöl jandarma bölgesi hiç gözünün yasına bakmazlar ona göre bir de hangi otelde çalısıyorsun hangi lojman istersen altırtalım motorunu ama bana kalırsa getirme motor nedir ne marka bir de o var gelince pm at ben yardım edim elimden geldıgı kadarı ile_!
' ρĺىLĺk*
motor 150cc scooter pek onemlı degılde evde kalsın ıstemedım
blue waters calısacagım yer
aslında motoru antalyada bı arkadasın evınde bırakıp lojmana yerlesmeyı sonrada motoru aksam yada gece manavgata getırmeyı planlıyorum bu arkadaslar gecede ordalarmıkı
yoksa mesaı saatlerındemı cevırme yapıyorlar bılsem ıyı olacak
sanırım bu ayın 23-25 gıbı ehlıyet sınavları olacakmıs zaten ıse baslasam hemen ehlıyete yazılacagım manavgatta ehlıyet veren yer vardır herhalde
aslında bende deer152 de varda o vızesı gectı ama scooterın tum ıslemlerı tamam
ya zaten mutfakta calıstıgım ıcın zamanımın cogunu calsımakla gecırecegım motora bınemem zaten tek derdım evde kalmasın kapalı yerım yok bırader bınmese bıle calınabılır dıye
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)