Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Antalya - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda beat
    ayene hakan hava sabah yağmurluydy şimdi açtı yaaw

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

s.a beyler cumartesi inş gelicem ama kesın dııl dun gece saat 3 gibi kaza yaptım kolumda bıraz sıkıntı var inş gecerde gelebilirimm
    ([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    Alıntı EvildoeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a beyler cumartesi inş gelicem ama kesın dııl dun gece saat 3 gibi kaza yaptım kolumda bıraz sıkıntı var inş gecerde gelebilirimm
    a.s gecmıs olsun kardes kolunda umarız cabuk ıyılesırtekrardan buyuk gecmıs olsun
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    geçmiş olsun kardeşim ya inş iyileşir kolun
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    geçmiş olsun kardeşim arıyosa gelme ya bosver dinlen biraz :S
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

saolun beyler bakalım ınş biraz iyi olurda gelebilirim..
    ([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::

Motosikleti
    Motoran Torro 100 Cup
    geçmiş olsun melih.umarım en kısa zamanda iyileşirsin
    [B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
    [B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...

Motosikleti
    şu anda yok:( (sattım) inş. yakında
    geçmiş olsun
    [/B][U]DURMUŞ UYSAL 07[/U][/B]

saolun beyler allah kımseye gostermesın inş...

Geçmiş Olsun Kardeşim _!
    ' ρĺىLĺk*

saol kardesim gectı cok sukur bıda olmaz ınş

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    benzine zam geldi Allah bize Sabir wersin Saatlerinin alınmasıyla beznide beraberinde Zamla Alıyoruz Hade Hayırlı olsun watana mıllete
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    gecmıs olsun melıh..uzun zamandır sesım solugum cıkmıyo bırınızde arayıp sormuyonu<z ne bıcım motorcusunuz sız lem.. ıns katılcam yıne aranıza... mt ye selam pıyasaya devam
    MT ANTALYA

saol erfer harbi nerdesin olm sen hıc yoksun grupta bı tane mobılet olması sart ben verdım bnm pırpırı grupta bı eksıklı oldu

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    hadi millet canlanalım biraz yaw yazda gelio gruba katılım bekliyoruz...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    evvet beyler bayanlar artık yaz geldi sayılır havalar sıcacık havada geç kararıyo daha ne olsun durmayalım bişeler yapalım bi organizasyon patlatalım )
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

erdemed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cx125 95 model' x9 500 piaggio
    antalyalı arkadaslarım mumkunse sızden yardım ısteyecegım
    usaklıyım,manavgat-tıtreyengol de otelde cuma gunu ısbası yapacagım motorla gelmeyı planlıyorum ancak kucuk bı ehlıyet sorunum var
    is gorusmesıne gelırken gordum en az 2-3 cevırmeden gectım otobusle gelmıstım o zaman
    bu cevırmeler her zaman oluyormu yoksa bana mı denk geldı gunun her saatı oradalarmı yoksa bellı saatlerdemı oluyorlar
    haftasonları da oluyormu bılen,oralardan devamlı gecen varsa bılgılendıırıse sevınırım
    motoru evde bırakmak ıstemıyorum bırader halleder zaten devamlı bınmeyecegım tek problemım motoru otelın lojmanına ulastırmak
    yada
    cuma gunu ısı olmayan vede ehlıyetı olan bı arkadas tıtreyengol mevkıne kadar yardımcı olsa keske
    cumartesı de olabılır
    tsk
    erdem

motorun vızesı sıgortası herseyı tam sadece ehlıyet sorunu var
    ıse baslar baslamaz hemen kursa gıdecem
    manavgatta a2 ehlıyetı veren kurs vardır herhalde

:(

Alıntı erdemed adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    antalyalı arkadaslarım mumkunse sızden yardım ısteyecegım
    usaklıyım,manavgat-tıtreyengol de otelde cuma gunu ısbası yapacagım motorla gelmeyı planlıyorum ancak kucuk bı ehlıyet sorunum var
    is gorusmesıne gelırken gordum en az 2-3 cevırmeden gectım otobusle gelmıstım o zaman
    bu cevırmeler her zaman oluyormu yoksa bana mı denk geldı gunun her saatı oradalarmı yoksa bellı saatlerdemı oluyorlar
    haftasonları da oluyormu bılen,oralardan devamlı gecen varsa bılgılendıırıse sevınırım
    motoru evde bırakmak ıstemıyorum bırader halleder zaten devamlı bınmeyecegım tek problemım motoru otelın lojmanına ulastırmak
    yada
    cuma gunu ısı olmayan vede ehlıyetı olan bı arkadas tıtreyengol mevkıne kadar yardımcı olsa keske
    cumartesı de olabılır
    tsk
    erdem

motorun vızesı sıgortası herseyı tam sadece ehlıyet sorunu var
    ıse baslar baslamaz hemen kursa gıdecem
    manavgatta a2 ehlıyetı veren kurs vardır herhalde

Kardeş ben manavgat yaşıyorum evet yardım ederiz bir sekılde de ama bence sen getirme ehliyetsiz biliyorsun titreyengöl jandarma bölgesi hiç gözünün yasına bakmazlar ona göre bir de hangi otelde çalısıyorsun hangi lojman istersen altırtalım motorunu ama bana kalırsa getirme motor nedir ne marka bir de o var gelince pm at ben yardım edim elimden geldıgı kadarı ile_!
    ' ρĺىLĺk*

erdemed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cx125 95 model' x9 500 piaggio
    motor 150cc scooter pek onemlı degılde evde kalsın ıstemedım
    blue waters calısacagım yer
    aslında motoru antalyada bı arkadasın evınde bırakıp lojmana yerlesmeyı sonrada motoru aksam yada gece manavgata getırmeyı planlıyorum bu arkadaslar gecede ordalarmıkı
    yoksa mesaı saatlerındemı cevırme yapıyorlar bılsem ıyı olacak
    sanırım bu ayın 23-25 gıbı ehlıyet sınavları olacakmıs zaten ıse baslasam hemen ehlıyete yazılacagım manavgatta ehlıyet veren yer vardır herhalde
    aslında bende deer152 de varda o vızesı gectı ama scooterın tum ıslemlerı tamam

ya zaten mutfakta calıstıgım ıcın zamanımın cogunu calsımakla gecırecegım motora bınemem zaten tek derdım evde kalmasın kapalı yerım yok bırader bınmese bıle calınabılır dıye

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    Alıntı erdemed adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor 150cc scooter pek onemlı degılde evde kalsın ıstemedım
    blue waters calısacagım yer
    aslında motoru antalyada bı arkadasın evınde bırakıp lojmana yerlesmeyı sonrada motoru aksam yada gece manavgata getırmeyı planlıyorum bu arkadaslar gecede ordalarmıkı
    yoksa mesaı saatlerındemı cevırme yapıyorlar bılsem ıyı olacak
    sanırım bu ayın 23-25 gıbı ehlıyet sınavları olacakmıs zaten ıse baslasam hemen ehlıyete yazılacagım manavgatta ehlıyet veren yer vardır herhalde
    aslında bende deer152 de varda o vızesı gectı ama scooterın tum ıslemlerı tamam

ya zaten mutfakta calıstıgım ıcın zamanımın cogunu calsımakla gecırecegım motora bınemem zaten tek derdım evde kalmasın kapalı yerım yok bırader bınmese bıle calınabılır dıye
    kardeşim her saat çevirme olmaz ama sonuçta jandarma polisten insafsızdır ...ama bazı gazatelerin akdeniz ekinde yazar şu saatte şurda kontrol var die ama ilçeleri gösteriomu bilmiorum...sabah erken saatte geçersen tahmini çevirme olmaz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler